SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Jeller

04.08.2022, 00:50
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (17)

Sebastian Andersson (SydSiden Online)

Det her må være et kæmpe sats af CV hvis han vælger at gennemføre det. Det lugter alle de forkerte steder.

Alder og pris.
Det er en super høj pris at betale for en spiller på den alder. At han ikke har nogen videresalgsværdi betyder trods alt en del. Med en spiller på 25 år, kan man sælge spilleren videre året efter og redde en del af pengene. I denne handel kan alle pengene være væk i det man køber. Så man løber en større risiko. Samtidig er der heller ingen mulighed for at score den store gevinst ved at kunne sælge dyrt videre ved en succes. Altså forøget risiko, minimal mulighed.

Spillestil og spillertype
Jeg har set at han blive beskrevet således:
Han er erfaren, høj-ish og tilsyneladende en rigtig boksangriber der kan holde på bolden.

Alle de ting der ikke er i Brøndby truppen på nuværende tidspunkt. For det er ikke sådan Brøndby spiller fodbold. En spiller med de forcer har et dårligt antrit og dermed udgør de dårlige pres spillere. Samtidig minimere det evnerne til at spille direkte og hurtigt. Altså er det en totalt omlægning af spillestillen, ved at købe denne angriberttpe. Ligesom Pavlovic der heller ikke passede ind i spillestillen. Men man kan stadig tænde fjernsynet på tv midtjysk og se en stor kanon af en angriber, hvis det er den slags fodbold man vil se.
Der er ikke meget, Tubo Bent, Ebbe Sand, Pukki, Peter Madsen eller Kvistgaarden over det i hvert fald.

Strategien, mådeholdenhed og performance spillere.
Det her er et direkte brud på den strategi CV selv var med til at sætte. Umiddelbart en strategi vi igen og igen har hevet frem når spillere er blevet købt unge, og nu er det pludselig acceptabelt at bryde med det? Nej, der skal ikke brydes med strategien. Man kan altså godt finde spillere omkring de 25 år, som ikke koster en bondegård og stadig kan lave mål.
Sant Pauli har f.eks. lige givet 600 I euro for Johannes Eggestein. Helenius kostede Silkeborg omkring tre slikkepinde.

Kampene mod Basel
Normalt er det jo ikke ligefrem fordi at spillere plejer at gå direkte ind på holdet og levere fra dag 1. Normalt skal spilleren tilpasse sig. Kaiser var 6 mdr. om det. Uhre flere år. Hvis man skulle have styrket holdet op til kampene mod Basel skulle man have gjort det fra vinduets åbning og ikke dagen før. AGF har eksempelvis hentet en i god tid.

Skadeshistorik
"For et år siden var han tæt på et skifte til tyrkiske Antalyaspor, men de trak sig efter lægetjekket. Knæproblemet opstod allerede i Union Berlin i foråret 2020, men det lykkedes dem alligevel at sælge ham for cirka 6 mio. euro til FC Köln"
Med en sådan skadeshistoril på en spiller på 31 år, må jeg bare skrive at risikoen simpelthen er alt for høj.

Præstationer: (spilletid i parentes)
20 år: 25 kampe (10 kampe) 1 mål
21 år: 15 kampe (5,5 kampe) 0 mål
22 år: 25 kampe (17 kampe) 8 mål
23 år: 22 kampe (12 kampe) 7 mål
24 år: 30 kampe (24 kampe) 14 mål
25 år: 21 kampe (19 kampe) 6 mål
26 år: 29 kampe (24 kampe) 12 mål
27 år: 36 kampe (31 kampe) 12 mål
28 år: 33 kampe (30 kampe) 12 mål
29 år: 18 kampe (14 kampe) 5 mål
30 år: 26 kampe (14 kampe) 3 mål

De sidste to sæsoner har han altså kun spillet relativt begrænset og hans effektivitet er også dalet. Tidligere har han ikke ligefrem sprunget rammerne men havde han været 25 år og passet ind i spillestillen havde jeg nok accepteret disse tal. Omvendt er de ikke så forbløffende at jeg mener man skal gå på kompromis med strategi, spillestil og al fornuft.

Der skal naturligvis hentes kvalitet og det kan godt være at der er kvalitet i denne spiller, der er bare for mange minusser, som gør at han nærmest skal blive superliga topscorer uden man vil sige at det ikke har været en succes.

Man kan sagtens hente performance spillere uden at betale over pris samtidig med at de kan præstere. Det er trods alt derfor man betaler mange mio. kr. For at jobebt bliver udført. Ellers kunne SSO jo udføre jobbet.
Nu har CV fejlet i købene af stort set samtlige performance spillere. Greve, Pavlovic, Lumb, Divkovic, Tshiembe (halvt), Rosted (halvt) og forlængelse af Radosevic. Kun Blas og Maxsø har været egentlige performance spillere.
Tænk på alle de penge der er blevet brugt på manglende kvalitet.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

ClausM

04.08.2022, 04:56

@ Jeller
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (9)

Sebastian Andersson

Man kan se at du ikke aner en skid om ham..Det er kun negativt ævl du kommer med ....

---
apollo14 (09:33): jyde, ClausM vinder sq aldrig noget, andet end æren af at bo i DK's røvhul Kokkedal

Tak for alt Per Nielsen #4 Du ville blive savnet....

Jedi

04.08.2022, 08:16

@ ClausM
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Kunne du så ikke berige os med alle de rigtige tal??

Hamsik

04.08.2022, 12:51

@ ClausM
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Sebastian Andersson

Sølle svar på et langt velargumenteret indlæg.

gladdreng

04.08.2022, 05:27

@ Jeller
 


Synes godt om (25)
Synes ikke om (4)

Sebastian Andersson

Det her er ikke myntet direkte paa dig, men passer bare bedre som indlaeg her end i transfervindue traaden.

Det er sjovt at hvordan tingene er herinde, folk skriger op at vi mangler spillere med erfaring, gerne en angriber, som de unge kan laere af og ikke mindst tage noget af presset fra de unge.

Vi er saa ved at hente en spiller fra bundesligaen,med landsholdserfaring, ja han er 31, men hvis han var 25 ville vi nok ikke kunne faa ham for 10mill. Det er I overigt ikke langt fra hvad vi fik for Wilczek da vi solgte ham til tyrkiet, han var 32, som mange herinde mente var alt for lidt (han havde ikke scoret paa landsholdset, som er lavere rangeret end Sverige og alt andet lige aldrig performet I en liga over den danske). Foer os havde han I sin bedste season scoret 29 maal I 66 kampe I Polen, hvor Sebastian har 24 maal I 63 kampe I 2 bundesligaen. Syntes det gik ok med Wilczek I hans tid I BIF.

Hvis det passer vi betaler 10 mill saa er det mange penge, men naar man taenker paa hvor meget han var vaerd for bare 2 aar siden, saa maa han nok kunne et eller andet. Jeg tror det vil have en stor vaerdi for Kvistegaarden og de andre at faa en spiller ind med erfaring. Saa de 10 mill paa ham, kan betyde at f.eks. Kvistegaarden, gaar fra at vaere 15 mill til 50 mill vaerd, saa der kan kommer en mervaerdi paa at andre spillere performe.

Jeg ved godt alle herinde syntes at CV (og egentlig alle foer ham), har vaeret mega daarlige til indkoeb. Men vi har ikke mange penge og som vi ogsaa kan se med klubberne omkring os, saa er der mange der bare ikke performed som forventet efter de er skiftet. Jeg er ret sikker paa, at hverken CV, eller andre, bevidst har valgt at koebe spillere som de ikke mente var gode nok.

F.eks. var JMG vel landets bedste back eller I hvert fald en mest spaendende up and coming unge back, en spiller som vi ville have vaeret mega sure over hvis han var skiftet til FCM eller FCC. Jeg har ingen ide om hvorfor han faldte helt igennem her, men maaske noget mentalt.

Jeg kan ogsaa huske mange herinde der var mega skuffet over vi koebte Uhre, der var meget langt tid hvor han fik rigtig mange svinere herinde. Da han saa slog til var det ogsaa for daarlig vi ikke havde forlaenget med ham I god tid… men hvis vi havde gjort det er det 100% sikkeret den sportsdirektoer var blevet svinet til over det.

Det har ogsaa vaeret sjovt at se hvordan Bruus bare ikke var god nok, vi saelger ham for 10-12mill som med bonusere kan blive 20 mill, hvilket saa ogsaaa er for lavt (selvom han var daarlig og slet ikke god nok til os).
Saa vi skal finde en som kan faa 50-100 millioner for de spillere som vi ikke mener er gode nok til os, og 150-200 mill for vores gode spillere. Den person skal saa hente top spillere som performer fra dag 1 til 5 – max 10 millioner som erstartning, gerne landsholdsspillere fra top 5 lande som er max 20 aar.

HVIS vi faar Sebastian og evt Wass, saa kan vi kun haabe at de undgaar skader og rammer et godt niveau som goer at andre maaske foeler sig mere frie og kan performe bedre. Maaske foeler noget af “leverpostejen” sig presset over de er koebt dyrt (for os) saa de ikke kan spille saa frit som de kunne andre steder. Her taenker jeg Greve, Bell, Cappis og maaske man kunne faa gang I Bjoerk, Bjur, Heggheim (igen), Det kan ogsaa goere det letter for Friedrich, Kvist, Schartau og andre unge at komme ind og spille mere frit, bare en tanke herfra.

Jeg syntes vi skal vaere glade for at vi er ude og forsoege at hente erfaring og noget som forhaabentlig kan loefte truppen.

Returnofthemack

2730 Lykke,
04.08.2022, 07:22

@ gladdreng
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (5)

Sebastian Andersson

Jeller udtrykker vel egentlig bare en bekymring over spillerens alder samt skadeshistorik.

Jeg synes, Andersson ser dejlig ud i feltet, og jeg er vild med hans hovedspil -en rigtig powerheader ;-) , men det nytter heller ikke noget, at vi er så udhungrede efter kvalitet, at vi ser stort på, om spilleren måske ikke kan bruges om 3 måneder, fordi han enten ikke kan tåle at spille mange kampe i træk eller også bliver skadet. Så er 10 millioner mange penge.
Derudover er CVs transferhistorik så pivringe, at jeg ville til at vælge rigtigt, hvis jeg var ham, for truppen bliver ringere og ringere, og alt andet lige må CVs sæde også blive proportionalt varmere.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

kenro

04.08.2022, 07:53

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson

Jeg synes også han ser spændende ud, men kan også være lidt bekymret for hans skadehistorik.

Vedr. starategi. var det ikke sådan at vi ikke købte spillere over 25 med mindre de var på fri transfer? eller har jeg misforstået noget? :-)

Returnofthemack

2730 Lykke,
04.08.2022, 15:00

@ kenro
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Det var 27, som jeg har forstået det, men jeg har efterhånden opgivet at forstå CVs transferstrategi.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

OiggabOtrebor

04.08.2022, 08:34

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (4)

Sebastian Andersson

» Jeller udtrykker vel egentlig bare en bekymring over spillerens alder samt
» skadeshistorik.
»
» Jeg synes, Andersson ser dejlig ud i feltet, og jeg er vild med hans
» hovedspil -en rigtig powerheader ;-) , men det nytter heller ikke noget, at
» vi er så udhungrede efter kvalitet, at vi ser stort på, om spilleren måske
» ikke kan bruges om 3 måneder, fordi han enten ikke kan tåle at spille mange
» kampe i træk eller også bliver skadet. Så er 10 millioner mange penge.
» Derudover er CVs transferhistorik så pivringe, at jeg ville til at vælge
» rigtigt, hvis jeg var ham, for truppen bliver ringere og ringere, og alt
» andet lige må CVs sæde også blive proportionalt varmere.

Det er sgu nok derfor man bruger lægetjek

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
04.08.2022, 08:47

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

» Det er sgu nok derfor man bruger lægetjek

Lægetjekket er jo et øjebliksbillede. Han kan da sagtens være 110% fit den dag, men det er jo ikke sikkert at hans knæ kan holde til at spille 5 kampe i streg, eller 40 kampe på en sæson - det ved vi ikke. Vi kan kun se på historikken (hvor ofte er han skadet, hvilke skader har det været og hvad har årsagen været til skaderne)

Daniel Agger bestod jo også lægetjek, men alle ved han har problemer med ryggen, og det kostede ham jo også 60% af tiden hos os.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

OiggabOtrebor

04.08.2022, 08:53

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Argh jeg tror nu ikke kun det er et øjebliksbillede.
Et skadet/svagt knæ skal de nok opdage.

