Brøndby Support tager skarpt afstand fra vold!

I timerne efter torsdagens kamp mellem Brøndby IF og Hertha BSC har der desværre fundet en voldsepisode sted, der har medført at en 20 årig Hertha-fan er blevet indlagt på Rigshospitalet. I en tilstand som betegnes som kritisk.

Brøndby Support tager på det skarpeste afstand fra denne hændelse. Vold og fodbold hører ganske enkelt ikke sammen. Voldelig adfærd befinder sig langt fra den fodboldkultur, som efter vores mening skal repræsentere Brøndby IF i både ind- og udland.

Vi opfordrer derfor alle, der kan bidrage til opklaring af denne hændelse, til at tage kontakt til Københavns Vestegns Politi.

Det er utroligt ærgerligt, at en så meningsløs og egoistisk handling skal fjerne fokus fra en ellers fantastisk præstation på banen og tribunerne.

Indsamling til offeret

Det forventes, at offeret for denne voldsepisode selv skal afholde udgifter for hjemtransport, samt at der kan gå en rum tid, før offeret er i stand til at tjene penge igen.

Derfor har Brøndby Support og de aktive fangrupper startet en indsamling til offeret. Brøndby Support har valgt at donere de første 10.000 kr til denne indsamling.

Bidrag som modtages på Tifos Mobilepay i perioden 5. august-2016 til 11. august 2016, vil ubeskåret gå til denne indsamling.

Vil du donere via Mobilepay, sker det på dette nummer: 3174 1964.

Vi ønsker offeret for denne utilgivelige handling det bedste i fremtiden – og god bedring.

/Brøndby Support

Læs også:

Skrevet af

Spred ordet