Brøndby Support sender 22 medlemmer til Podgorica

Det var først i torsdags, at man fandt ud af, at turen i 3. kvalrunde i Europa League skulle gå til Podgorica i Montenegro. Siden har der været heftig aktivitet i foreningen for at få så mange som muligt af sted til en destination, der ellers ikke lå lige til højrebenet.

Trods den lange afstand samt den helt ekstreme korte tid til planlægning både fra vores side samt fra de folk, der skulle med, så sender Brøndby Support i morgen tidlig 22 medlemmer af sted med fly til Podgorica.

Meget tyder på, at disse 22 medlemmer også bliver de eneste Brøndbyfans på stadion til torsdagens kamp foruden de sponsorer og klubfolk m.v., der selvfølgelig også vil være på plads til denne kamp.

Vi glæder os til turen og håber, at drengene på banen giver os et godt udgangspunkt til returkampen i Brøndby om en uge.

Brøndby Support

Skrevet af

Spred ordet