Kom i Hytten mod AC Horsens

Vi har gang i et hæsblæsende program og har knap fået armene ned igen fra sejren over Gdansk førend vi gør klar til Superliga kamp. På søndag kl. 16.00 tager Brøndby IF imod AC Horsens på Vilfort Park og vi håber at se en masse Brøndbyfans på lægterne, hvor Bo Henriksens smil skal tørres af endnu engang.

Kig forbi Hytten før og efter kampen. Hytten åbner kl. 12.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før og efter kampen

Grillen har som altid åbent, og her kan du før denne kamp bl.a. købe den populære Hytte-burger samt pastasalat, toast og pommes frite helt frem til ca. en time før kick-off.
Efter kampen har du mulighed for at få stillet sulten med hjemmelavede Pizza-slices.

— 

Salg af Brøndby Support merchandise
Det vil være muligt, at købe merchandise i Hytten før og efter kampen. 

Bl.a. en af de seje bøllehatte med påskriften “VESTEGNEN” eller de gule eller blå solbriller med Brøndby IF påtrykt på siderne.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise her

 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten
I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, Carlsberg Humle samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder og til at se dig i Hytten!

 

Skrevet af

Spred ordet