En storm i et glas vand

Vi, i Brøndby Supports bestyrelse, er meget forundrede over den ensidige fremstilling af gårsdagens hændelser i Aalborg til kampen mellem Aab og Brøndby IF.

Medierne, med 3+ og Onside forrest, fremstiller situationen som en flok Brøndby fans, der går amok. Vi har meget svært ved at følge logikken i at piske situationen op. En situation som kampens dommer Michael Svendsen ene og alene var med til at skabe. Det er ikke første gang, at Brøndbys medrejsende fans i Aalborg står på banden med flag og skaber den fantastiske stemning Brøndby fans er kendt for, og det har ikke ved tidligere kampe været noget problem for hverken dommer, kontrol eller Lynge Jakobsen, at de har stået der. Det undrer os derfor noget, at det pludseligt til denne kamp er så stort et problem, at kampen skal afbrydes i 5 minutter. Naturligvis skal kontrollens henstillinger følges, men forvirringen omkring hvor i problemet ligger, og den manglende evne til at kommunikere dette ud til vores fans på udebane afsnittet, er, forståeligt nok, med til at skabe frustration og måske nogle lidt overilede reaktioner.

Vi kunne med glæde konstatere, at det var vores egne fans og kontrollører, som i fællesskab fik skabt ro på tribunen, og sørget for at Michael Svendsen ikke havde mere grund til at brokke sig.

Man skulle måske i fremtiden informere de, der måtte finde på at stille sig op på banden, tidligere, og eventuelt inden kampen går i gang, om at dette ikke er tilladt. Så undgår man måske i fremtiden at en sådan situation opstår.

Brøndby Support

 

Er du fra pressen og ønsker en udtalelse kan pressekontakt findes her

Video med optakten til episoden

Billeder fra onside med brøndby fans der “går amok”

Skrevet af

Spred ordet