Men er naturligvis med det ikke er nogen garanti.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
04.08.2022, 09:24

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

» Argh jeg tror nu ikke kun det er et øjebliksbillede.
» Et skadet/svagt knæ skal de nok opdage.
»
» Men er naturligvis med det ikke er nogen garanti.

Og så er vi tilbage ved at man selv vælger at påtage sig den risiko (ved et svagt knæ - går ud fra de ikke henter en med et direkte skadet knæ - som vel er et øjebliksbillede, da knæet kan være fit fra skaden x tid efter)

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Thygesen

København,
04.08.2022, 09:31

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Hør evt. Emil Larsen omkring det med lægetjekket.. Det var jo et fint øjebliksbillede - han spillede videre i OB, men så gik det derefter galt.

Det er jo ikke en alm. læge nede i byen de bruger til at tjekke det, men holdets egen læge som helt tilfældigvis har speciale i knækirurgi (så vidt jeg husker).

---
man skal ikke græde før mælken er spildt

gladdreng

04.08.2022, 09:31

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Nu skal jeg ikke goere mig klog paa hvad der er/var galt med hans knae, men han har vaeret skadet 2 gange I 9 aar og der var 7 aar fra foerste knae skade til anden (hvor han var ude I 7 dage og missed 1 kamp) til han saa blev skadet igen og missed en del kampe. Er der nogle der reelt ved hvad problemmet er/var?

Ud fra det her, https://www.transfermarkt.com/sebas...son/verletzungen/spieler/147573, syntes jeg ikke det er meget han har vaeret skadet, udover hans knae, og jeg mener at vores stab burde kunne undersoege om det knae er ok nu.


Men husker der var en del der gerne ville have forlaenget med Vigen og han var da om nogen en mand der var meget skadet.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
04.08.2022, 10:19

@ gladdreng
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

» Nu skal jeg ikke goere mig klog paa hvad der er/var galt med hans knae, men
» han har vaeret skadet 2 gange I 9 aar og der var 7 aar fra foerste knae
» skade til anden (hvor han var ude I 7 dage og missed 1 kamp) til han saa
» blev skadet igen og missed en del kampe. Er der nogle der reelt ved hvad
» problemmet er/var?
»
» Ud fra det her,
» https://www.transfermarkt.com/sebas...son/verletzungen/spieler/147573,
» syntes jeg ikke det er meget han har vaeret skadet, udover hans knae, og
» jeg mener at vores stab burde kunne undersoege om det knae er ok nu.
»
»
» Men husker der var en del der gerne ville have forlaenget med Vigen og han
» var da om nogen en mand der var meget skadet.

Helt enig, men nu går bekymringen på hans knæskader, jo ikke kun på om skaderne skulle bryde op igen, men lige så meget på om han har mistet niveau som han tidligere har vist. Han har i hvert fald ikke siden han var fit i april 2021 og frem til nu, vist tilnærmelsesvis samme scoringsniveau som før 2020. Fair nok, så havde vi heller ikke haft muligheden for at hente ham nu her, men spørgsmålet er jo om og i så fald hvor meget han er faldet i niveau. Og så er vi tilbage ved at manden er 31 år, rimelig dyr og dermed en ret risikobetonet investering.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

gladdreng

04.08.2022, 10:46

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Det er jeg enig I, men kan det saa og vaere at det derfor han ikke laengere skal spille I bundeligaen men den danske liga da den nok ikke kraever helt saa meget som den tyske.

Jeg formoder ogsaa at CV laver en performance basseret kontrakt fremfor en standard kontrakt med hoej basis loen, det vil ogsaa tage en del af riskoen.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
04.08.2022, 08:50

@ Jeller
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Super fint indlæg, helt enig i at vi tager en kæmpe chance når vi tager alder, pris, skadeshistorik og type i betragtning. Og så er handlen som du også er inde på en kæmpe langefinger fra CV til CV's egenudviklet strategi.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Mr. Jinx

04.08.2022, 09:28
(redigeret af Mr. Jinx
at 04.08.2022, 09:36)


@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Udpluk fra strategien:

- Brøndby IF skal opnå en placering i top 3 i 3F Superligaen samt sikre, at Brøndby IF skal spille europæiske kampe

- Brøndby IF skal udvikle både egne og tilknyttede fodboldspillere til et højt niveau, der sikrer både sportslig og økonomisk gevinst

ydermere efter en justering af strategien i 2019:
- Vi ønsker så vidt muligt ikke at betale transfergebyr for spillere med en alder over 27 år

At vi evt. henter en 31-årig angriber, er så vidt jeg kan læse det ikke forbudt eller imod strategien, hvis denne spiller kan være med til udvikle spillere vi har i truppen.

Jeg er udemærket klar over at man "så vidt muligt" ikke vil hente spillere over 27 år, men vi må jo antage at det har været umuligt at finde en spiller under 27 år, som kunne bruges i angrebet, hvormed Sebastian Andersson er valgt over andre emner.

Nu nævnes det at han har en alen lang skadeshistorik, hvilket han ikke har.
Han har brækket kravebenet i 2011
Haft knæproblemer i 2014 og igen i 2020 og 2021, men har været fit for fight siden april 2021, og er kommet sig fuldt over sin skade.
Nu er har han så som 80% af alle andre fodboldspillere været ramt af corona, men bortset fra det, er han good to go.

Skal man finde en spiller med en alenlang skadeshistorik kan man se på Christiano Ronaldos skadeshistorik https://www.transfermarkt.com/cristiano-ronaldo/profil/spieler/8198, eller Mbappe: https://www.transfermarkt.com/kylia...appe/verletzungen/spieler/342229
eller på Boilsen: https://www.transfermarkt.com/nicol...lesen/verletzungen/spieler/69642

Det der med at sige man er bekymret for sebastian Anderssons skadeshistorik er bull shiiiit, for manden har stort set aldrig været skadet.

Han er 31 år ja, men han er præcist det vi har brug for. Han er farlig i feltet, har rutine, fysik og er en målscorer, hvilket alle er mangler i vores trup.

Patte

04.08.2022, 10:01

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Jeg er enig i begge meninger du udtrykker her.

Jeg er lidt bekymret over hans skadeshistorik, primært fordi det har været knæene det har været gal med i flere omgange. Var det nu kraveben, og derefter knæ, og han så har brækket en arm, kunne man sige han bare er uheldig. Med knæeene flere omgange, skal lægerne naturligvis dobbelttjekke, at der ikke er varige mén.

Mht stratgien er jeg 100% enig. Vi skal så vidt muligt ikke betale for spillere over 27. Men det kan ske, at vi ikke har været i stand til at finde en spiller i den alder, prisklasse og på et niveau hvor vi synes at det er det værd. Jeg ved godt at nogen får det til at lyde som om at det er nemt, og at andre klubber fra tid til anden også har været i stand til det. Nu blev Helenius nævnt, og han er naturligvis væsentlig billigere, men han ville også bryde strategien, da han er for gammel. Og her har Andersson trods alt bevist sig på højere niveau.

Her har man så vurderet, at Andersson er god nok til at være en af undtagelserne for strategien, for dem skal der naturligvis være plads til, så længe det er undtagelser.

Går Hermansen ud og brækker begge ben i aften, er det da heller ikke usandsynligt at vi betaler transfersum for en keeper over 27. Vi mangler en målfarlig angriber, og det har man vurderet at Andersson er.

Ser man på vores spil, synes jeg en boksspiller passer fint ind. Vi har justeret lidt og vi har to backs der kan slå indlæg, så vi skal ikke gå over i kick & rush, men lad os da forsøge at optimere betingelserne for at de indlæg bliver til assists. Og det gør de sgu ikke med vores nuværende angribere.

Mr. Jinx

04.08.2022, 10:17

@ Patte
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Enig i at det kan være et problem med hans knæ, men manden har ikke en alenlang skadeshistorik og selvom fik lavet et mindre indgreb i sit knæ i 2020, så er hans knæ fint.

Blas spiller da ganske udemærket nu og er kommet sig over sit knæ problem, som var værre end noget Andersson på noget tidspunkt har haft i sin karriere.

Klarer han lægetjekket og signes, er jeg ikke det mindste bekymret for han holdbarhed.

Manden skal nok score sine mål i Brøndby trøjen og hjælpe holdet.

Frenander

04.08.2022, 10:40

@ Patte
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

» Ser man på vores spil, synes jeg en boksspiller passer fint ind. Vi har
» justeret lidt og vi har to backs der kan slå indlæg, så vi skal ikke gå
» over i kick & rush, men lad os da forsøge at optimere betingelserne for at
» de indlæg bliver til assists. Og det gør de sgu ikke med vores nuværende
» angribere.

Finally! Her er en bruger som har lagt mærke til at de taktiske tendenser i vores spil har ændret sig og heldigvis for det - Nu skal vi ikke længere stå dybt og prøve at sende 2 angribere i dybden på hver anden berøring. Nu skal vi endelig til at være dominerende på bolden, presse højt for at generobre (og her har fart intet med presset at gøre - Det er timingen som gælder - pace er et nice to have, men ikke need to have)

Vi kan, hvis skiftet går igennem, spille en bold op, som bliver modtaget og lagt af, og derfra kan vi angribe med vores små, vævre spillere eller beholde possesion.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
04.08.2022, 10:17

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Nu skriver du jo selv at han har været knæskadet i 2014, 2020 og 2021, har været klar siden april 2021, alt fint med det. Hvor mange kampe/minutter har han spillet siden april 2021, hvor mange mål har han scoret der ?

Ja lige præcis, han har i gennemsnit scoret færre mål i den periode, end i hans resterende tid i Tyskland.

Nu går bekymringen på hans knæskader, jo ikke kun på om skaderne skulle bryde op igen, men lige så meget på om han har mistet niveau som han tidligere har vist. Han har i hvert fald ikke siden han var fit i april 2021 og frem til nu, vist tilnærmelsesvis samme scoringsniveau som før 2020. Fair nok, så havde vi heller ikke haft muligheden for at hente ham nu her, men spørgsmålet er jo om og i så fald hvor meget han er faldet i niveau. Og så er vi tilbage ved at manden er 31 år, rimelig dyr og dermed en ret risikobetonet investering.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Mr. Jinx

04.08.2022, 10:31

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Forstår din bekymring omkring manglende spilletid, men han var i sidste sæson i deres trup i 30 kampe, hvor han fik spilletid i 29 af dem, og scorede godt nok kun 3 mål.
Men de spillede med Anthony Modeste i front som scorede 23 mål i 35 kampe, og brugte sjældent 2 boks spillere i samme kamp, da de spillede med kanter istedet for to i boksen.

Om han er faldet i niveau, det er han da med sikkerhed, ellers ville han nok have fået mere spilletid, hvilket selvfølgelig også er grunden til at han nu. er på vej til Brøndby.

Men en spiller af hans kaliber, vil alt andet lige forbedre vores angreb, da vi mangler en type som ham. Ydermere viser han stadig evner på sin klasse, hvormed han ikke er fuldstændig værdiløs.
Han er lige blevet 31 år, for 19 dage siden, så han er jo ikke tudse gammel af en angriber at være.

Og igen, bortset fra de sidste par sæsoner, så har han kontinuerligt scoret mål.

Om man er 24 som Dolberg der scorede 6 mål i league 1 i sidste sæson, eller 31 som Andersson som scorede 3 mål i bundesligaen, er vel hip som hap, ment på den måde, at alder ikke altid har indflydelse på, hvor mange mål man scorer.

Superligaen er flere niveauer under Bundesligaen og Anderssons kvaliteter især i hovedspillet, vil udfordre de fleste forsvar i ligaen.

Erik S fra FCM er vel sammen med Vavro i FcK de stærkeste duel spillere i ligaen, og jeg kan nu godt se Andersson vinde dueller mod de to i feltet, og kan han det, så kan han sku også heade en masse bolde i kassen mod de øvrige hold.

31 år, men bestemt ikke færdig i min optik.
Og igen, hvem er det lige i vores trup der har hans kvaliteter?

Muffe83

04.08.2022, 12:19

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

» Forstår din bekymring omkring manglende spilletid, men han var i sidste
» sæson i deres trup i 30 kampe, hvor han fik spilletid i 29 af dem, og
» scorede godt nok kun 3 mål.
» Men de spillede med Anthony Modeste i front som scorede 23 mål i 35 kampe,
» og brugte sjældent 2 boks spillere i samme kamp, da de spillede med kanter
» istedet for to i boksen.

