BS og FA tager afstand fra ALT hvad Red Bull Salzburg står for!

Brøndby Support og Fanafdelingen tager afstand fra ALT hvad Red Bull Salzburg står for!

Brøndby IF møder tirsdag Red Bull Salzburg i den første af to Playoff-kampe om adgang til Champion League Gruppespil.

Vores modstander Red Bull Salzburg står for det modsatte af det vi som Fanafdeling og Brøndby Support arbejder for. Det er intet andet end en økonomisk, sjæleløst reklamesøjle pakket ind i fodbold, og vi foragter ALT omkring dette setup.

 

Foto: Robert Hendel

 

Vi fans har altid set og identificeret os med Brøndby som en ægte fodboldklub, med de værdier og det sammenhold der hører til. Red Bull er det stik modsatte, og vi skylder alle fodboldfans at vise vores afsky, ikke mindst de fans af det rigtige Salzburg, der fortsat kæmper for deres fodboldklub og deres traditioner, efter at pengemænd har overtaget deres klub og har ændret logo, klubfarver, stadionnavn m.v.

Vi bakker derfor op om alle fredelige aktiviteter, der kan vise vores samlede afstandtagen, og vi opfordrer alle Brøndbyfans til at vise deres afsky i form af flag, bannere og verbal modstand.

Brøndby Support og Fanafdelingen, august 2021

Skrevet af

Spred ordet