Livemusik på scenen i Hytten på søndag

På søndag kl. 18.00 kommer AGF på besøg på Vilfort Park – vejrudsigten siger høj sol, og Hytten byder på livemusik før og efter kampen.

Kig forbi Hytten før og efter kampen. Hytten åbner kl. 14.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).


Livemusik på scenen før og efter kampen
På søndag kommer Lazia og spiller en masse kendte covernumre før og efter kampen. Udover, at de er gule og blå i hjertet, så er der 2 gode grunde til at du skal opleve Lazía:
Den første er deres humor, cathy riffs og vilde tekster, som mange mennesker kan relatere til. Den anden grund er stemningen! De er ikke bange for at råbe publikum op, og de er samtidig kendt for at være levende på scenen, når de forevigede klassikere bliver braget af med publikums smukke stemmer til følge.
Hold ørerne stive, fadøls-anlægget fossende og stemmerne kampklar!
Lazía er klar til Hytten! Er I klar til dem? 

Lazia spiller fra kl. 15.30-16.30 og igen efter kampen fra kl. 20.00-21.00.


Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før og efter kampen
Grillen har som altid åbent, og her kan du før denne kamp bl.a. købe den populære Hytte-burger samt pølser, toast og pommes frites helt frem til ca. en time før kick-off.

Efter kampen har du mulighed for at få stillet sulten ved at købe en gang kylling i karry for blot 35 kr. (eller 2 klip).

— 

Salg af Brøndby Support merchandise
Det vil være muligt, at købe merchandise i Hytten før og efter kampen samt i boden under Sydsiden. 

Vi har fået lavet nye fede T-shirts, som du selvfølgelig kan købe på søndag.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise her

 

 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten
I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, Carlsberg Humle samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder og til at se dig i Hytten!

 

Skrevet af

Spred ordet