Jeg er fuldstændig enig. Jeg brugte en del tid på at læse igennem FC Kølns fanforum samt transfermarkt tråden omkring Andersson (med mere end 600 indlæg, primært fra FC Køln fans) i går. Her blev det klart for mig at SA har et vanvittigt højt niveau og fansene har været meget kede af at han blev skadet, da hans start var vanvittigt god i Køln, hvor alle var overbeviste om at SA ville spille første violin i angrebet. Grundet skaden, der blev væsentligt forlænget fordi Køln bragte SA for tidligt i spil, etablerede Modeste sig som boksangriberen i Køln. Derudover var der, så vidt jeg kan læse, også lidt disciplinere diskussioner omkring starten af sidste sæson, hvilket sikkert også har været medvirkende til at SAs status blev nedgraderet og at man nu er klar til at afskibe ham.

Generelt beskrives SA som et monster på hovedet, god til at stå det rigtige sted og meget boldfast. Af negative perspektiver nævnes at han er meget langsam, hvilket han til dels kompenserer med placeringsevne, men fra fansene er der også snak om at han ikke passede til Kølns taktik, hvor man åbenbart stod noget lavere, så afstanden til mål blev for stor til hans manglende fart. Med andre ord er SA nok nærmere en Makienok/Duncan-type end en Uhre-type.

Hvis vi i Brøndby kan holde fast i spillet f.eks. fra AGF og Silkeborg-kampen, hvor der er opspil på modstanderens banehalvdel med gode indlæg fra Blas, så bliver SA sikkert en gevinst, da han har evnerne til at vinde duellerne i boksen og enten score målene selv eller lave aflæg til Hedlund/Kvistgaarden. Derudover ser jeg det som optimalt at man kunne stille Andersson & Hedlund som første valg, men henholdsvis Salech & Kvistgaarden som 2. valg. Så vil presset blive taget noget af de to unge, samtidig med at de ville have klare rollemodeller der passer til deres måde at spille på.

Alt i alt er jeg fan af en signing af SA, også hvis han koster et transfer-fee. Jeg forstår ærligt talt ikke kritikken fra nogle fans herinde der i måneder har skreget på CV om at han skulle få fingeren ud og hente en performance spiller, og når CV så reagerer, så er det sgu også galt, fordi han ikke kan hente en angriber gratis, der for 2 år siden blev solgt internt i Bundesligaen for knap 50 millioner og tjener 15 millioner om året. Det er sgu ikke helt let at være CV, hvis det er måden man bliver bedømt på...

Hamsik

04.08.2022, 13:10

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson - skadeshistorik bullshiit

Måske du lige skulle skrue ned for retorikken når du ikke ved hvad du taler om. Han har tidligere dumpet et lægetjek i Antalyaspor pga knæet, så det er åbenlyst ikke bullshit.

bjeasie

E-mail

04.08.2022, 14:41

@ Hamsik
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - Handlen trækker ud….

Netop fordi Brøndby gør ekstra meget ud at lægetjekket..

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...ie-derfor-traekker-bif-handel-ud

Derudover nævnes det også, at prisen ikke er 10 millioner kr.

Lunkne

04.08.2022, 10:01
(redigeret af Lunkne
at 04.08.2022, 10:14)


@ Jeller
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Nu er videresalgspotentiale jo ikke alt. Folk fokuserer meget på det, når der hentes spillere ind. Det er naturligvis et fokuspunkt, men det er jo ikke et parameter, som skal fylde det hele, når der hentes en ny spiller.

Vi har hentet en del spillere i den yngre aldersgruppe, nogle ligner fejlskud(er blevet debateret rigeligt herinde), men jeg kan godt forstå baggrunden for at hente en rutineret målræv. Jeg kan godt følge din bekymring vedr. hans skadeshistorik, men her stoler jeg på vores kyndige lægestab. Måske han laver en Emil Larsen, og så må vi bare hurtigt videre til næste mand på listen.

Hans scoringssnit er ikke noget, man bliver overvældet af, men han er jo ikke helt håbløs på det punkt, og jeg håber han kan få gang i den hos os.

Du kommer ind på, at han slet ikke passer i vores spillestil. Hvilken spillestil er det helt nøjagtigt? Det fungerer jo ikke super godt lige i øjeblikket, med 3 hurtige flakkende angribere. Hedlund og Divkovic er for udirekte, Kvistgaarden skal have mere tid og Schwartau er alt for ung til, at man skal forvente mange mål fra ham endnu.

Derudover kommer vi jo til mange indlæg i øjeblikket, og nu har vi endelig en back, som kan slå nogle skarpe indlæg ind i boksen, i form af Blas. Vi får bare intet ud af dem. Jeg kan godt lide, at vi prøver at hente en anden type til holdet, og Pavlovic fungerede jo ret godt i starten. Som jeg så det, var det mere et attitudeproblem.

Sahl

E-mail

04.08.2022, 10:28

@ Jeller
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

» Tænk på alle de penge der er blevet brugt på manglende kvalitet.

Kan man ikke sige det om rigtigt mange handler ?
ågf brugte omkring 40mio sidste sæson, var der én af de spillere der slog lidt igennem ?
fcm og fcc brugte næsten samme beløb bare på én spiller hver, samt et, i forhold til resten af holdene i ligaen, stort millionbeløb på andre spillere, og hvor mange af dem har været pengene værd ?

Køln ville næppe sælge SA til BIF, hvis han lavede 20 mål i hver sæson, det er jo aldrig realistisk at BIF vil finde en angriber, der høvler boldene ind i en prof liga.

Men ville man tro at der var topscorer gemt i Michael Uhre, polakken og Teemu Pukki ud fra deres tidligere stats:
https://da.wikipedia.org/wiki/Mikael_Uhre
https://da.wikipedia.org/wiki/Kamil_Wilczek
https://da.wikipedia.org/wiki/Teemu_Pukki

Ud fra de tal de har i deres seniorkarriere er der jo ingen af dem der er hverken bedre eller dårligere en Sebastian Andersson.

Tiden må vise om han bliver en succes, hvis han bliver købt, men i forhold til de spillere der pt. er i truppen er alle nye spillere velkomne, det kan ikke blive dårligere.

---
85,87,88,90,91,96,97,98,02,05,21

bjeasie

E-mail

04.08.2022, 10:56

@ Sahl
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Stop nu alt det snak om alder og videresalg potientiale.
Det virker ikke ligefrem oplagt, at Sebastian Andersson sælges videre for 20 millioner om 2 år, men come on. Der er så mange andre parameter hvor han kan have en positiv indflydelse på klubbens økonomi.
Det kan være Andersson trækker så meget opmærksom på banen, at det giver meget mere plads til Kvistgaarden i og omkring feltet og Kvistgaarden deraf laver 15 kasser fremfor 8. Det ville hæve værdien på Kvistgaarden markant.
Andersson er stærk med hovedet. Nu får vores backs pludselig noget at sigte efter og kan stå med 8-10 assist på en sæson, fremfor 2-3 assist.
Andersson kan være lige præcis det vi mangler, for at spille top3 fremfor top6, hvilket vil være en markant økonomisk forskel.

Se nu lige mere overordnet på det, fremfor at konkludere det er vanvittigt at smide 10 millioner efter en spiller, som ikke kan sælges for mere om nogle år.


God kamp i aften.

Jeller

04.08.2022, 13:30

@ bjeasie
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (5)

Sebastian Andersson

Videresalg er ikke alt. Det synes jeg tydeligt, at jeg beskriver i min argumentation. Men vil da gerne forsøge at gøre det endnu mere tydeligt.
Det er kombinationen af alle tingene der gør det til en ekstremt risikobetonet signing. Hans alder øger risikoen for manglende mulighed for videresalg enten ved at minimere tab eller ved at score den store pose hvis det går godt. Det er altså 1 parameter der ikke er uvæsentligt.

Dyrt, det her bliver dyrt.

Havde det nu været en ældre spillere med Brøndby historik, eller en ældre spiller der ikke har haft risiko betonet skadet, eller en spiller der spillede på den helt store scene som i Alt. Madrid. Så begynder det at være noget andet. Men det er en spiller der ikke har kunne komme på et midterhold i Bundesligaen. Det niveau mener jeg er perfekt for en spiller på 25 år, ligesom Marcus Ingvartsen hvis han ikke skulle slå til eller Mads Valentin. Men ikke for en spiller på 31 år, der kan forventes kun at blive dårligere.
Havde man så fået ham på en free transfer havde det igen været en bedre case. Nu skal man ikke bare betale 1 eller 2 mio kr. Men hele 10 mio. kr. og bliver vel vores dyreste spiller i truppen.

Rutineret spillere
Jeg kan sagtens forstå grunden til at man vil hente en rutineret målræv, men så henter man da enten en på 25,26, 27 år, eller også henter man en på 31 år på en billig løsning. At stole på lægestaben er også at tro at de kan forudsige fremtiden. Hvor mange spillere er gået igennem lægetjek for kort tid efter at blive skadet?
Det er da sammensætningen af høj alder, mange penge, ingen ekstremt høj kvalitet som Wass, mindre god skadeshistorik OG han passer ikke ind i spillestillen. Oven i alt det, har man en strategi der netop tilsiger at man skal undgå denne type sig Inger, netop for at når man bliver presset skal man minde sig selv om hvad der er vigtigt. Det er nu! Nu skal vi huske strategien. Strategien er nem at følge når det hele kører.

Præstation
Hans scoringsnit er ikke imponerende. Men spørg dig selv. Har du noget belæg for at tro det skulle blive bedre. For vi kan jo alle håbe på at det bliver bedre. Det håber jeg også hvis man køber. Jeg tror dog ikke at han rammer 20 mål.

Spillestil
Man spiller med 2 hurtige angribere og en 10 bag ved dem. Lidt som under Zorniger. Divkovic er dog ikke hurtig.

Jeg er på ingen måder enig i at det ikke fungere. Jeg synes man spillede sindssyg flot mod Silkeborg. Man manglede bare at score.
Betyder det så at man skal ligge sin spillestil om for at score mål, eller betyder det at man skal have samme type spiller som man har, bare med mere kvalitet i afslutningerne. Ligesom Pukki, Uhre osv.
Det er jo ikke sådan at man kun kan finde tunge spillere der kan afslutte på mål. De findes også i hurtige udgaver.

Jeg hader at vi prøver at vi prøver at spille som FCK OG FCM. Jeg gider ikke se på høj indlæg konstant fordi man ingen ambitioner har i spillet. Jeg mener det er langt væk fra Brøndbys værdier og historie. Men når man henter en FCK mand til at styre tingene kan det ikke undre at spillet kan blive lagt i den retning.

En langsom angriber udelukker næsten fuldstændigt det pres som folk elskede under Zorniger. Selvom jeg kunne finde uhensigtsmæssigheder ved Zorniger så har jeg altid ment, at habs fokus på presset var ideelt for Brøndby og var noget af det vigtigste at få ind i klubben igen. Det flytter vi også endnu længere væk fra med denne signing.

Kan vi ikke godt blive enige om, allesammen at det ikke behøver at være Sebastian Andersson eller ingenting.
Der er også mulighed for, at man finder en spiller der koster 10 mio. kr. som er under 27 år, som ikke er langsom, men hurtig og som kan afslutte.

At CV ikke har kunne finde en endnu siger mere om han, end om markedet.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

mimor

04.08.2022, 13:55

@ Jeller
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson

Jeg kan ikke se vi har en spillestil.
Bevares vi spiller indimellem 4-4-2 eller 4-3-3 eller igen 5-3-2 i Europa
Vi spiller efter hvem vi møder og det er det Niels kan. Han har ikke evnen til at gå efter et system, som vi kan spille i hver kamp, som under vores tidligere store managers

Med hensyn til videre salg. Vi købte da Divkovic på 22 år for 7,5 mill. Ham får vi heller aldrig for, eller Bjørk som er evigt skadet. De penge blev også bare smidt ud.
I dette tilfælde kunne vi måske få noget output i løbet af de næste 2 år.
Vi har jo ofte hørt, at fordi vi har så ekstremt vanskelig en spillestil, så tager det ofte nyindkøb 12-18 mdr at komme ind i det, hvilket gør alle vores køb dyre, i og med de ikke er til noget i den første halvdel af deres kontrakt
Lad os håbe ved køb af en voksen spiller, at han ikke skal bruge så lang tid til at finde ud af det.

