Flere siddepladser i Hytten på søndag!

Til kampen mod Randers var der rigtigt godt besøgt i Hytten, og vores frivillige folk havde travlt med at betjene de mange medfans, der med længsel havde ventet på at komme i Hytten igen.

Til søndagens kamp mod FCM har vi opgraderet med 15 nye borde og har gjort meget ud af, at få fordelt de mange fans på hele Hyttens store grund. Du vil derfor opleve borde på alle tænklige steder (er der et ledigt spot – så står der et bord;-))

Så find et bord at sidde ved eller placér jer rundt om de mange ståborde og vær med til at tage hensyn til hinanden i denne Corona-tid.

Hytten åbner kl. 14.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Særlige Covid-19 restriktioner

Vi overholder selvfølgelig de gældende Covid-19 restriktioner, og på søndag vil det som sidst være muligt at vælge imellem både stå- og siddepladser UDENDØRS på Hyttens grund med hensyntagen til, at der bør være min. 1 meters afstand mellem folk, som ikke er i nær kontakt med hinanden.

Der vil selvfølgelig være adgang til toiletter og pissoiret i Hytten (mundbind er påkrævet).

Der vil søndag være følgede 3 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren

  • Mundbind er påkrævet.
  • Indgang via den ene dør og udgang via den anden dør.
  • Særskilt toiletkø med egen udgang.
  • Der er INGEN ophold indendørs!

Ude-baren

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne
  • Følg det naturlige flow efter udlevering

Grillen

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne
  • Følg pilene for ind og udgang

I Grillen vil du desuden som vanligt kunne købe den populære Hytte-burger, flæskestegs-sandwich, toast, pommes frites samt cheeseburger.

 

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før og efter kampen.

Vi har bl.a. mundbind til blot 100 kroner pr. stk eller 2 for 160 kr.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise HER.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, 1664 Blanc samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

 

 

Skrevet af

Spred ordet