Velkommen til Brøndby Supports nye hjemmeside

Langt om længe er det lykkedes os at få en ny hjemmeside på benene. Det har ikke været uden udfordringer.

I begyndelsen af 2014 begyndte vi at kigge efter et nyt system til at håndtere indholdet på hjemmesiden, ligesom vi savnede en mobilvenlig udgave af hjemmesiden. Siden har det vist sig at være sværere end som så at skifte system.

Vores it-ekspert har kodet på livet løs i sin sparsomme fritid og stødt på det ene bump efter det andet, da medlemsfunktionerne skulle integreres i det nye system. For hvad nytter det at have en pæn hjemmeside, hvis de mest basale funktioner som håndtering af medlemskab, køb af busture og så videre ikke fungerer?

Det er dog langt om længe lykkedes at få løst de mange tekniske udfordringer, og designet fra 2014 er ikke gået til spilde, selvom vi i dag præsenterer et helt nyt design. Det gamle designudkast fra 2014 har vi nemlig i en længere periode benyttet til vores galleri.

Mange har spurgt, om vi ændrer designet på Sydsiden Online. Det vil vi meget gerne, men det er en tidskrævende proces, og det har derfor relativt lange udsigter. Lige nu glæder vi os dog over, at vi kan præsentere en topmoderne hjemmeside, som gerne skulle virke optimalt på både mobilen, computeren og på ipad’en.

Samtidig skulle det gerne være langt lettere at finde rundt på siden. Det håber vi, at brugerne er enige med os i – og ellers hører vi gerne fra jer.

Skrevet af

Spred ordet