Jeg mener ikke vi har råd til at sige nej til SA

Gad vide om det er Nanna der er fortalt CV om ham her. Han spiller jo ikke i Viking eller i skandinavien

niear960

04.08.2022, 18:06

@ mimor
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Jeg kan ikke se vi har en spillestil.

Det er fordi du ved for lidt om fodbold generelt

Borris83

E-mail

København,
04.08.2022, 14:21

@ Jeller
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

At hente en 25-26-27 årig fra bundesligaen, kan jo slet ikke lade sig gøre for de penge vi har til rådighed. For 2 år siden, betalte de selv 50M for ham. 0-10M for en rutineret, hovedstødsstærk og let integrerbar targetman med 42 mål og 15 assists i støvlerne over 138 kampe i bundesliga og 2. bundesliga, fordelt over små 10.000 minutter. Det kunne meget vel være lige præcis det vi har brug for.

bjeasie

E-mail

04.08.2022, 14:24
(redigeret af bjeasie
at 04.08.2022, 14:39)


@ Jeller
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson

Jeg giver ikke en skid for argumentet “Han kan ikke engang spille fast for en midterklub i Bundesligaen” Eller “Hans scoringsgennemsnit er godt nok ringe”
Der er så mange ting som spiller ind omkring, hvorfor manden ikke har spillet mere, eller hvorfor han ikke har lavet flere mål.

I sæsonen 19/20 og 20/21, spillede Helenius 40 kampe for AGF og scorede 3!!!!! Mål. Se hvor han er idag. Han er vel top3 over bedste angribere i ligaen. Der er så mange faktorer, som spiller ind ift. spillernes præstationer på banen. Det er så nemt at danne konklusioner ud fra stats.

Hvem havde forventer at Coutinho skulle falde helt igennem, efter han skiftede til Barcelona for 1 milliard. Hvem havde dengang regnet med, han idag spillede for Aston Villa med lange udsigter til europæisk fodbold.

Da Ronaldo var på sit højeste i Madrid, spillede Benzema mange kampe, men scorede ikke. Så når du ser Benzema i 17/18 sæsonen, scorede 5 mål i 32 kampe, så er han en dårlig angriber, man skal holde sig langt væk fra. Se hvordan han er blomstret op efterfølgende, fordi spillet er sat sammen på en anden måde.

Daramy kunne ikke komme på holdet i Ajax. Han kunne faktisk ikke gøre den store forskel i den næstbedste hollandske liga. Kæmpe flop FCK har hentet hjem.

Igen, se nu tingene fra et lidt større perspektiv..

Det kan være Andersson er vanvittig god til at gøre medspillerne gode. Det ved du ærlig talt ikke en skid om.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...ie-derfor-traekker-bif-handel-ud

Handlen trækker ud, netop fordi Brøndby gør ekstra meget ud af lægetjekket..

Pogba er lige skiftet til Juventus og bliver efterfølgende skadet og er ude i 3-4 måneder. Juves lægestab må virkelig være ringe.. Det er for pokker tilfældigheder altså. Det kan man sgu da ikke klandre lægestaben for.

Jeller

04.08.2022, 14:53

@ bjeasie
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (5)

Sebastian Andersson

» Jeg giver ikke en skid for argumentet “Han kan ikke engang spille fast for
» en midterklub i Bundesligaen” Eller “Hans scoringsgennemsnit er godt nok
» ringe”
» Der er så mange ting som spiller ind omkring, hvorfor manden ikke har
» spillet mere, eller hvorfor han ikke har lavet flere mål.

Helt enig. Der er super mange ting. Men indtil videre har CV ikke bevidst, at vi skal have tiltro til, at han kan se de ting. Det kunne han ikke med Pavlovic, Divkovic, Greve osv.

Fordelen ved en bevidst spiller er at andre klubber køber ind efter samme logik. Fungere det derfor ikke i Brøndby går man 1 år tilbage og ser på om han fungere der. Det gør at man kan sælge spillere videre. Det har reddet FCM og FCK mange penge, når de var solgt spillere der ikke ramte rigtigt.
»
» I sæsonen 19/20 og 20/21, spillede Helenius 40 kampe for AGF og scorede
» 3!!!!! Mål. Se hvor han er idag. Han er vel top3 over bedste angribere i
» ligaen. Der er så mange faktorer, som spiller ind ift. spillernes
» præstationer på banen. Det er så nemt at danne konklusioner ud fra stats.

Ja, men Helenius har tidligere bevidst at han kan lave mål, og han blev ikke henter til 10 mio. kr. Det var et lille sats fra Silkeborg.
»
» Hvem havde forventer at Coutinho skulle falde helt igennem, efter han
» skiftede til Barcelona for 1 milliard. Hvem havde dengang regnet med, han
» idag spillede for Aston Villa med lange udsigter til europæisk fodbold.

Ikke mange, men der er jo derfor Barcelona er klubbernes svar på luksusfællen. De har købt og købt og købt af de dyreste spillere uden omtanke på at begrænse deres risiko. Det er netop den problematik jeg rejser i denne sag.

I mine øjne fortsætter Barcelona lige nu deres overforbrug. At hente Lewandowski I hans alder og til den pris er også idiotisk i mine øjne. Men han er trods alt en spiller i en liga for sig. Men i mine øjne stadig en kæmpe fejl af Barcelona.
»
» Daramy kunne ikke komme på holdet i Ajax. Han kunne faktisk ikke gøre den
» store forskel i den næstbedste hollandske liga. Kæmpe flop FCK har hentet
» hjem.
»
Ja, forskellen er at Daramy er FCK dreng, han er ung og har et højt topniveau og han er hentet hjem på en leje. Se nu lige detaljerne der er væsentlig anderledes. Havde Daramy været 31 år og aldrig spillede i FCK og var blevet købt for en stor pose penge så havde man nok ikke købt ham.
Det var præcis den fejl Ståle lavede med at hente dyre og ældre spillere.
Hvad gør CV: lad os gøre det samme!

» Det kan være Andersson er vanvittig god til at gøre medspillerne gode. Det
» ved du ærlig talt ikke en skid om.

Ja, alt kan være. Det kan være at han gør alle spillernes koner og kærester glade og derfor præstere de alle sammen. Men sandsynligheden er lav.
» https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...ie-derfor-traekker-bif-handel-ud
»
» Handlen trækker ud, netop fordi Brøndby gør ekstra meget ud af
» lægetjekket..
»
» Pogba er lige skiftet til Juventus og bliver efterfølgende skadet og er ude
» i 3-4 måneder. Juves lægestab må virkelig være ringe.. Det er for pokker
» tilfældigheder altså. Det kan man sgu da ikke klandre lægestaben for.

Jeg tror Juventuss lægestab var bekendt med risikoen, men tog risikoen alligevel. Mennesker i fodboldens verden har det med at være optimister.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

AJ army

Østerbro/Trianglen,
04.08.2022, 13:02

@ Jeller
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (4)

Sebastian Andersson

Ikke pjattet med udsigten til Andersson i Brøndby. Meldinger om attitude problemer i træning og kamp lyder ikke som en spiller med overskud til at lære fra sig. Han virker sløv og frustreret skriver https://www.archysport.com/2022/02/...ger-happy-in-cologne-bundesliga/
Der må da være noget mere interessant på markedet end en spiller med knæ og kropssprogs problemer. Så vil hellere nøjes med det vi har. To cifret millionbeløb, og en løn der sparker røv - et voldsomt sats. Hvor mange trænings sessioner har han misset det sidste halve år, er der nogen der ved det?

Thomcat

Slg,
04.08.2022, 14:02
(redigeret af Thomcat
at 04.08.2022, 14:35)


@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson

Alle pengene er så ifølge Farzam omkring 0 kroner i transfer.

Jojo løn og Signon skal der til.

https://www.bt.dk/fodbold/transfer-live-broendby-koeb-traekker-ud

---
KEVIN - Vil du være VENLIG og lade med at vende RØVEN til? Kig dog på BOLDEN MAND!

Jeller

04.08.2022, 15:00

@ Thomcat
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (7)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» Alle pengene er så ifølge Farzam omkring 0 kroner i transfer.
»
» Jojo løn og Signon skal der til.
»
» https://www.bt.dk/fodbold/transfer-live-broendby-koeb-traekker-ud

Hvis prisen ikke er 10 mio. kr. er det naturligvis en helt anden historie. Men lad os se hvor den ender.

Et spørgsmål til alle de positive er dog.

Hvis en 31 årig, spiller med skadesproblemer, ikke ekstremt imponerende statistik og en høj indkøbspris ikke skræmmer.

Hvad er så jeres No Go.
Hvad havde I sagt: Nu stopper det CV!, til?

Det lyder på mig som om at ligegyldigt hvad, så havde I været positive over bare at få en spiller til angrebet. Hurtig/langsom, ung/gammel, billig/dyr alt er bare bedre end ingenting. Og det hele kan jo MÅSKE blive godt. Ingen kan jo forudsige fremtiden.

Derudover siger jeg også Stort fedt Nej tak til Vallys for 20 mio. kr. Jeg havde ikke smidt 10 for ham.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Claus-Vest

04.08.2022, 15:17
(redigeret af Claus-Vest
at 04.08.2022, 15:24)


@ Jeller
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Måske bare mindre negativitet, før folk har set ham lave første aflevering … nogengange virker det til visse personer, er negative for blot at være negative … kom med et alternativt køb til færre penge? (Prisen er ikke offentliggjort endnu, og det forlyder, at det ikke er de først omtalte 10 mio.)

Finder de ikke noget med knæet (eller helbreddet generelt) er dette præcis hvad vi mangler… vi har rigeligt med unge spillere, samt spillere der ikke har en spidskompetence, og mangler spillere der er en trussel med låget…

Jeller

04.08.2022, 15:25

@ Claus-Vest
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (4)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» Måske bare mindre negativitet, før folk har set ham lave første aflevering
» … nogengange virker det til visse personer, er negative for blot at være
» negative … kom med et alternativt køb til færre penge? (Prisen er ikke
» offentliggjort endnu, og det forlyder, at det ikke er de først omtalte 10
» mio.)
»
» Finder de ikke noget med knæet (eller helbreddet generelt) er dette præcis
» hvad vi mangler… vi har rigeligt med unge spillere, samt spillere der ikke
» har en spidskompetence, og spillere der er en trussel med låget…

Jeg tror det vil hjælpe dig at ligge mærke til hvem der er negative overfor hvad. Jeg har aldrig givet udtryk for negativitet over brugen af Mads Hermansen og valgte at satse på ham. Ej heller indkøbet af Blas, Maxsø eller Slimane.
Indkøbet af Greve var jeg dog meget imod.

Jeg har set masser skriver at det er præcis hvad vi mangler. Dog uden at fremføre et eneste argument for hvad det er ved ham, vi lige præcis mangler. Er det bare en spiller på 31 år eller er det fordi han er langsom, eller hvad gør ham til det vi mangler? Lumb var også det vi manglede hørte jeg.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Claus-Vest

04.08.2022, 15:29

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» Jeg har set masser skriver at det er præcis hvad vi mangler. Dog uden at
» fremføre et eneste argument for hvad det er ved ham, vi lige præcis
» mangler. Er det bare en spiller på 31 år eller er det fordi han er langsom,
» eller hvad gør ham til det vi mangler? Lumb var også det vi manglede hørte
» jeg.

Vi mangler nogen til at tage imod de ca. 20+ indlæg/ hjørnespark vi har hver eneste kamp, vi mangler noget fysik, samt vi mangler spillere, de unge kan læne sig op af …og som jeg skriver mangler vi folk der har spidskompetencer. … mange af de spillere vi har nu er lidt gode til det hele men ikke ekstraordinære til noget …

Jeller

04.08.2022, 15:56

@ Claus-Vest
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» » Jeg har set masser skriver at det er præcis hvad vi mangler. Dog uden at
» » fremføre et eneste argument for hvad det er ved ham, vi lige præcis
» » mangler. Er det bare en spiller på 31 år eller er det fordi han er
» langsom,
» » eller hvad gør ham til det vi mangler? Lumb var også det vi manglede
» hørte
» » jeg.
»
» Vi mangler nogen til at tage imod de ca. 20+ indlæg/ hjørnespark vi har

Ikke enig. Jeg har set Kvistgaarden overspringe de fleste forsvars højde i ligaen. Hans spring er ekstraordinært. Det giver måske lidt at gå til gymnastik. Derudover har jeg også set Divkovic score på hovedet.
Derudover er der ingen der siger at et indlæg skal komme højt i en blød bue. De fleste indlæg er faktisk bedre flade, hårde i luften som rammen præcist (svært) eller et lille tip til bageste område, hvor fra der kan sparkes. Det er præcis den gamle FCK spillestil du ligger op til. Ellers tak.

