Buch-Andersen melder sig ind

Brøndby Support har fået et nyt, prominent medlem: Brøndby IF’s nye direktør, Frank Buch-Andersen, har glædeligvis netop meldt sig ind i Brøndby Support!

Fortsæt den gode stil 
Brøndby Supports næstformand, Michael Duus, er både overrasket og tilfreds med den nye indmelding, og han har visse forventninger til den nye herre i direktør-stolen:
“Det kom som et stort chok for os, at Hermann blev fyret. Vi var meget glade for den stil, Hermann havde lagt for dagen, og samarbejdet mellem os og Brøndby IF har aldrig været bedre end i Hermanns tid. Vi skal dog ikke gøre os kloge på årsagerne til fyrringen, og som sådan er det vigtige for os heller ikke, hvilken direktør der sidder i sædet, men hvilken stil den siddende direktør kører over for de mange fans. Derfor håber vi blot, at man vil fortsætte den stil, som Hermann lagde for dagen.”

Møde næste uge 
Brøndby Support skal have møde med Frank Buch-Andersen i den nærmeste fremtid.
“I Brøndby Supports bestyrelse glæder vi os meget til, at vi i næste uge skal sætte os ned sammen med Frank, så vi kan få hilst på hinanden og få snakket om det fortsatte samarbejde. Og så hilser vi ham da velkommen i Brøndby Support!”

Læs også:

Køb bustur til Berlin

Skrevet af

Spred ordet