Udmelding om overfaldet på vores ansatte og vores frivillige

Kære medfans
Vi er helt overvældet over de mange positive tilkendegivelser og ønsker om god bedring til de frivillige. Det vil vi meget gerne starte med at sige en stor tak for.

Vores daglige administrator og bestyrer i Hytten er ved godt mod og i gode hænder. Han har fået en 10 sting i baghovedet, 4 sting ved brynet, en brud på knoglen ved øjet og en kraftig hjernerystelse, som betyder at han den kommende uge skal holde sig i ro. Det betyder, at frivillige kræfter skal tage over og løfte det store stykke arbejde, så godt vi kan. Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

Vi har et rigtigt godt samarbejde med klubben, med klubbens sikkerhedsafdeling og kontrollører – og vi vil igen gerne sige tak for hjælpen og tak for at i kom løbende til med det samme. Samtidig også tak for hilsen fra klubben til vores ansatte, som har en meget tæt dialog med klubben i det daglige.

Politiet har fået overdraget sagen og afhørte på dagen flere vidner. Ligesom vi har overdraget vores videoovervågning.

 

Stop rygtespredningen!

Vi har også kunne læse forskellige spekulationer og rygter om, hvad der lå bag, samt hvem der stod bag. Vi vil godt mane rygterne ned.

Det er bekymrende at det er nødvendigt at skrive, men det var ikke Alpha som overfaldt vores frivillige. Vi har været i løbende dialog siden i går med ledende medlemmer af Alpha som alle er lige så rystede, som vi er.

Det skyldes heller ikke, at vores ansatte var i Capotårnet, eller har en løbende dialog med politiet ligesom flere personer i vores bestyrelse har i kraft af vores funktion som den officielle fanklub.

Det var heller ikke fckfans, som havde blandet sig i mængden, eller iscenesat for at fortælle flere dårlige historier om klubben for at forhindre et muligt salg.

Spekulationerne er mange, men tilbage står at hændelsen opstår, fordi vi som frivillige og vores ansatte går ind og vil stoppe optræk til et slagsmål og fjerne folk fra området. Det bliver ikke respekteret af de pågældende. Det var umotiveret, det kom ud af det blå og har ikke baggrund i de mange spekulationer, vi ser florere rundt omkring.

 

En positiv kærlighedsstorm

Fanklubben, vores frivillige og vores ansatte har siden i går været udsat for en ren kærligheds- og omsorgsstorm. Det vil vi meget gerne sige et stort tak for. De er ikke kun kommet fra medfans, fra venner og bekendte og folk tæt på fanklubben. De er kommet fra hele fanmiljøet, og sågår på tværs af klubskel. Tusind tak til AGF Fanklub, som har sendt blomster til de tre berørte – de er meget taknemmelige for tanken.

Vi er også meget glade for at se folk rykke sammen om den positive fankultur og melder sig ind i Brøndby Support og Fanafdelingen.

Sammen er vi stærkere

Skrevet af

Spred ordet