» hver eneste kamp, vi mangler noget fysik samt vi mangler spillere, de unge
» kan læne sig op af

Fysik er mange ting. Hurtighed er også fysik. Duelstyrke kan vi snakke om. At vi ikke har Duelstyrke kan jeg ikke genkende. Slimane, Radosevic, Rosted, Maxsø, Alves og Tshiembe har da alle meget duel styrke, og derudover har man spillere som Cappis, Kvistgaarden, Divkovic, Joe Bell og Sebulonsen der alle kan bruge deres krop fint i duellerne.
Ved Ikke hvorfor unge spillere skulle læne sig op af en duelspiller. Tror Slimane ville have bedre af at spille sammen med en kreativ og hurtig spiller end en duel spiller eksempelvis.

…og som jeg skriver mangler vi folk der har
» spidskompetencer.

Mangler der spidskompetencer eller kvalitet. Jeg synes det er ret tydeligt hvad vores spillere er gode til (deres spidskompetencer) Hedlund og Kvistgaarden har en ekstrem fart og arbejde godt for holdet. Divkovic er den tekniske spiller (men med for lav kvalitet) Slimane har et godt overblik, en ekstrem duelstyrke og en god arbejdsradius. Radosevic er duel maskinen. Jeg synes faktisk at der til tider er for meget spidskompetence og for lidt allround spiller over en spiller som Radosevic eksempelvis.

… mange af de spillere vi har nu er lidt gode til det
» hele men ikke ekstraordinære til noget …

Ikke enige. Kan du virkelig ikke se at Hedlund og Kvistgaarden har en virkelig høj fart eksempelvis?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

OiggabOtrebor

04.08.2022, 16:26

@ Jeller
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Jeller helt ærligt. Du efterlyser argumenter og det får du, hvorefter du skyder dem ned med ret… ja sorry.. men latterlige forklaringer.

Vi mangler en angriber der kan score mål og som er stærk i boksen og på indlæg.
Fint nok du mener kvistgaarden kan kompensere med sin springkraft, men det holder ikke i længden bare fordi han har gjort det et par gange.

Desuden har ingen af vores angribere målnæse eller afslutningsfærdigheder der er gode nok.
Kvistgaarden er ung og kan godt udvikle det, men han er der ikke endnu.

Hedlund lærer det aldrig og divko er mere kant end angriber.

Jeller

04.08.2022, 19:04

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» Jeller helt ærligt. Du efterlyser argumenter og det får du, hvorefter du
» skyder dem ned med ret… ja sorry.. men latterlige forklaringer.

Ja, tak. Men helt ærlig, skal jeg være imponeret over at der rent faktisk er 1 enkel der tager sig tiden til at argumentere for sin holdning på et debatforum?
Er det ikke meningen med et sådan forum, at man netop skal argumentere for sin mening for der derefter er mulighed for at modargumenter.
Jeg skal vel ikke bare adoptere eller lade argumenterne være, fordi der nu endelig er en der tager sig tiden til at skrive det, eller har jeg misforstået hvad meningen med et debatforum er?

Du er i din gode ret til at mene mine forklaringer er latterlige. Igen efterlyser jeg dog bare en anelse argumentation, for hvorfor de er latterlige. Ellers havner vi jo i det samme føle-morads som store dele af samfundet ligger under for fortiden, hvor det er tilladt at føle alt, uden nogen form for saglig forklaring.

Ja, undskyld. Der er jeg nok lidt gammeldags.
»
» Vi mangler en angriber der kan score mål og som er stærk i boksen og på
» indlæg.

Jeg er bare ikke enig i at vi nødvendigvis mangler en angriber der er stærk i boksen eller på indlæg. Medmindre du mener at det også var Uhre og Pukki kompetencer. Jeg mener netop vi i højere grad skal søge spillere der minder om dem vi havde succes med. Ikke en 12 meter mand. Det er så andres mening, at Brøndby skal spille som FCK og FCM og ikke Brøndby. Det er jeg bare ikke enig i. Men det er vel legitimt at have en anden holdning der?

» Fint nok du mener kvistgaarden kan kompensere med sin springkraft, men det
» holder ikke i længden bare fordi han har gjort det et par gange.

Imlihe præcis I længden holder det vel? Det er vel på den korte bane du ikke mener det holder? Det forstår jeg. Min pointe er bare at man ikke behøver have en 12 meter mand for at kunne score på indlæg hvis det er ønsket. Man kan gøre det på et utal af måder. Er du uenig i det?
»
» Desuden har ingen af vores angribere målnæse eller afslutningsfærdigheder
» der er gode nok.
» Kvistgaarden er ung og kan godt udvikle det, men han er der ikke endnu.

Kvistgaarden har det i mine øjne allerede. Han skal bare bringes i flere favorable positioner. Det burde være i fokus. Men fair at man ønsker mere kvalitet. Det har jeg medgivet er helt legitimt. Jeg kan bare ikke se hvordan folk kan konkludere at lige præcis Sebastian er den rette?
»
» Hedlund lærer det aldrig og divko er mere kant end angriber.

Hedlund lavede nu en del mål i Mesterskab sæsonen, men fair. Jeg mener også sagtens man kan have en spiller der er bedre til at smække den i kassen. Det er jo ikke der uenigheden er.. Uenigheden går på hvor vidt at folk kan vurdere at Sebastian er præcis hvad vi mangler som flere skriver. Samt at det er en stor angriber vi mangler.

De ting vi kan blive enige om vi mangler:
- kvalitet
- målfarlig angriber

De ting vi ikke kan blive enige om vi mangler:
- en stor tung angriber
- en spiller på over 30 år.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Mr. Jinx

04.08.2022, 16:29

@ Jeller
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de negative som jeller

Kvistgaarden kan da nok overspringe en del, men han er ikke til fare for noget forsvar i feltet, dertil er han simpelthen for klejn og for lille.

Vavro og Erik S., samt stort set samtlige andre stoppere i ligaen er Kvistgaarden overlegne i hovedspillet, og var han nu så godt og havde sådan en enorm springkraft som du påstår, så er det da underligt at han endnu ikke har lavet et eneste hovedstød på de små 70 hjørnespark vi har haft med Kvistgaarden på banen.

Underligt at en mand med Sebastian Anderssons skadeshistorik som du fremhæver som være alenlang, fik spilletid i 29 kampe i sidste sæson, hvor han var i truppen 30 kampe, tilmed uden at udvise problemer med knæet.

At han så blot scorede 3 mål, er en anden snak, men al snak om hans lange skadeshistorik kan du vist godt pakke væk.

Havde han blot været i truppen 3 gange i sidste sæson, så var der grund til bekymring, men nu var han kampklar til min 30 kampe i bundesligaen, og var blot ikke god nok, da de havde en Anthony Modeste der bankede kasser ind for Køln.

I forhold til, hvilke spillere CV ikke skal hente, så kunne det jo være en type som Riza Durmisi, der ikke har spillet i snart 3 år og som hverken har niveau eller attituden til Brøndby.

Eller en lotto kupon fra den næst bedste slovakiske liga, som bare er billig som Divkovic, eller flere talenter fra de næst bedste svenske rækker.

Det vi har brug for er erfaring og en spiller der kan byde ind med noget af det vi mangler, hvilket Sebastian Andersson netop har og kan gøre.

Ja, han er ikke den store målscorer målt på tiden i Køln, men han har alt det vi pt. står og mangler i angrebet.

Ps.
Kvistgaarden, Divkovic og Hedlund har nu i snart 20 kampe vist at de ikke magter opgaven, mod andre hold end et silkeborg hold der var gået på ferie, et aab hold der fokuserede på viborg kampen og tabte den, samt et polsk mandskab der ikke ville klare sig i nedrykningsspillet i superligaen.

Ud over det, har de vitterligt intet vist som angribere, hvormed al den hjælp vi kan få udefra, er mere end velkommen, også selvom det er en 31 årig spiller, der blot har spillet 29 Bundesligakampe i sidste sæson og tidligere fået 9 landskampe for Sverige.

Dumper han lægetjekket, så er han selvfølgelig ikke brugbar, men består han, så skal han nok hjælpe holdet og score sine mål.

niear960

04.08.2022, 18:22

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Jeg har set masser skriver at det er præcis hvad vi mangler. Dog uden at fremføre et eneste argument for hvad det er ved ham, vi lige præcis mangler. Er det bare en spiller på 31 år eller er det fordi han er langsom, eller hvad gør ham til det vi mangler? Lumb var også det vi manglede hørte jeg.

Vi mangler en type som ham, han minder vel lidt om en polak som høvlede mål ind for bif, altså en spiller der er i feltet når der kommer indlæg og har fysik til at begå sig inde foran mål, det er let at fremhæve alt det negative, ved du at langsom og behøver det at være et problem, iøvrigt før omtalte polak var da ikke noget lyn, men det gik da meget godt med ham

Sceptic III

04.08.2022, 15:20

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

»
» Derudover siger jeg også Stort fedt Nej tak til Vallys for 20 mio. kr. Jeg
» havde ikke smidt 10 for ham.

Jeg havde også sagt nej tak til Vallys for 10+ millioner - men jeg siger ja tak til Anderson til et "symbolsk beløb" og en høj løn (som er seneste rygte).

Hvis han kan bestå lægetjekket er jeg ikke ret meget i tvivl om at han kommer til at tilføre vores angreb en masse positivt, med Hedlund eller Kvistgaarden ved siden af så får vi en stationær spiller der kan spille den videre til en hurtig spiller, det har da i alle dage virke med en York/Cole konstallation (for dem der er så gamle og kan huske det).

Ja, der er risiko for at han løber ind i en skade, men der er altid den risiko uanset spiller og alder

Jeller

04.08.2022, 15:43

@ Sceptic III
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (3)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Jeg har den største respekt for dig. Men her synes jeg godt nok du argumenter lidt tyndt. Der er altid en risiko.

Jeg havde også sagt nej tak til Vallys for 10+ millioner - men jeg siger ja tak til Anderson til et "symbolsk beløb" og en høj løn (som er seneste rygte).


Det lader til at være mere indenfor målskiven. Helt sikkert. Det er naturligvis afgørende hvad man betaler.

Hvis han kan bestå lægetjekket er jeg ikke ret meget i tvivl om at han kommer til at tilføre vores angreb en masse positivt, med Hedlund eller Kvistgaarden ved siden af så får vi en stationær spiller der kan spille den videre til en hurtig spiller, det har da i alle dage virke med en York/Cole konstallation (for dem der er så gamle og kan huske det).

Det er jeg nok lidt mere i tvivl om, da jeg ikke mener at han passer ind. Det handler ikke så meget om det offensive, hvor det godt kan fungere med en tung og nogle hurtige omkring sig. Det er især i det defensive (uden bolden) hvor presset fuldstændig mister sin intensitet med langsomme angribere. Derudover mener jeg også at det offensive ofte ender med alt for primitive høje lange bolde i luften.

Dwight Yorke var desuden 1,78 m høj og Andy Cole 1,75 m høj. Hvem af de to anser du som den store tunge angriber? De var begge to bevægelige spillere.

Ja, der er risiko for at han løber ind i en skade, men der er altid den risiko uanset spiller og alder

Er der altid den samme risiko. Er risiko ensartet eller skal man netop tage højde for sandsynlighed og konsekvens?
Der er også en risiko for at vinde i Lotto, men der er nok en forøget risiko for at du vinder i trivial pursuit der hjemme hvis I spiller det. Lige så vel er der en forskellige konsekvens hvis du vinder i Lotto eller vinder i trivial pursuit. Det er alt for simpelt bare at skrive der altid er en risiko.
Ja, men det er forskellen i sandsynlighed og konsekvens der afgør om du skal påtage dig den ene eller den anden risiko.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

OiggabOtrebor

04.08.2022, 15:20

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Hvad med om vi venter og ser hvad det hele ender ud med før der skal konkluderes i hel masse?

Det er jo slet ikke sikkert han kommer. Og hvis han gør, så skal vi måske lige se ham i aktion før han dømmes fodboldinvalid.

Marcher

Slagelse,
04.08.2022, 15:44

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Vi kunne også godt bruge lidt erfaring til alle de unge vi har i truppen.
Både til kamp OG træning.

Jeller

04.08.2022, 15:56

@ Marcher
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (6)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

» Vi kunne også godt bruge lidt erfaring til alle de unge vi har i truppen.
» Både til kamp OG træning.

