Indsamling til Brøndby Tifo på søndag

I forbindelse med kampen mod FCM søndag d. 7. november vil der blive samlet ind til Brøndby Tifos arbejde med at fremme den visuelle opbakning til Brøndby IF.

Der vil være indsamlere klar med raslebøsser ved alle indgange, så vi opfordrer alle til at være klar til at smide mønter eller sedler til gruppens arbejde. 

Indsamlingsresultatet vil blive offentliggjort på www.brondbysupport.dk, så snart dette er klart.

Kan du ikke vente, så kan du altid støtte Brøndby Tifos fantastiske arbejde uden at løfte meget mere end en finger. Alt du skal gøre er at sende en sms med teksten BIF TIFO til 1245, så støtter du Brøndby Tifos arbejde med cirka 16 kroner. Du betaler 20,- kroner + almindelig sms-takst*.

* Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Skrevet af

Spred ordet