Flot resultat af dagens indsamling til Brøndby Tifo

Der blev i dag samlet ind til Brøndby Tifos arbejde for at fremme den visuelle opbakning til Brøndby IF. Med mange vigtige kampe foran os – specielt torsdagens afgørende EL kval-kamp mod Sporting, så var der i den grad brug for at få penge i tifokassen.

Indsamlingsresultatet blev på 46.000 kr.

Selvom resultatet ligger en del fra indsamlingsrekorden (61.273 kr til en hjemmekamp mod Aab), så var det et flot resultat, som Brøndby Tifo er rgtigt godt tilfredse med.

Der var ikke helt så mange på tribunerne i dag, som vi havde håbet på, men når man kigger på beløbet pr. tilskuer (3,5 kr.), så kan man se, at dem der var mødt op, virkelig var friske på at støtte gruppens arbejde.

Brøndby Tifo takker alle, der har bidraget.

Skulle du af en eller anden årsag ikke have nået at støtte gruppens arbejde er der selvfølgelig råd for det. Du kan altid støtte på følgende måder:

  • Send en sms og støt Brøndby Tifo. Send BIF TIFO til 1245*, så støtter du med en 20’er.
  • I Brøndby Supports web-shop kan du donere 50, 100, 250, 500 eller 1.000 kroner via dit Dankort, Visa eller MasterCard. Fra menuen til venstre vælger du “Brøndby Tifo”.

* Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Skrevet af

Spred ordet