Sms BIF TIFO til 1245 og støt Brøndby Tifo!

Brøndby Tifo har netop lanceret en ny mulighed for at støtte gruppens fantastiske arbejde. Alt du skal gøre er at finde mobiltelefonen frem og sende en sms med teksten BIF TIFO til 1245, så støtter du Brøndby Tifo med cirka 16 kroner. Du betaler 20,- kroner + almindelig sms-takst.

Vi opfordrer naturligvis alle, medlemmer som ikke medlemmer, til at gribe denne fantastiske mulighed for at støtte Danmarks ubestridte herskere på tifo-fronten – Brøndby Tifo. Uden deres fantastiske arbejde ville Brøndby IF være fattigere og vi som fans ville stå så meget dårligere. De fortjener helt sikker din støtte, så varm fingrene op og slå tastaturlåsen fra, så er du kun få klik fra at have støttet Brøndby Tifo – send BIF TIFO til 1245!

* Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Skrevet af

Spred ordet