Optakt: Fanfest i Hytten

Der er lagt op til en stor Europa Cup-aften torsdag på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet skal forsøge at sparke sig nærmere Europa League mod Hertha BSC Berlin. Der er også udsigt til international stemning og fansfest i Hytten, idet Brøndby Support via Herthas hjemmeside direkte har inviteret de berlinske gæster til at komme forbi supporternes klubhus, der har åbent fra kl. 17.00. Brøndby Support håber på mange gæster – også tyskere, som ser frem til at os besøge danske fans.

Hyggelige fætre
“Vi kender jo danske fans som nogle hyggelige og sjove fætre, som vores fans ser frem til at drikke nogle pils med. Vi bliver op imod 800-1000 fans, og vores ultras vil helt sikkert give den gas på tribunen,” fortæller fanrepræsentant fra Hertha, Andreas Blaszyk. Han bekræfter en dansk fordom om, at tyskere sjældent går i vejen for hverken øl eller pølser i vilkårlig rækkefølge.

Føler sig tilpas i DK
Andreas Blaszyk leverer mere ros til danske fans:
“De har en åben og afslappet atitude, så man føler sig vel tilpas her. I Grækenland før en kamp mod Olympiakos blev vi overfaldet med sten og flasker, og jeg var selv tæt på at få en Ouzo-flaske i hovedet, men den smaderede centimeter fra mit ansigt, og jeg slap med lidt glas i øjet. Politiet stod ti meter væk og foretog sig ingenting,” erindrer fanmanden fra Berlin.

Manager: -Vi går videre
Herthas manager Michael Preetz var også mand for en kommentar til Brøndby Support:
“Selvom I har flotte traditioner i Europa, virker holdet ikke så stærkt som tidligere. Jeg mener, vi går videre.”

Brøndby mest kendt
En Hertha-fan på Strøget var mere ydmyg over for opgaven:
“Brøndby var den værste modstander, vi kunne trække. Brøndby er den danske klub, man har hørt mest om i Tyskland og er mest kendt blandt os. Der står respekt om klubben, for man kender den og har hørt om dens bedrifter,” sagde den tyske tilhænger, der så frem til sit besøg i Hytten i solskin, tilføjede han optimistisk. 

Priser i Hytten
Hytten åbner kl. 17.00 og lukker senest en halv time før kampen.
Priser:
Øl 25,- / Ølkort (for medlemmer af Brøndby Support) 100,- for 5 fadøl
Breezer 30,- / 2 for 50,- // Soda-/kildevand 15,-

Grillen:
Pølse m/brød 25,- / Bøfsandwich 30,- / Toast 15,-

Læs mere:

Om fanfesten i Hytten på Herthas website

Nyt fra pressemødet på brondby.com

Skrevet af

Spred ordet