Bak ekstra op om drengene mandag – på ALLE tribuner!

Mandag kl. 19:00 skal vi igen op mod Silkeborg IF hjemme på Vilfort Park.

Med fredagens historiske voldsomme dom fra Disiplinærinstansen bliver tingene på selve stadion på ingen måde som det plejer, da Sydsiden Øvre og Nedre er blevet lukket for tilskuere til denne kamp. Brøndby IF har sendt mails direkte til alle berørte og har også lagt yderligere info op på brondby.com med praktisk billetinfo.

Med en lukning af den legendariske Sydsiden tribune, opfordrer vi fans på ALLE åbne tribuner på mandag til at stå sammen og bakke ekstra op om drengene på banen!

Før og efter kampen kan der som altid hygges og lades op og ned i Brøndby Supports klubhus, Hytten sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Kampen starter kl. 19:00 og Hytten åbner kl. 16:00

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 25 kr. (35 kr. for ikke-medlemmer) og sodavand for blot 15 kr.

Efter kampen lukker Hytten kl. 22:30.

Husk, at du kan købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. Skal du have mad, går du til baren i Grillen, og merchandise kan købes i inde-baren.

Der vil være sidste udskænkning kl. 18:00 (de frivillige skal også på stadion)

Merchandise
Husk at tjekke vores nye merch ud.

Køb det i inde-baren eller køb det på forhånd til afhentning, så du er sikker på at få fat på lige netop det du vil have.

Satin scarf – Brøndby | Vestegnen samt nye caps med diskret VESTEGNEN-brodering

Du kan også stadig købe de super bløde Crewneck i navy med VESTEGNEN skrevet ned langs begge ærmer, og som en ekstra lille fed detalje er der skrevet STOLTHEDEN ER KOLOSAL i nakken! Eller købe de matchende Sweatpant med i en samlet pakke til blot 675 kr.

Tjek det ud i galleriet ovenfor eller i webshoppen – der er helt sikkert også noget for dig!

 


 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

 

Husk at frigive din plads, hvis du ikke kan komme!

Indtægter fra frigivet sæsonkortpladser går tilbage til fansene.

Skrevet af

Spred ordet