Velkommen (tilbage) til Henrik Jensen

Brøndby Support ønsker Henrik Jensen velkommen tilbage på trænerposten – denne gang i cheftrænerstolen.

Vi har stor tiltro til, at Henrik er manden, der kan være med til at give spillerne den selvtillid, som de åbenlyst har manglet alt, alt for længe.

Alle med hjerte for Brøndby IF har bestemt ikke haft det nemt på det sidste og selvom Brøndby Support ikke mener, at valget med at svine spillere, trænere eller ledere til er vejen frem, så forstår vi til fulde, at folk er frustrerede – ganske som alle andre i og omkring klubben er.

Vi ved vist allesammen godt, at vores spillertrup indeholder et langt større potientiale end det vi har set på det seneste. Vi opfordrer alle til at støtte op om vores allesammens klub – herunder specielt Henrik Jensen og hans udvalgte spillere, således at vi allerede fra søndagens kamp kan få knækket den negative kurve og det store potentiale kan blive udfoldet.

Vi ved udemærket godt, at alt ikke bliver anderledes allerede fra på søndag, men vi håber, at rigtigt mange vil møde op til søndagens kamp i Haderslev og have fokus på den positive opbakning. Med den er vi allerede et godt stykke på vej.

Du kan læse mere om Brøndby Supports bustur samt pre-match-arrangementet på Dueslaget her. 

 

Skrevet af

Spred ordet