Sammenhold og fuld opbakning på søndag!

På søndag kommer Superligaens førerhold, FC Midtjylland på besøg på Vilfort Park. Vi forventer, at ALLE vil give alt de har i sig for at få 3 point – både på banen og på tribunerne. Lad os sammen vise Brøndby IF frem fra den bedste side – fra start til slut!

Brøndby IF har meldt udsolgt til kampen
(husk at frigive din plads, hvis du ikke kan komme!)

Kom et smut forbi til hygge i Hytten
Før og efter kampen kan der som altid hygges og lades op og ned i Brøndby Supports klubhus, Hytten sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Kampen starter kl. 18:00 og Hytten åbner kl. 14:00

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 25 kr. (35 kr. for ikke-medlemmer) og sodavand for blot 15 kr.

Husk, at du kan købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. Skal du have mad, går du til baren i Grillen, og merchandise kan købes i inde-baren.

Grillen vil denne dag servere Flæskestegs-sandwich, Cheeseburger, Toast samt Pommes Frites.

Der vil være sidste udskænkning kl. 17:00 (de frivillige skal også på stadion).

Efter kampen lukker Hytten kl. 22:30.

Merchandise
Husk at tjekke vores merch ud!

Køb det i inde-baren eller køb det på forhånd til afhentning, så du er sikker på at få fat på lige netop det du vil have.

Tjek det ud i webshoppen – der er helt sikkert også noget for dig!

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

 

Skrevet af

Spred ordet