Stoltheden er kolossal – og fællesskabet forpligter

Lad os være ærlige. Det har ikke været specielt morsomt at være Brøndby-fan i den seneste tid. Men nu er det tid til at se fremad. Sammenholdet giver os håb.

Vores elskede klub Brøndby IF svømmer ikke ligefrem i positive historier for tiden. I de seneste 48 timer har den ene dårlige historie afløst den anden.

Det skal vi lave om på nu. Og vi har tidligere vist, at sammenholdet i Familien Brøndby er stærkt – især i modgang.

Nu er der måske mere end nogensinde brug for, at vi gør det igen. Nu skal vi se fremad og i fællesskab vise, hvorfor vi Brøndby-fans bliver kaldt Danmarks bedste fans.

Alle mand på stadion!

På søndag får spillerne brug for al den støtte, de kan få, når Randers FC kommer på besøg. Vi opfordrer derfor alle Brøndby-fans til at komme på stadion, så vi sammen kan bære Brøndby IF frem til sejr og blæse kronjyderne tilbage til Randers.

Har du ikke købt billet, så gør det nu – og del denne opfordring med dine medfans. Lad os vise Fodbold-Danmark, at i Brøndby står vi sammen, også når det er knap så sjovt at være Brøndby-fan.

I fællesskab er vi stærkest, og stoltheden over at være en del af Familien Brøndby er kolossal.

Brøndby IF ligger pt. på en femteplads – blot tre point efter AaB, som er nummer to – i Superligaen. Du kan købe billet til søndagens kamp her.


Foto: Robert Hendel

Skrevet af

Spred ordet