Indsamling til Brøndby Tifo på søndag

Til kamp mod Lyngby BK på søndag, samler Brøndby Tifo ind for at sikre det økonomiske grundlag bag de flotte tifo’er, som vi senest oplevede i sidste uge mod fc københavn.

Indsamlingerne har altid været en hjørnesten i Brøndby Tifos fundament. Ikke kun fordi det er en god indtægtskilde i kroner og øre, men også fordi det er vigtigt for os at så mange som muligt bidrager til vores arbejde, at så mange som muligt derved føler at dette har de været med til at gøre muligt.

Og hvad enten bidragene er store eller små, om de gives til en indsamling, i web-shoppen, via giro eller som et sponsorat, så er de alle af vital betydning for Brøndby Tifos muligheder. Vi håber derfor at bidragene fortsat vil strømme ind fra nær og fjern, og dermed lægge grunden til flere succesrige tifoer i fremtiden.

  Tifoen til derbyet d. 24/9-2011

Mike og Thyge på besøg til produktionen
I sidste uge blev resultatet af op mod 1.000 mandetimers arbejde et kæmpe rulleflag der symboliserer de mange generationer i fodboldklubben Brøndbyernes Idrætsforening.

Under produktionen havde tifo-gruppen besøg af Mike Jensen og Mikkel Thygesen fra A-truppen, der imponerede så til mens omkring 25 unge fans knoklede løs i hallen.

Til brondby.com udtalte Mike Jensen: ”Jeg synes, at deres arbejde er helt fantastisk. De kommer her frivilligt og lægger mange kræfter i at gøre en tifo klar, der er med til at skabe en fantastisk og unik atmosfære på Brøndby Stadion. Det er for mig essensen af Brøndby IF. Det frivillige arbejde i fællesskabets ånd. Det skal man altid huske at sætte pris på.

 

ALLE bidrag er velkomne.
For at dette ikke skal lyde som en velkendt kliché i stil med et indsamlingsshow på tv2, så er rekorden per tilskuer omkring 4 kr. i hele Brøndby Tifos levetid. Din 5’er gør altså en forskel, hvis alle bidrager!

Du kan finde indsamlere ved alle indgange til stadion.

Indsamlingsresultatet vil blive offentliggjort på www.brondbysupport.dk, så snart dette er klart.

SMS-servicen nedlagt
Vi skal gøre opmærksom på at sms-servicen desværre er blevet nedlagt, men der bliver arbejdet på højtryk for at sikre alternative muligheder for at større gruppens arbejde. Kan du ikke være på stadion på søndag, kan du enten:

Vi håber at så mange som muligt på søndag vil støtte Brøndby Tifos arbejde.

Brøndby Tifo
 

Skrevet af

Spred ordet