Så alle spillere over 25 år er fint?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

niear960

04.08.2022, 18:14

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Ingen kan jo forudsige fremtiden.

Nej præcist, men du gør da et forsøg, prøv nu at være bare lidt seriøs

Johnny_Ringo

05.08.2022, 23:29

@ Jeller
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - til alle de positive: et spørgsmål?

Folk kan da ikke være uenige.

1964

04.08.2022, 19:08

@ Jeller
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson

Det kunne også være at hedlund ville blomstre lidt op når han får en landsmand på egen alder at lege med

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 18:01

@ Jeller
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (10)

Rungende amatøragtigt

Undskyld mig, men virker det ikke rungende amatøragtigt at have en spiller til lægetjek for så bagefter at finde ud af, man ikke kan blive enige? Hvis det er dette, der er foregået, virker det som om, CV har første dag som sportsdirektør.

Enten er det dette, eller også er Andersson dumpet lægetjekket, og vi har været søde at lave et andet spin på, hvorfor det ikke lykkedes at skrive kontrakt.

I begge tilfælde ligner CV en desperat mand, der ikke har styr på det, hvilket jeg heller ikke tror, han har.
Hvor svært kan det være at finde en angriber med erfaring, når man angiveligt har lagt bud i størrelsesordenen 20 millioner for en midtbanespiller fra Silkeborg?

Kom nu i gang, CV.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...stor-broendby-transfer-kollapser

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

OiggabOtrebor

05.08.2022, 18:28

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

Hvordan kan det være CV’s skyld at han ikke består lægetjekket?

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 18:45

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (5)

Rungende amatøragtigt

Det er det heller ikke, hvis det er det, der er sket. Dog fatter jeg ikke, at man hiver en 31-årig til lægetjek, der for blot halvandet år siden var ude i knap 5 måneder med en knæskade, og som yderligere også havde dumpet et lægetjek i Antalyaspor for 1 år siden.
Det er sjusket arbejde.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

OiggabOtrebor

05.08.2022, 19:03

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

Gu er det da ej sjusket at tage en chance på en spiller fra en højere hylde.

Det er sjusket hvis det er den eneste man har kig på.
Det skal snart til at ske noget….

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 19:05

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

Rungende amatøragtigt

» Gu er det da ej sjusket at tage en chance på en spiller fra en højere
» hylde.
»
» Det er sjusket hvis det er den eneste man har kig på.
» Det skal snart til at ske noget….

I en kæmpe transferverden, hvor CV åbenbart har ikke så få midler til rådighed, er det decideret sløjt at hive en spiller ind med så stort et rødt flag ved sig.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

OiggabOtrebor

06.08.2022, 20:38

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

Bare rolig, dit orakel på transferpodcasten lover guld og grønne skove. Så du kan godt glæde dig, for når de siger det, så er det jo næsten en realitet.

https://www.broendbyforfan.dk/efter...roendby-if-taet-paa-andre-emner/

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 21:53

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

» Bare rolig, dit orakel på transferpodcasten lover guld og grønne skove. Så
» du kan godt glæde dig, for når de siger det, så er det jo næsten en
» realitet.
»
» https://www.broendbyforfan.dk/efter...roendby-if-taet-paa-andre-emner/

Dejligt. Ind til lægetjek med dem og find bagefter ud af, om de forlanger 20 millioner om året.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

KasperW

06.08.2022, 17:05

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» Gu er det da ej sjusket at tage en chance på en spiller fra en højere
» hylde.
»
» Det er sjusket hvis det er den eneste man har kig på.
» Det skal snart til at ske noget….

Men der sker ikke en skid. Der mangler en angriber med mål og klasse, en stærk 8´er (Wass) og så en god 10´er med teknik og fart, men intet sker. Vi bliver ædt i Parken med denne trup.
CV har nok aflyst alle handler da favoritten Divkovic scorede 1 mål :D

OiggabOtrebor

06.08.2022, 20:40

@ KasperW
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Ja ja ja ja… og når wass nu er inde i varmen i Madrid igen, så er det vel også CV’s skyld?
I get it - CV kører klubben i sænk helt alene.

1312

Hellerup,
05.08.2022, 18:40

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (4)

Rungende amatøragtigt

Hvorfor???

Skader er lig med færre kampe - færre kampe er lig med lavere løn.

Så hvis en skade via mail og tlf blev talt ned og man så ser ved selvsyn at mandens knæ er nedslidte og derfor spiller 50% af kampene, så er naturlig konsekvens at hyren er mindre.

Vi ved ikke hvad skete, men dette scenarie kunne jo være sket og derfor helt reelt at sige nej tak.

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 18:47

@ 1312
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» Hvorfor???
»
» Skader er lig med færre kampe - færre kampe er lig med lavere løn.
»
» Så hvis en skade via mail og tlf blev talt ned og man så ser ved selvsyn at
» mandens knæ er nedslidte og derfor spiller 50% af kampene, så er naturlig
» konsekvens at hyren er mindre.
»
» Vi ved ikke hvad skete, men dette scenarie kunne jo være sket og derfor
» helt reelt at sige nej tak.

Nej, man hiver ikke en spiller ind, der kun kan spille 50% af kampene - mm. det er et koryfæ, der skal sælge trøjer - uagtet, at man kan få ham til en lavere hyre.

Jeg er skam også glad for, at der blev sagt nej tak, hvis det var skaden, der gjorde det, men hele processen skulle aldrig have været sat i gang. Trøstesløst arbejde.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Patte

05.08.2022, 18:57

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

Jeg er 100% overbevist om at det er knæet den er gal med.

Tror umiddelbart at man blev enig om kontrakten, og da der så var lægetjek, viste det sig at knæet var værre end man frygtede

Så enten har Brøndby ændret tilbuddet grundet knæet, eller også har de slet og ret trukket tilbuddet tilbage.

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 19:05

@ Patte
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» Jeg er 100% overbevist om at det er knæet den er gal med.
»
» Tror umiddelbart at man blev enig om kontrakten, og da der så var lægetjek,
» viste det sig at knæet var værre end man frygtede
»
» Så enten har Brøndby ændret tilbuddet grundet knæet, eller også har de slet
» og ret trukket tilbuddet tilbage.

Den version hælder jeg også til.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

05.08.2022, 19:25

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» » Hvorfor???
» »
» » Skader er lig med færre kampe - færre kampe er lig med lavere løn.
» »
» » Så hvis en skade via mail og tlf blev talt ned og man så ser ved selvsyn
» at
» » mandens knæ er nedslidte og derfor spiller 50% af kampene, så er
» naturlig
» » konsekvens at hyren er mindre.
» »
» » Vi ved ikke hvad skete, men dette scenarie kunne jo være sket og derfor
» » helt reelt at sige nej tak.
»
» Nej, man hiver ikke en spiller ind, der kun kan spille 50% af kampene - mm.
» det er et koryfæ, der skal sælge trøjer - uagtet, at man kan få ham til en
» lavere hyre.
»
» Jeg er skam også glad for, at der blev sagt nej tak, hvis det var skaden,
» der gjorde det, men hele processen skulle aldrig have været sat i gang.
» Trøstesløst arbejde.

Hvorfor skulle processen aldrig være sat igang?

mimor

05.08.2022, 19:35

@ ZygoL
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Jeg tænker CV har trukket sig fordi Divkovic scorede igår.
Vi ved alle sammen at CV er så magtfuldkommenhed, at dette betyder at han mener han har lavet et guldindkøb og derfor ikke behøver købe en anden

ZygoL

05.08.2022, 20:05

@ mimor
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

» Jeg tænker CV har trukket sig fordi Divkovic scorede igår.
» Vi ved alle sammen at CV er så magtfuldkommenhed, at dette betyder at han
» mener han har lavet et guldindkøb og derfor ikke behøver købe en anden

Er det dit ramme alvor?

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 20:19

@ ZygoL
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» » » Hvorfor???
» » »
» » » Skader er lig med færre kampe - færre kampe er lig med lavere løn.
» » »
» » » Så hvis en skade via mail og tlf blev talt ned og man så ser ved
» selvsyn
» » at
» » » mandens knæ er nedslidte og derfor spiller 50% af kampene, så er
» » naturlig
» » » konsekvens at hyren er mindre.
» » »
» » » Vi ved ikke hvad skete, men dette scenarie kunne jo være sket og
» derfor
» » » helt reelt at sige nej tak.
» »
» » Nej, man hiver ikke en spiller ind, der kun kan spille 50% af kampene -
» mm.
» » det er et koryfæ, der skal sælge trøjer - uagtet, at man kan få ham til
» en
» » lavere hyre.
» »
» » Jeg er skam også glad for, at der blev sagt nej tak, hvis det var
» skaden,
» » der gjorde det, men hele processen skulle aldrig have været sat i gang.
» » Trøstesløst arbejde.
»
» Hvorfor skulle processen aldrig være sat igang?


Normalt plejer lægetjekket at være sidste stop inden kontraktunderskrivning, så jeg har lidt svært ved at købe historien i dag.
Hvis han vitterligt dumpede lægetjekket, har der været sat tid og ressourcer af til at tjekke en mand, der for blot 1 år siden heller ikke kunne komme til Antalyaspor.
Vi scorer ingen mål, kan på søndag være 9 point efter FCN, og har brug for en angriber som ørkenen for vand. I den kontekst fatter jeg ikke, man/CV ikke er mere kynisk og effektiv i sin søgning, når der trods alt var en ikke ubetydelig risiko for, at Andersson ikke kunne bestå sit lægetjek.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

05.08.2022, 20:51

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et andet svar om hans knæ end de tyrkiske?

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 21:59

@ ZygoL
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

»
» Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et andet svar
» om hans knæ end de tyrkiske?

Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde hans knæ alt andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået, siden han fik nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i Køln.

En mærkelig "case" for nu at bruge et CV-udtryk.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

06.08.2022, 08:32

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

» »
» » Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et andet
» svar
» » om hans knæ end de tyrkiske?
»
» Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde hans knæ alt
» andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået, siden han fik
» nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i Køln.
»
» En mærkelig

Men det giver jo stadig ikke et svar på, hvorfor processen aldrig skulle være startet. Hvad hvis, Brøndbys læger var kommet frem til noget sndet end de tyrkiske?

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 12:21

@ ZygoL
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» » »
» » » Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et andet
» » svar
» » » om hans knæ end de tyrkiske?
» »
» » Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde hans knæ
» alt
» » andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået, siden han
» fik
» » nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i Køln.
» »
» » En mærkelig
»
» Men det giver jo stadig ikke et svar på, hvorfor processen aldrig skulle
» være startet. Hvad hvis, Brøndbys læger var kommet frem til noget sndet end
» de tyrkiske?

Hvordan giver det ikke et svar? De færreste ville vel også prøvekøre en bil, man fik at vide aldrig var blevet undervognsbehandlet og i øvrigt havde begyndende rust dernede.
I det øjeblik CV blev klar over SAs skade og koblede det med hans høje Bundesliga-løn, burde han med det pres, der er på klubben for at finde en målscorer, været gået videre i forløbet.
Nu er der gået en hel uge med at bygge op til noget, der løb ud i sandet, og for CV sikkert endnu længere.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

06.08.2022, 12:48

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

» » » »
» » » » Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et andet
» » » svar
» » » » om hans knæ end de tyrkiske?
» » »
» » » Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde hans
» knæ
» » alt
» » » andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået, siden
» han
» » fik
» » » nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i Køln.
» » »
» » » En mærkelig
» »
» » Men det giver jo stadig ikke et svar på, hvorfor processen aldrig skulle
» » være startet. Hvad hvis, Brøndbys læger var kommet frem til noget sndet
» end
» » de tyrkiske?
»
» Hvordan giver det ikke et svar? De færreste ville vel også prøvekøre en
» bil, man fik at vide aldrig var blevet undervognsbehandlet og i øvrigt
» havde begyndende rust dernede.
» I det øjeblik CV blev klar over SAs skade og koblede det med hans høje
» Bundesliga-løn, burde han med det pres, der er på klubben for at finde en
» målscorer, været gået videre i forløbet.
» Nu er der gået en hel uge med at bygge op til noget, der løb ud i sandet,
» og for CV sikkert endnu længere.

Men den skade bliver man vel først klar over efter et lægetjek? Altså skal man bruge et lægetjek for at kunne vurdere om, man vil købe spilleren. Et lægetjek gør vel ikke, at CV ikke kan arbejde videre ved siden af.

