Angående billetsalg til derby

Grundet det nye sikkerhedscirkulære i Superligaen, er det ikke muligt for Brøndby at frasige sig et udebane-afsnit til kampen i parken på en meningsfuld måde. Brøndby er derfor tvunget til at starte et billetsalg til kampen uanset holdning til den nuværende billettvist.

Der foregår stadig dialog mellem klubberne, og derved også mellem os og Brøndby IF, omkring en afklaring på situationen, og der er derfor endnu ikke taget endelig stilling til et eventuelt boykot af kampen. Før denne dialog er afsluttet, holder vi alle muligheder åbne for at finde en løsning.

Vi opfordrer derfor til tilbageholdenhed, indtil der er fundet en afklaring. Denne vil naturligvis senest komme før billetsalget starter.

Brøndby Support og Alpha

Se udmelding fra d. 24.01.2017 her!

Skrevet af

Spred ordet