Vi følger succesen op: Hytten er åben igen til kampen mod Aab på søndag!

Efter en længere ufrivillig Corona-pause åbnede vi atter Hytten til kampen mod FCN. Det blev en stor succes – både på banen med en flot 4-0 sejr samt i Hytten, hvor der var mange glade medlemmer samt ikke-medlemmer, der fulgte de nye Corona-restriktioner.

På søndag skal der følges op på den succes, når Aab kommer på besøg på Vilfort Park.

Kig forbi Hytten før og efter kampen. Hytten åbner kl. 14.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

 

Fokus på en endnu bedre oplevelse i Grillen

Grillen og dens udvalg af mad er i Corona-pausen blevet gennemgået med henblik på at gøre oplevelsen endnu bedre for vores gæster.

På søndag vil vi have et spørgeskema liggende, så vi kan få din mening om udvalg m.v. i Grillen, og kan bruge dette i vores fremtidige arbejde med at gøre din oplevelse bedre.

Før denne kamp kan du bl.a. købe den populære Hytte-burger, flæskestegs-sandwich, toast, pommes frites og der tilbydes nu også cheeseburger.

Foto: Robert Hendel

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før og efter kampen.

Vi har bl.a. diverse fede T-shirts og halstørklæder til blot 100 kroner pr. stk.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise her.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883 samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Foto: Robert Hendel

Skrevet af

Spred ordet