Brøndby Support & Fanafdelingen støtter Red Barnet med 19.640 kr. hver!

Op til hjemmekampen mod Randers FC d. 28. november blev et nyt samarbejde mellem Brøndby IF og Red Barnet offentliggjort.

Et nyt, strategisk samarbejde der sættes i gang med forskellige aktiviteter, hvor især børn på Vestegnen skal komme tættere på oplevelsen af fællesskabet omkring klubben.

Der blev lavet en auktion over de særlige Red Barnet-trøjer, der blev spillet i til denne kamp, og denne auktion indbragte hele 202.000 kr. til Red Barnets arbejde.

Vi er glade for, at auktionen af trøjer kom op på så flot et beløb, og vil gerne takke alle dem, der har bidraget ved at købe en af trøjerne.

2 stk. ekstra trøjer – ekstra penge til Red Barnet
Der var 2 trøjer, der ikke kom i brug til denne kamp (og derfor heller ikke var med på auktionen), da de pågældende spillere ikke var med i truppen til denne kamp.

Fanafdelingen og Brøndby Support har valgt at købe disse 2 trøjer for at støtte Red Barnets arbejde.

Således køber Fanafdelingen Jens Martin Gammelbys trøje, der var lavet til denne kamp for 19.640 kr. og Brøndby Support køber Oskar Fallenius’s trøje for ligeledes 19.640 kr.

Der bliver dermed doneret 39.280 kr. yderligere til Red Barnets arbejde.

Ole Palmå, Adm. direktør i Brøndby IF udtaler følgende til brondby.com:

“Fanafdelingen har siden deres begyndelse vist, at de ikke kun arbejder for Brøndby-fans på stadion, men for alle fans af klubben – også dem der ikke har midlerne til at købe sæsonkort og billetter til kampene. Det understreger de nu endnu engang med deres meget flotte bidrag til indsamlingen til Red Barnet, lyder det fra Ole Palmå, og tilføjer:
Der er en grund til, at Brøndby Support er officiel fanklub. De har altid arbejdet for den bedste opbakning til klubben, og gennem historien har vi fået deres opbakning til mange projekter. Derfor er vi også glade for og stolte af, at de endnu engang står bag os.”

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Red Barnet!

Du kan læse mere om donationen til Red Barnet her

Skrevet af

Spred ordet