Du skrev jo selv lige før, at hans knæ burde have det bedre.

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 13:13

@ ZygoL
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» » » » »
» » » » » Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et
» andet
» » » » svar
» » » » » om hans knæ end de tyrkiske?
» » » »
» » » » Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde hans
» » knæ
» » » alt
» » » » andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået, siden
» » han
» » » fik
» » » » nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i Køln.
» » » »
» » » » En mærkelig
» » »
» » » Men det giver jo stadig ikke et svar på, hvorfor processen aldrig
» skulle
» » » være startet. Hvad hvis, Brøndbys læger var kommet frem til noget
» sndet
» » end
» » » de tyrkiske?
» »
» » Hvordan giver det ikke et svar? De færreste ville vel også prøvekøre en
» » bil, man fik at vide aldrig var blevet undervognsbehandlet og i øvrigt
» » havde begyndende rust dernede.
» » I det øjeblik CV blev klar over SAs skade og koblede det med hans høje
» » Bundesliga-løn, burde han med det pres, der er på klubben for at finde
» en
» » målscorer, været gået videre i forløbet.
» » Nu er der gået en hel uge med at bygge op til noget, der løb ud i
» sandet,
» » og for CV sikkert endnu længere.
»
» Men den skade bliver man vel først klar over efter et lægetjek? Altså skal
» man bruge et lægetjek for at kunne vurdere om, man vil købe spilleren. Et
» lægetjek gør vel ikke, at CV ikke kan arbejde videre ved siden af.
»
» Du skrev jo selv lige før, at hans knæ burde have det bedre.

Nej, ikke når han var skadet for 1,5 år siden og dumpede i Antalyaspor. Så ved man, han var skadet for 1,5 år siden og dumpede i Antalyaspor og kan bruge den info til at lægge ham i bunken af spillere, man ikke kigger videre på. Når han samtidig oppebærer en for Brøndby helt umulig hyre, er det ikke en helt absurd tanke, at man, inden manden kommer til Brøndby, finder ud af, om de økonomiske ender i det hele taget kan mødes.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

06.08.2022, 19:28

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» » » » » »
» » » » » » Kunne det ikke være, at Brøndbys læger kunne finde frem til et
» » andet
» » » » » svar
» » » » » » om hans knæ end de tyrkiske?
» » » » »
» » » » » Et dårligt knæ er et dårligt knæ, og når det er sagt, så burde
» hans
» » » knæ
» » » » alt
» » » » » andet lige endda have været i bedring på det år, der er gået,
» siden
» » » han
» » » » fik
» » » » » nej i Antalyaspor. Han er i hvert fald ikke blevet slidt op i
» Køln.
» » » » »
» » » » » En mærkelig
» » » »
» » » » Men det giver jo stadig ikke et svar på, hvorfor processen aldrig
» » skulle
» » » » være startet. Hvad hvis, Brøndbys læger var kommet frem til noget
» » sndet
» » » end
» » » » de tyrkiske?
» » »
» » » Hvordan giver det ikke et svar? De færreste ville vel også prøvekøre
» en
» » » bil, man fik at vide aldrig var blevet undervognsbehandlet og i øvrigt
» » » havde begyndende rust dernede.
» » » I det øjeblik CV blev klar over SAs skade og koblede det med hans høje
» » » Bundesliga-løn, burde han med det pres, der er på klubben for at finde
» » en
» » » målscorer, været gået videre i forløbet.
» » » Nu er der gået en hel uge med at bygge op til noget, der løb ud i
» » sandet,
» » » og for CV sikkert endnu længere.
» »
» » Men den skade bliver man vel først klar over efter et lægetjek? Altså
» skal
» » man bruge et lægetjek for at kunne vurdere om, man vil købe spilleren.
» Et
» » lægetjek gør vel ikke, at CV ikke kan arbejde videre ved siden af.
» »
» » Du skrev jo selv lige før, at hans knæ burde have det bedre.
»
» Nej, ikke når han var skadet for 1,5 år siden og dumpede i Antalyaspor. Så
» ved man, han var skadet for 1,5 år siden og dumpede i Antalyaspor og kan
» bruge den info til at lægge ham i bunken af spillere, man ikke kigger
» videre på. Når han samtidig oppebærer en for Brøndby helt umulig hyre, er
» det ikke en helt absurd tanke, at man, inden manden kommer til Brøndby,
» finder ud af, om de økonomiske ender i det hele taget kan mødes.

Men man skal ikke købe spillere, der var skadet fra 1.5 år siden?

Jeg medgiver, at at have dumpet et lægetjek ikke just er tiltrækkende. Men i og med, du selv siger, der kan være ske en bedring for knæet, er det vel ikke et problem at se, om nogen har taget fejl eller at knæet er blevet bedre?

Hvad angår økonomi er det så ikke en mulighed, at man gjorde et forsøg for at få enderne til at mødes fordi, der var opstået en god mulighed?

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 21:50

@ ZygoL
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

»
» Men man skal ikke købe spillere, der var skadet fra 1.5 år siden?

Det kommer sandelig an på, hvilken slags skade det var.
»
» Jeg medgiver, at at have dumpet et lægetjek ikke just er tiltrækkende. Men
» i og med, du selv siger, der kan være ske en bedring for knæet, er det vel
» ikke et problem at se, om nogen har taget fejl eller at knæet er blevet
» bedre?
Nej, jeg mente blot, at knæet i hvert fald ikke er blevet overbelastet af kampe på det seneste, så hvis han dumpede lægetjekket nu, hvor meget mere ville han så ikke have dumpet det, hvis han havde været fast starter.
»
» Hvad angår økonomi er det så ikke en mulighed, at man gjorde et forsøg for
» at få enderne til at mødes fordi, der var opstået en god mulighed?

Jo, men skal det foregå efter et lægetjek?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

07.08.2022, 12:02

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

» »
» » Men man skal ikke købe spillere, der var skadet fra 1.5 år siden?
»
» Det kommer sandelig an på, hvilken slags skade det var.
» »
» » Jeg medgiver, at at have dumpet et lægetjek ikke just er tiltrækkende.
» Men
» » i og med, du selv siger, der kan være ske en bedring for knæet, er det
» vel
» » ikke et problem at se, om nogen har taget fejl eller at knæet er blevet
» » bedre?
» Nej, jeg mente blot, at knæet i hvert fald ikke er blevet overbelastet af
» kampe på det seneste, så hvis han dumpede lægetjekket nu, hvor meget mere
» ville han så ikke have dumpet det, hvis han havde været fast starter.
» »
» » Hvad angår økonomi er det så ikke en mulighed, at man gjorde et forsøg
» for
» » at få enderne til at mødes fordi, der var opstået en god mulighed?
»
» Jo, men skal det foregå efter et lægetjek?

Som jeg kan se, spillede han 26 kampe for Köln sidste sæson. Det er vel en ok belastning.

Ifht. knæ. Hvad så med Blas? Skulle alle holde sig væk fordi, han fik den vel nok mest alvorlige knæskade man kan få fra snart to år siden?

Og ifht. lægetjek. Du eller jeg ved jo ikke, hvordan det er forløbet. Og jeg tager mig den friheden at påstå, at den sportlige ledelse tager de bedste valg ud fra den case de nu står med. Var det at lave et lægetjek først, stoler jeg på, de har styr på det. De er trods alt bare liiiidt klogere end både dig og mig nogensinde bliver. Nogen af dem har endda arbejder med det i op i mod 20 år og ser lidt af hvert. Det tænker jeg, man ofte glemmer, når kaster om sig med ord og gloser som lallende amatører. For det er lige præcis det, de ikke er. Imodsætning til dig og mig.

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.08.2022, 12:39

@ ZygoL
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

»
» Som jeg kan se, spillede han 26 kampe for Köln sidste sæson. Det er vel en
» ok belastning.

Nej, det gjorde han ikke. Han fik spilletid i 26 kampe, og det er noget helt andet.
https://www.footballcritic.com/seba...hes/20431/season-2021-2022/50906
»
» Ifht. knæ. Hvad så med Blas? Skulle alle holde sig væk fordi, han fik den
» vel nok mest alvorlige knæskade man kan få fra snart to år siden?

Jeg ved ikke, hvad andre skal, men for det første er Blas Riveros 7 år yngre, og for det andet har han spillet fuld tid i rigtig mange kampe efterhånden.
»
» Og ifht. lægetjek. Du eller jeg ved jo ikke, hvordan det er forløbet. Og
» jeg tager mig den friheden at påstå, at den sportlige ledelse tager de
» bedste valg ud fra den case de nu står med. Var det at lave et lægetjek
» først, stoler jeg på, de har styr på det. De er trods alt bare liiiidt
» klogere end både dig og mig nogensinde bliver. Nogen af dem har endda
» arbejder med det i op i mod 20 år og ser lidt af hvert. Det tænker jeg, man
» ofte glemmer, når kaster om sig med ord og gloser som lallende amatører.
» For det er lige præcis det, de ikke er. Imodsætning til dig og mig.

Ja, ift. et lægetjek, men derfor kan man godt påpege, at CV agerer som en lallende amatør, hvilket endda er fornærmende over for amatører, da ordet betyder, at man gør noget af kærlighed. CV bliver fyrsteligt betalt, men tåger rundt i sin søgen efter en linje i både indkøb og strategi. Jeg har mistet al tillid til ham.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

ZygoL

07.08.2022, 13:51

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

» »
» » Som jeg kan se, spillede han 26 kampe for Köln sidste sæson. Det er vel
» en
» » ok belastning.
»
» Nej, det gjorde han ikke. Han fik spilletid i 26 kampe, og det er
» noget helt andet.
» https://www.footballcritic.com/seba...hes/20431/season-2021-2022/50906

Det ved jeg ikke om, det er. I langt de fleste kampe, spiller han masser af minutter. Starter i 14 af kampene, som han i langt størstedelen af kampene spiller over 70 min. Det virker nu helt ok af en 31-årig spiller.

https://www.transfermarkt.com/sebas...s/spieler/147573/plus/0/verein/3


» »
» » Ifht. knæ. Hvad så med Blas? Skulle alle holde sig væk fordi, han fik
» den
» » vel nok mest alvorlige knæskade man kan få fra snart to år siden?
»
» Jeg ved ikke, hvad andre skal, men for det første er Blas Riveros 7 år
» yngre, og for det andet har han spillet fuld tid i rigtig mange kampe
» efterhånden.

Det er da ligemeget, hvis man er så sort/hvid, som du er i din argumentation.

» »
» » Og ifht. lægetjek. Du eller jeg ved jo ikke, hvordan det er forløbet. Og
» » jeg tager mig den friheden at påstå, at den sportlige ledelse tager de
» » bedste valg ud fra den case de nu står med. Var det at lave et lægetjek
» » først, stoler jeg på, de har styr på det. De er trods alt bare liiiidt
» » klogere end både dig og mig nogensinde bliver. Nogen af dem har endda
» » arbejder med det i op i mod 20 år og ser lidt af hvert. Det tænker jeg,
» man
» » ofte glemmer, når kaster om sig med ord og gloser som lallende amatører.
» » For det er lige præcis det, de ikke er. Imodsætning til dig og mig.
»
» Ja, ift. et lægetjek, men derfor kan man godt påpege, at CV agerer som en
» lallende amatør, hvilket endda er fornærmende over for amatører, da ordet
» betyder, at man gør noget af kærlighed. CV bliver fyrsteligt betalt, men
» tåger rundt i sin søgen efter en linje i både indkøb og strategi. Jeg har
» mistet al tillid til ham.

At du har mistet tilliden til ham, er der ingen, der er i tvivl om. Vi er mange, der ikke har. Og jeg er sikker på, at du ender med at trække en undskyldning op af hatten, ligesom du måtte gøre ifbm. Niels Frederiksen.

Det er svært ikke at have ret. Og det har du tydeligvis et kæmpe problem med. Jeg er glad for, jeg ikke ser verden så sort/hvid som du gør.

Og nu orker jeg ikke mere. Du har kørt mig træt, ligesom du gør med alle andre, du starter en debat med. Intet trænger ind og intet kan være anderledes end den fornærmende negative måde, du ser tingene på.

OiggabOtrebor

07.08.2022, 14:21

@ ZygoL
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

+ 1 på den. Er helt enig.

Jeg forstår godt noget af kritikken af CV, men at man benytter enhver lejlighed igen og igen til at kritisere ham er uhørt og mega trættende.

