Fanscore-bonus som Brøndby Support medlem

Fremover vil medlemmer af Brøndby Support modtage en bonus på 15 point på deres Fanscore hos Brøndby IF.

Fanscore-programmet har til formål både at belønne klubbens mest engagerede fans og derigennem medvirke til at øge tilskuertallet til Brøndby IF’s kampe – både på hjemmebane og udebane. Fanscore rangerer således klubbens fans på baggrund af engagement med særligt fokus på fremmøde til hjemme- og udebanekampe.

Ligesom man kan opnå ekstra point for at have et sæsonkort eller billetabonnement, tilføjes der nu også bonuspoint ved medlemskab i Brøndby Support og Brøndby Junior. Vi håber, at dette ekstra incitament vil give endnu flere fans lyst til at melde sig ind i Brøndby Support eller Brøndby Junior.Du kan se, hvilke medlemskaber Brøndby IF har registreret på din profil i

Mit Brøndby – under ’Medlemskaber’.


 

Brøndby Support-medlemmer modtager billetvouchers
Alle medlemmer af Brøndby Support har som en del af deres fordele haft gratis adgang til én specifik kamp om året omkring fanklubbens fødselsdag.

Dette ændres nu, så alle registrerede medlemmer nu modtager én billetvoucher per sæson via Mit Brøndby. Voucheren giver mulighed for at trække én gratis billet til en valgfri kamp på Brøndby Stadion i 3F Superligaens grundspil (foruden kampe mod fck).

Hvis du har et registreret medlemskab hos Brøndby Support, kan du allerede nu finde din billetvoucher i Mit Brøndby under ’Rabatkoder’.

Falder på et tørt sted!
Vi er rigtigt glade for, at vi med 30 års status som officiel fanklub, nu bliver knyttet tættere på Brøndby IF til gavn for vores medlemmer.

Det er ingen hemmelighed, at vi har været kraftigt udfordret i den lille fanklub, siden vi, for lidt over et år siden, skiftede til et nyt medlems-system via Mentoclub, og vi desværre måtte sande, at de medlemsoplysninger, som vi havde fra det gamle medlems-system var meget mangelfulde.

At vores daglige administrator kort efter blev slået ned i Hytten til en derby-kamp, og i en lang periode derefter var ukampdygtig, gjorde det bestemt ikke nemmere!

Vi håber, at denne nye mulighed gør, at mange af de medlemmer, som vi ikke har mail eller telefonnummer på, nu finder ud af at de ikke længere er medlem og får opdateret deres medlemskab. Jo flere medlemmer vi er, jo stærkere en fanklub kan vi have – til gavn for det store Brøndby-fællesskab.

Skrevet af

Spred ordet