Medbring trøjer og halstørklæder til Århus

Som det fremgår af brondby.com har AGF valgt at forbyde alt tifo-materiale til søndagens kamp. Det er nu anden kamp i foråret at vi rammes af et sådan forbud, og selvom vi ikke mener at det er rimeligt, tager vi forbuddet til efterretning – i første omgang. Samtidig opfordrer vi alle til at troppe op i deres Brøndby-trøje og medbringe et halstørklæde, så vores afsnit stadig vil være gult og blåt, trods det urimelige forbud.

Vi vil i stedet sætte alle sejl i sommerpausen og arbejde for en bedre dialog og et bedre samarbejde mellem alle relevante parter, fra fodboldforbundet over klubberne til fansene. Vi vil samtidig fremføre vores ønsker og tanker om hvordan vi i fællesskab kan gøre det mere trygt at gå til fodbold uden at det går ud over vores visuelle og vokale muligheder som fans.

brondby.coms faninformation før Århus
Brøndby Supports udmelding da alt blev forbudt i Vejle

Skrevet af

Spred ordet