Nyt initiativ på Sydsiden Nedre

Sæsonens første hjemmekamp bød på store ændringer i stemnings-setuppet på Sydsiden. I den forbindelse lavede vi en udmelding om fremtiden for Sydsiden (Store ambitioner på Sydsidens vegne!)

Her opfordrede vi til tålmodighed med det nye setup samt ytrede et håb om, at der over tid kunne opstå en ny stemningsgruppe, som kunne gå forrest på Sydsiden Nedre – i samspil med Sydsiden Øvre.

”Tiden er løbet fra at Brøndby Support står direkte for stemningen, men fanklubben hjælper hellere end gerne med bagvedlæggende ting som fx mødelokaler, sparring m.v., hvis der måtte være fans med et sådant ønske.”

Vi har med stor glæde modtaget en henvendelse fra en gruppe Sydsiden-gængere, som gerne vil gå forrest og fra Capo-tårnet på Sydsiden Nedre være med til at bygge bro til stemnings-afsnittet på Sydsiden Øvre. Vi har haft mødtes med gruppen, og de havde allerede gjort sig flere gode tanker om deres rolle, opgaver og samspillet med Øvre. Vi havde en rigtig god dialog, som har givet os en meget positiv fornemmelse af projektet.

En vigtig ting for gruppen er bl.a. at kalde spillerne ned, så forvent at dette bliver startet fra Capo-tårnet på søndag. Forvent også, at hovedformålet derudover vil være at bygge bro til Sydsiden Øvre.

Søg mod midten på søndag, hvis du vil bidrage ekstra til opbakningen

Vi opfordrer alle dem på Sydsiden Nedre, som ønsker at bidrage ekstra til opbakningen af Brøndby IF til at søge ind på midten og bakke op om det nye initiativ.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at alt kører på skinner på søndag, men vi håber og forventer, at der vil blive taget godt imod initiativet. Vi er i Brøndby Support vilde med medfans, der tager initiativer til gavn for det store fællesskab, og vi har derfor også valgt at hjælpe med et økonomisk bidrag til køb af megafon, tromme m.v.

Kampen på søndag er ekstrem vigtig – vi skal have en sejr på kontoen! Lad spillerne vide, at vi er der for dem, husk dit scarf og har du et Brøndby-flag, så ta’ det gerne med og vis farverne frem!

Kæmp for 3 point!

Meld dig ind og støt Brøndby Supports arbejde!

Skrevet af

Spred ordet