Howard: Jeg savner Brøndbysupporterne

Han var en populær spiller og blev bedre og bedre i Brøndby, men alligevel endte han med at måtte forlade klubben til fordel for AGF før forårssæsonen 2009 startede.
Brøndby Support tog en snak med Mark Howard om hans følelser, før han skal opleve sit første møde med Brøndby IF i en ikke-gul trøje. Søndag den 15. Marts 2009 ankommer Howard nemlig med AGF?s spillerbus for at nuppe point fra sine tidligere venner.

Hvordan ser du på din første kamp, hvor du skal spille imod Brøndbys fans?

– Det bliver meget anderledes at skulle spille imod fansene, når jeg var vant til at have dem bag mig. Men også noget specielt, for jeg har jo mange venner derovre og stor respekt for folk, så det bliver også rart at komme tilbage.

Savner du de gule supportere?

– Yeah, jeg savner Brøndbysupporterne! De var altid søde ved mig, og jeg havde enorm respekt for dem, men sådan er fodbold. Jeg havde et godt forhold til dem og håber da, jeg får en fin velkomst på søndag, men jeg ved jo ikke, hvordan de vil gribe mig an? Men jeg tror, det bliver med respekt!

Hvordan ser din fodboldfremtid ud?

– Lige nu nyder jeg livet heroppe i Århus. Folk generelt og fansene er flinke, så jeg nyder det bare. Min plan er at blive fast mand her og bevise mit værd.

Du blev kåret til “Årets spiller” i Brøndby, men pludselig var du ude i kulden. Hvordan havde du det med det?

– Det var en mærkelig beslutning med de sidste ting, der skete derovre. Men det var en svær situation i klubben, og derfor var det svært at komme på holdet, men jeg vil ikke komme ind på det, for jeg blev altid behandlet godt dér af folk. Det er bare en af de ting, der sker inden for fodbolden…

LÆS MERE:

Se Howards kommentar til kampen på AGF’s website.
Tjek Mark Howards profil på AGF’s website.
Kent Nielsen om AGF-kampen på brondby.com.
Besøg Hytten før kampen på søndag.

Skrevet af

Spred ordet