Brøndby Tifo har brug for ekstra penge!

Arbejdet i Brøndby Tifo har gennem hele sin levetid bygget på bidrag fra Brøndby-fans via indsamlinger eller andre donationer. Dette er uundværligt for at kunne producere de tifoer som du ser på Brøndbys afsnit overalt i Danmark og i Europa.

Kampene mod Parken Sport & Entertainment har traditionelt budt på store tifoer fra vores side, hvilket der ikke er lavet om på i dette år. Det usædvanlige i dette år (Brøndby Tifo kører med regnskab pr. kalenderår) har været intet mindre end fire kampe mod ps&e på hjemmebane. Da disse kampe traditionelt koster omkring 35-40 % af Brøndby Tifos årlige budget, kan vi nu se, at selv med den manglende indsamling, der er planlagt til hjemmekampen mod Horsens, kan vi ikke helt lukke det hul de ekstraordinært mange derbys har lavet i regnskabet.

For at imødekomme dette og for at kunne finansiere den store tifo, der er klar til på søndag, beder vi om DIN hjælp. Der vil derfor ekstraordinært blive placeret indsamlere ved indgangen til Sydsiden til søndagens kamp, ligesom der som normalt vil være indsamling til kampen mod Horsens, mandag d. 28. november.

  Tifoen til derbyet d. 24/9-2011

Samtidig vil vi gerne henlede opmærksomheden på muligheden for at donere et valgfrit beløb via Brøndby Supports webshop. Alt der doneres her går direkte til Brøndby Tifos arbejde.

Vi håber på din støtte, så vi kan fortsætte vores aktiviteter – også i fremtiden!

Vi ses på søndag, hvor vi selvfølgelig er klar!

Brøndby Tifo

Skrevet af

Spred ordet