Brøndby Tifo samler ind søndag d. 22. august

I forbindelse med kampen mod OB søndag d. 22. august vil der blive samlet ind til Brøndby Tifos arbejde med at fremme den visuelle opbakning til Brøndby IF.

Det er den første indsamling til Brøndby Tifo i denne sæson og der forventes mange fans på lægterne til opgøret mellem sidste sæsons sølv- og bronzevindere.

Vi håber, at folk vil være ekstra gavmilde denne gang, så kan vi allerede nu løfte sløret for, at der i den kommende tid vil være tifo-projekter, der vil komme til at gøre et væsentligt indhug i tifo-kassen. 

Der vil være indsamlere klar med raslebøsser ved alle indgange, så vi opfordrer alle til at være klar til at smide mønter eller sedler til gruppens arbejde. 

Indsamlingsresultatet vil blive offentligtgjort på www.brondbysupport.dk, så snart dette er klart.

Kan du ikke vente, så kan du altid støtte Brøndby Tifos fantastiske arbejde uden at løfte meget mere end en finger. Alt du skal gøre er at sende en sms med teksten BIF TIFO til 1245, så støtter du Brøndby Tifos arbejde med cirka 16 kroner. Du betaler 20,- kroner + almindelig sms-takst*.

* Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Skrevet af

Spred ordet