Kom og oplev Brasiliens futsal verdensstjerner i Brøndby

Brøndby Futsal er en del af Brøndbyernes IF, og de starter den nye sæson lørdag d. 23/9 på hjemmebane i Brøndby.

Brøndby Support er indgået i et samarbejde med Brøndby Futsal, hvor vi prøver at hjælpe dem, så Futsal i Brøndby kan blive større end det er nu. Det kommer vi til at fortælle mere om løbende.

Følg Brøndby Futsal på Facebook

Spil mod Brøndby Futsal før derbyet
Før derbyet på Brøndby Stadion vil Brøndby Futsal komme forbi Hytten med træner og nogle af spillerne. Her er de med til at lade op til kampen og udfordrer Hyttens gæster på panna-banen. Ta’ godt imod dem!

Torsdag d. 5. oktober gæster et af verdens absolut bedste futsalmandskaber Brøndby til en træning- og showkamp mod landstrænerteamets nationalt udvalgte futsalspillere, og d. 7. oktober spilles der i Frederikshavn.

Steven De Oliveira Schumann, som har været frivillig i Brøndbyernes IF i 25 år, er primus motor i Brøndby Futsal, og han har også været katalysatoren i at få de brasilianske verdensstjerner til Danmark. Det er første gang nogensinde og det er en kæmpe ting for Futsal i Danmark.

Køb billet til kampen i Brøndby Hallen d. 5. oktober 

Du kan se mere om de 2 kampe her:

dkfutsal.dk

dbu.dk

 

Skrevet af

Spred ordet