Hytten søndag: Fødselsdag, lodtrækninger & liveband!

På søndag er der topkamp på Vilfort Park, når Brøndby IF som nr. 1 møder nr. 2 FCM, og der er ingen tvivl om, at der selvfølgelig skal være ekstra kog på samtlige Brøndby-tribuner, så vi kan bære drengene frem til sejr!

Før og efter kampen fejrer vi Brøndby Supports 31 års fødselsdag med lodtrækning før kampen samt The Jürgen Clubs på scenen efter kampen (Se programmet længere nede).

Kampen starter kl. 18:00 og Hytten åbner kl. 14:00

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 25 kr. (35 kr. for ikke-medlemmer) og sodavand for blot 15 kr.

Efter kampen lukker Hytten kl. 23:00.

Husk, at du kan købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være 3 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. Skal du have mad, går du til baren i Grillen, og merchandise kan købes i inde-baren.

Der vil være sidste udskænkning kl. 17:00 (de frivillige skal også på stadion)

Grundet forventning om ekstra pres på Hyttens 3 toiletter samt pissior har vi valgt at sætte en toiletvogn op udenfor (den er placeret ved cykelstativerne).Program for fødselsdagen:

Kl. 14.00: Hytten åbner
Kl. 14.00: Happy hour (fortsætter til kl. 15.00).
Kl. 15.00: Lodtrækning på indleverede klippekort
Kl. 16.50: Sidste udskænkning i barene
Kl. 17.00: Hytten lukker og vi går på stadion
Kl. 18.00: Brøndby IF – FC Midtjylland
Kl. 20.30: The Jürgen Clubs spiller fra scenen (frem til ca. 21.30)
Kl. 22.50: Sidste udskænkning i barene
Kl. 23.00: Hytten lukkerLiveband fyrer den af på scenen efter kampen

På søndag har vi fundet en usleben diamant til at fyre den af på scenen i Hytten efter kampen.

Vi fik spottet en gammel Brøndby-trøje i programmet: ”Først til Verdens Ende” på TV2, hvor man i et klip ser en af deltagerne (Sebastian) med det band han spiller i (The Jürgen Clubs). Vi måtte derfor lige tjekke The Jürgen Clubs nærmere ud – og de kan sgu virkeligt noget!

The Jürgen Clubs går på scenen kl. 20.30.

Vi håber, at I vil tage godt imod dem samt være med til at fejre Brøndby Supports 31 års fødselsdag – uanset kampens udfald!

Info om The Jürgen Clubs
Det vaskeægte hurlumhejhus som The Jürgen Clubs er, består af catchy energifyldte indie-rock sange og et underholdende syv mand stort liveband som bringer et udadvendt og gimmick-fyldt show. Gruppen har siden debuten udgivet fem singler, hvoraf ”Shiver” og ”Daddy Was a Player” har gjort bandet til den mest spillede debutant på P6-Beat i 2023.

The Jürgen Clubs blev født i 2021, da Magnus Grilstad og brødrene Victor og Julius Schack – der med Heimatt og Alcabean alle tidligere har spillet store festivaler som Roskilde Festival, SPOT og Smukfest – bestemte sig for at skabe et nyt projekt med store armbevægelser og højt til loftet. Senere tilsluttede Sebastian Toft sig gruppen, og sammen har de skabt et unikt univers, der bevæger sig inden for den selvopfundne genre, jacuzzi-rock.

Magnus Grilstad – gruppens frontmand – forklarer:
“Jacuzzi er for os lig med afslapning, sol, varme, palmer, badedyr og ikke mindst ferie. Man tager ikke sig selv så højtideligt, når man er på ferie. Man sænker paraderne, møder nye mennesker og drikker en ekstra cocktail, som får alle dine følelser frem sammen med de pinlige og akavede historier. Og netop dette er på mange måder indbegrebet af The Jürgen Clubs – derfor jacuzzi-rock”

Siden The Jürgen Clubs udgav deres første single for et år siden, har de uhøjtidelige indie-rockere formået at slå deres navn fast på den danske musikscene som et frisk pust med deres energiske og humoristiske sange. GAFFA fremhævede blandt andet bandet som De bliver store i 2023, Politiken anbefalede singlen ”Shiver”, og P6 BEAT har spillet gruppen mere end 400 gange.

Du kan tjekke The Jürgen Clubs ud på ”linktr” samt på ”Instagram”.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i HyttenHusk at frigive din plads, hvis du ikke kan komme!

Indtægter fra frigivet sæsonkortpladser går tilbage til fansene.

Skrevet af

Spred ordet