Kom i Hytten til årets sidste kamp!

Efter en ærgelig 1. pokal kvartfinale-kamp i Århus i torsdags er der kun 1 ting der tæller i returopgøret på Vilfort Park: Der skal kæmpes både på banen og på tribunerne, så vi kan vende de 0-2, så vi går videre!

Kom i Hytten før og efter kampen og lad op og ned med venner og bekendte.

Der er igen Gløgg og æbleskiver på menuen i Grillen, og vi tænder igen op i vores varme-tønder, så man kan få varmen på pladsen udenfor Hytten.

Kampen starter kl. 15:30 og Hytten åbner kl. 12:00

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 25 kr. (35 kr. for ikke-medlemmer) og sodavand for blot 15 kr.

Efter kampen lukker Hytten kl. 20:30

Officiel indsamling til Mickels efterladte
Før kampen mod Hvidovre i søndags blev der givet et flot gestus til vores sikkerhedschef, Mickel Lauritsen, som blev taget bort fra os alt, alt for tidligt. Mickel blev mindet med 30 sek. stilhed og 30 sek. klapsalver. Kæmpe tak til alle jer, der var med til at gøre dette øjeblik til noget helt særligt!

Der er blevet startet en officiel indsamling til hans kone og hans 2 små børn. Vi opfordrer til, at man støtter denne indsamling og hjælper Mickels efterladte i denne svære tid.


 

Hytten

Husk, at du kan købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være følgende 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. I en testperiode har vi introduceret Breezers i vores sortiment, dog kun i inde-baren.

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 14:30 – de frivillige skal også på stadion)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af merchandise

Grillen (sidste udskænkning kl. 14:15 – de frivillige skal også på stadion)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af mad

Før kampen kan du købe diverse burgere, toast og pommes frites samt æbleskiver og gløgg.

Merchandise
Vores merch-udvalg har haft travlt, så der er nyt merch til salg i Hytten til denne kamp.

Der er bl.a. en ny T-shirt i navy med Vestegnen og et gult penselstrøg, emaljekrus i enten gul eller blå, til/fra julekort, gavepapir i en jule-version samt i en året rundt version og de lækre gule og blå Hansens Romkugler.

Køb det i inde-baren eller køb det på forhånd til afhentning, så du er sikker på at få fat på lige netop det du vil have.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

Skrevet af

Spred ordet