Brøndby Support velkomst til de nye ansigter

Før torsdagens kamp mod Silkeborg var det, som traditionen byder, tid for Brøndby Support til at byde velkommen til nye ansigter i og omkring 1. holdet. 

Blomster

Således kunne formand Claus Helgesen samt næstformand Sarah Agerklint overrække blomster samt det nyeste eksemplar af medlemsbladet Mighty Colors til cheftræner Henrik Jensen, assistenttræner Bjarne Jensen samt til Brent McGrath.

Blomster og Migthy Colors til Brent

Selvom kampens resultat ikke blev som vi havde håbet på før kampen, så er vi dog rigtigt glade for at se, at der er sket en markant ændring i spillernes viljestyrke samt i troen på egne evner, således at vi i dag kan vende en kamp, som vi tidligere ville have tabt.

De mange medlevende Brøndbyfans til dagens kamp på Vilfort Park – på samtlige tribuner – var bestemt med til at føre holdet frem og dermed forstærke troen på at kampens dårlige start kunne vendes. Om det var vores opfordring før kampen til at støtte op om vores fælles mål – kombineret med sejren over Sønderjyske, der gjorde at folk var ekstra tændte til dagens kamp skal vi ikke kunne sige, men det glæder os, når vi fra tribunerne kan være med til at gøre en forskel.

Vi opfordrer alle, der ønsker det bedste for Brøndby IF til at møde op, hvor Brøndby end måtte spille og bidrage til den positive opbakning, så vi kan nå vores fælles mål med at få Brøndby IF op i tabellen. Næste mulighed for dette er på søndag, hvor turen går til Herfølge til endnu en revanche.

Brøndby Support

Kom nemt og billigt til Herfølge med Brøndby Support

 

 

 

Skrevet af

Spred ordet