Heftig hiphop-optakt søndag

Søndagen står på koncert i Hytten samt i FARE’s tegn. FARE står for Football Against Racism in Europe, og i anledning af, at FARE afholder deres årlige aktionsuge, afholdes der bl.a. koncert foran Hytten før kampen mod FC Midtjylland.

Vær med fra kl. 15.00
Hytten åbner allerede kl. 15.00 søndag, hvor også Grillen vil være åben. Efter kampen åbner Hytten igen.

Priser i Hytten
Øl 25,- / Ølkort (for medlemmer af Brøndby Support) 100,- for 5 fadøl
Breezer 30,- / 2 for 50,- // Soda-/kildevand 15,-
Grillen:
Pølse m/brød 25,- / Bøfsandwich 30,- / Toast 15,-


Koncert ved Hytten kl. 15.30
Søndag før kampen mod FCM spiller Paulo og DJ Cars10 foran Hytten fra kl. 15.30 i anledning af FARE’s aktionsuge.


Daugaard: -Knald på igen
Assistenttræner Kim Daugaard fortæller, at spillertruppen har været imponeret af de seneste måneders opbakning. Især omkring Hertha-kampene og dysten i Parken var supporterne oppe at ringe!
“Vi har godt kunnet mærke, at der har været knald på igen, og selvfølgelig har vi også bemærket, at der ikke har været den uro på tribunerne, som vi oplevede i foråret. Det gør det sjovere for alle – både spillere og folk rundt om klubben,” siger Daugaard.

Hvad er jeres målsætning op til jul?
“Vi tager en kamp ad gangen, men vi er da lidt efter dér, vi gerne ville være, men vi får da også skrabet nogle point sammen. Nogle kampe får vi lidt mindre, end vi havde regnet med.”

Ligaen virker mere lige end i mange år, hvordan ser du på det?
“Ingen tvivl om det, det bliver små detaljer og heldet, der spiller ind i mange kampe. Der er sindssygt svære kampe mange steder, og der skal ikke ret meget til, før det tipper til den ene eller anden side,” forklarer den tidligere Brøndby-veteran op til søndagens opgør mod FCM.


HUSK opvarmning og koncert i Hytten fra kl. 15.30!


Læs mere om FARE her

Skrevet af

Spred ordet