Sammen er vi stærkere

Siden vi gik ud og fortalte om overfaldet på vores ansatte og Hyttens bestyrer samt vores frivillige, har vi i den grad mærket kærlighed og fællesskabets styrke. Vi er helt overvældede over de mange blomster, gavekurve, gaver, hilsner og ønsker om god bedring alle vegne fra, ligesom vi er utroligt glade for at se, hvordan så mange vælger fællesskabet til og melder sig ind i Brøndby Support.

På vores ansattes, de frivillige og bestyrelsens vegne vil vi rigtigt gerne sige tak til jer, der har sendt gaver og hilsner.

Tak til:
Fanafdelingen, Alpha, Svinget, Brøndby IF, Brøndby Damer, Agf Fanklub, Aalborg Support Club, Mattias Tesfaye, Oles venner, damerne i det bitre hjørne og deres mænd i svinget, vores faste gæster både i Hytten og på busturene, venner og familie, nærmeste kollegaer og mange flere.

Det kan ikke siges nok, men vi er rørte over jeres omtanke.

Aldrig Alene

Så vidt det har været muligt for os, har vi også læst med rundt omkring på Facebook og Twitter, og har læst jeres ord om Brøndby Support, om vores frivillige og vores ansatte. De er læst op for vores ansatte, så også han kan følge med. De betyder alle sammen rigtigt meget for os. Vores hjerter banker for klubben og det banker for fanklubben, og det giver os styrken til at komme videre sammen.

Siden mandag er det strømmet til med nye medlemmer. Nogle vender hjemme og helt nye er kommet til. Til jer 116, der har meldt jer ind – Tak fordi i vælger at vælge fællesskabet til og vise jer opbakning.

 

Aldrig giver vi op

Vi har den seneste uge fokuseret på at samle hinanden op, finde ud af hvordan vi kommer videre. Vi har spekuleret over, hvordan den næste hjemmekamp skal gå. Men vigtigst af alt har det været vigtigt for os at tage hånd om vores egne – vores frivillige.

Derfor samlede vi i dag alle de frivillige, som ønskede det i Hytten. Her havde vi kontaktet en kriserådgiver, for at hjælpe os med at bearbejde hændelsen, for at få sat ord på vores oplevelser og hvordan vi har det. Så vi sammen kan komme videre stærkere.

Vi har frivillige med en vilje af stål, og der lød et samstemmende, højt og tydeligt ja til at åbne hytten igen på søndag til kampen mod AaB.

Søndag vil det måske være med lidt andre personer bag baren end de sædvanlige frivillige. For sammen med de frivillige vil der også stå personer fra andre grupper i Brøndby – For at vise at vi står sammen.

Skrevet af

Spred ordet