Indsamling til Brøndby Tifo til Horsens-kampen

Til kampen mod AC Horsens på mandag d. 28. november, samler Brøndby Tifo ind for primært at dække omkostningerne til den flotte tifo, som blev udført i sidste uge mod fc københavn. Vi har desværre ikke kunne lægge en indsamling tidligere, derfor ligger indsamling denne gang efter materialerne er bestilt og brugt, men desværre ikke alt sammen betalt.  

Indsamlingerne har altid været en hjørnesten i Brøndby Tifos fundament. Ikke kun fordi det er en god indtægtskilde i kroner og øre, men også fordi det er vigtigt for os at så mange som muligt bidrager til vores arbejde, at så mange som muligt derved føler at dette har de været med til at gøre muligt.

Og hvad enten bidragene er store eller små, om de gives til indsamlingen, i web-shoppen, via giro eller som et sponsorat, så er de alle af vital betydning for Brøndby Tifos muligheder.

Sidste indsamling gav ca. 36.000 – vi har denne gang et mål for indsamlingen på 30.000 kr.

  Tifoen til derbyet d. 24/9-2011

ALLE bidrag er velkomne.
For at dette ikke skal lyde som en velkendt kliché i stil med et indsamlingsshow på tv2, så er rekorden per tilskuer omkring 4 kr. i hele Brøndby Tifos levetid. Din 5’er gør altså en forskel, hvis alle bidrager!

Du kan finde indsamlere ved alle indgange til stadion.

Indsamlingsresultatet vil blive offentliggjort på www.brondbysupport.dk, så snart dette er klart.

SMS-servicen nedlagt
Vi skal gøre opmærksom på at sms-servicen desværre er blevet nedlagt, men der bliver arbejdet på højtryk for at sikre alternative muligheder for at større gruppens arbejde. Kan du ikke være på stadion på mandag, kan du enten:

Vi håber at så mange som muligt på mandag vil støtte Brøndby Tifos arbejde.

Brøndby Tifo

Skrevet af

Spred ordet