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.08.2022, 14:26

@ ZygoL
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» » »
» » » Som jeg kan se, spillede han 26 kampe for Köln sidste sæson. Det er
» vel
» » en
» » » ok belastning.
» »
» » Nej, det gjorde han ikke. Han fik spilletid i 26 kampe, og det er
» » noget helt andet.
» »
» https://www.footballcritic.com/seba...hes/20431/season-2021-2022/50906
»
» Det ved jeg ikke om, det er. I langt de fleste kampe, spiller han masser af
» minutter. Starter i 14 af kampene, som han i langt størstedelen af kampene
» spiller over 70 min. Det virker nu helt ok af en 31-årig spiller.


Ok, så skal der ikke meget til at stille dig tilfreds med en spiller, der skal have en tophyre i Brøndby. Han spiller fuld tid i 3 kampe - 9 i det hele, hvis du tager dem med, hvor han skiftes ud mindre end ti minutter før tid.

» https://www.transfermarkt.com/sebas...s/spieler/147573/plus/0/verein/3
»
»
» » »
» » » Ifht. knæ. Hvad så med Blas? Skulle alle holde sig væk fordi, han fik
» » den
» » » vel nok mest alvorlige knæskade man kan få fra snart to år siden?
» »
» » Jeg ved ikke, hvad andre skal, men for det første er Blas Riveros 7 år
» » yngre, og for det andet har han spillet fuld tid i rigtig mange kampe
» » efterhånden.
»
» Det er da ligemeget, hvis man er så sort/hvid, som du er i din
» argumentation.

Nu lyder det lidt som om, du diskuterer bare for at diskutere, hvis du i ramme alvor mener, at der ikke er forskel på en 24-årig og 31-årig. Der er en verden til forskel i, hvor hurtigt man regenererer bare på de 7 år, der er i mellem og på, hvor hurtigt man kommer sig over en skade.

»
» At du har mistet tilliden til ham, er der ingen, der er i tvivl om. Vi er
» mange, der ikke har. Og jeg er sikker på, at du ender med at trække en
» undskyldning op af hatten, ligesom du måtte gøre ifbm. Niels Frederiksen.
»
» Det er svært ikke at have ret. Og det har du tydeligvis et kæmpe problem
» med. Jeg er glad for, jeg ikke ser verden så sort/hvid som du gør.
»
» Og nu orker jeg ikke mere. Du har kørt mig træt, ligesom du gør med alle
» andre, du starter en debat med. Intet trænger ind og intet kan være
» anderledes end den fornærmende negative måde, du ser tingene på.

Ja, men jeg er virkelig ked af, at du får ondt i maven, fordi jeg ikke er lige så positiv som dig. Du må hellere ind på Brøndby For Fan, hvor folk går helt i selvsving og sabler folk ned, der ikke har en kæmpe ja-hat på hele tiden.
Netop min undskyldning til NF, tror jeg er det bedste bevis på, at ting bestemt trænger ind, når argumentet er godt nok, men der var heller ikke tale om en mand, som var i færd med fuldstændigt at ødelægge et fodboldhold.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Johnny_Ringo

06.08.2022, 14:35

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Den sammenligning passer ikke helt på mig

mbl

05.08.2022, 21:42

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

I den kontekst fatter jeg ikke, man/CV ikke er mere kynisk og effektiv i sin søgning, når der trods alt var en ikke ubetydelig risiko for, at Andersson ikke kunne bestå sit lægetjek.

Hvorledes ved du eller vi andre noget om hvad CV gør?? Det er vel kun ledelsen der gør det. Det er jo ikke bare at gå ud og vælge en spiller.

Klubben skal ville sælge
Spilleren skal ønske at komme til Brøndby (Noget alle spillere naturligvis burde have som øverste ønske ;-) )
Spilleren skal kunne passe ind i spillesystem og især socialt på holdet.

Alt dette indenfor et transfer- og lønbudget.

Det er nok ikke HELT så let som folk tror...

Returnofthemack

2730 Lykke,
05.08.2022, 22:02

@ mbl
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

» I den kontekst fatter jeg ikke, man/CV ikke er mere kynisk og effektiv i
» sin søgning, når der trods alt var en ikke ubetydelig risiko for, at
» Andersson ikke kunne bestå sit lægetjek.

»
» Hvorledes ved du eller vi andre noget om hvad CV gør?? Det er vel kun
» ledelsen der gør det. Det er jo ikke bare at gå ud og vælge en spiller.
»
» Klubben skal ville sælge
» Spilleren skal ønske at komme til Brøndby (Noget alle spillere naturligvis
» burde have som øverste ønske ;-) )
» Spilleren skal kunne passe ind i spillesystem og især socialt på holdet.
»
» Alt dette indenfor et transfer- og lønbudget.
»
» Det er nok ikke HELT så let som folk tror...

Enhver ved, det ikke bare er at gå ud og vælge en spiller, men hvorfor vælge at bruge tid på lige den spiller, som ud over at få 15 millioner i løn om året i Køln, også har haft en eklatant knæskade, der var så slem, at han heller ikke kunne bruges i Tyrkiet.
Det her er er alvor. Den nuværende trup er ikke stærk nok til at spille mesterskabsspil, og vi skal bruge en angriber, der kan sparke den ind samt en midtbanespiller.
Jeg ved ikke, om folk kan huske, hvordan det var at spille om nedrykning, men ellers kan jeg minde om, at det slet ikke var sjovt.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
06.08.2022, 10:39

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Ja, vi hepper reelt set alle på hvem kan strikke den bedste HR organisation sammen,

Prof bold er sgu deprimerende

1312

Hellerup,
06.08.2022, 10:37

@ ZygoL
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Naturligvis skulle man sætte det igang.

Alt har en pris, hvis han spiller 60% af kampene, så er det bare 60% af fuld potentiale.

Spiller og agent vil nedspille skader, mens man som klub kun får syn for sagen ved at se spilleren hos lægen.

Derefter kan man have rettet beløbet til i tilbuddet og spilleren besluttede at det så var bedre at fede den til 8 mill efter skat end spille 3 år for samme netto beløb.

Fair nok og så er SA tilbage i Allsvenskan om et år.

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 12:17

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» Naturligvis skulle man sætte det igang.
»
» Alt har en pris, hvis han spiller 60% af kampene, så er det bare 60% af
» fuld potentiale.
»
» Spiller og agent vil nedspille skader, mens man som klub kun får syn for
» sagen ved at se spilleren hos lægen.
»
» Derefter kan man have rettet beløbet til i tilbuddet og spilleren
» besluttede at det så var bedre at fede den til 8 mill efter skat end spille
» 3 år for samme netto beløb.
»
» Fair nok og så er SA tilbage i Allsvenskan om et år.

Nej, sådan fungerer det ikke. Hvis de 60% er spredt ud over alt for mange kampe, får vi slet ikke valuta for den vanvittige løn, han skulle have.
Kampform, kommer man kun i ved at spille kamp - pudsigt nok.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
06.08.2022, 15:28

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

Pointen er dårlig helbred = lavere løn.

Så X% overfor X%

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 17:25

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Rungende amatøragtigt

» Pointen er dårlig helbred = lavere løn.
»
» Så X% overfor X%

Nej. Pointen er: dårligt helbred = lad være at løbe risikoen, når du er næsten 4 kampe inde i sæsonen, dine angribere scorer ikke, og du skal død og pine finde en med mål i støvlerne.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
06.08.2022, 21:41

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» » Pointen er dårlig helbred = lavere løn.
» »
» » Så X% overfor X%
»
» Nej. Pointen er: dårligt helbred = lad være at løbe risikoen, når du er
» næsten 4 kampe inde i sæsonen, dine angribere scorer ikke, og du skal død
» og pine finde en med mål i støvlerne.

Jamen der er vi så ikke enige. For når alt kan købes for penge, så kan alt også købes med en rabat.

Det er bare spørgsmål om hvor lav prisen er og hvor god kvaliteten er.

Så en afvejet pris. Får du 80% kvalitet til 30% pris, så er det jo noget andet.

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 21:51

@ 1312
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

» » » Pointen er dårlig helbred = lavere løn.
» » »
» » » Så X% overfor X%
» »
» » Nej. Pointen er: dårligt helbred = lad være at løbe risikoen, når du er
» » næsten 4 kampe inde i sæsonen, dine angribere scorer ikke, og du skal
» død
» » og pine finde en med mål i støvlerne.
»
» Jamen der er vi så ikke enige. For når alt kan købes for penge, så kan alt
» også købes med en rabat.
»
» Det er bare spørgsmål om hvor lav prisen er og hvor god kvaliteten er.
»
» Så en afvejet pris. Får du 80% kvalitet til 30% pris, så er det jo noget
» andet.

Det nytter jo ikke noget, hvis de 80% ikke er gode nok, fordi de kun er 80 og ikke 100. Khalid Bouhlarouz er en meget god sammenligning, da han fik en fyrstelig hyre og spillede halvdelen af kampene. Det var altså ikke en Kannibal, der gjorde en forskel.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

JesperNord

07.08.2022, 07:31

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Rungende amatøragtigt

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad hvis det var en uprøvet Ebbe Sand, der var med i Rostov-fadæsen(som ikke behøver nærmere omtale ift vores tvivlsomme ageren, selvom andenpart naturligvis var mest skyldig) og nu Andersson Gate. Kritikken ville hagle ned fra nær og fjern over Ebbe, naiv, uerfaren og uduelig. Men nej dette er en mega erfaren sportsdirektør. Denne mislykkede transfer mudrer bare billedet endnu mere, og for mig er det endnu et søm i kisten på den lammelse, der kendetegner CVs seneste transfervinduer.

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.08.2022, 11:54
(redigeret af Returnofthemack
at 07.08.2022, 12:41)


@ JesperNord
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Rungende amatøragtigt

» Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad hvis det var en uprøvet Ebbe
» Sand, der var med i Rostov-fadæsen(som ikke behøver nærmere omtale ift
» vores tvivlsomme ageren, selvom andenpart naturligvis var mest skyldig) og
» nu Andersson Gate. Kritikken ville hagle ned fra nær og fjern over Ebbe,
» naiv, uerfaren og uduelig. Men nej dette er en mega erfaren sportsdirektør.
» Denne mislykkede transfer mudrer bare billedet endnu mere, og for mig er
» det endnu et søm i kisten på den lammelse, der kendetegner CVs seneste
» transfervinduer.

Ja, men jeg kan i det hele taget kun have hovedrysten til overs for CVs (manglende)ageren, der gang på gang viser, hvor utjekket han er.
Uhre rejst i forrige vindue, hvor det var tydeligt for enhver med selv Squash-bunde som brilleglas, at Divkovic ikke kan score, om det så gælder hans liv. Hedlund har vi alle dage vidst ikke scorede mål, men hans værdi opvejes bare af så meget andet i form af assists og en ekstrem hurtighed.
Kvistgaarden er 20 år, og man kan ikke give en så ung gut det åg at skulle leve op til Uhres bedrifter.
Hvorfor var der ikke en performance-angriber klar som det seneste, da 21/22 sæsonen var slut? Hvorfor skal vi igen, igen, igen, igen, igen hænge med numsen helt nede i vandet og risikere at være 9 point efter Nordsjælland efter i dag? Det giver ingen mening, når pengene har været der, og nu kommer CV alligevel til at bruge alle de 20 millioner, han fik for Uhre, så hvorfor ikke bare have kigget med det samme?

Hold nu ferie, hvor er det et gedigent stykke ringe arbejde.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

OiggabOtrebor

07.08.2022, 13:20

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

Tjae… inde i rottereden har de ikke gemt på pengene, og alligevel har de fået en mindst lige så skidt start som os.

Penge er ikke alt, men derfor må CV da godt se at komme i gang.

Lunkne

07.08.2022, 17:08

@ OiggabOtrebor
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

» Tjae… inde i rottereden har de ikke gemt på pengene, og alligevel har de
» fået en mindst lige så skidt start som os.
»
» Penge er ikke alt, men derfor må CV da godt se at komme i gang.

Jo jo, men man er jo nødt til at åbne portemonnæen engang imellem. Så må man stole på, at der er kompetente mennesker i ledende stillinger, der vurderer kvaliteten af det de henter ind.
Men hvis man ikke er villig til, at investere og risikere en lille smule penge på transfermarkedet, nu hvor vi rent faktisk har lidt på kistebunden, så er sandsynligheden for at få problemer med at score mål, også bare dét større. Det er vel ikke helt forkert, hvad ROTM skriver.

Det føles som om, at vi IGEN er bagud, og IGEN må betale prisen med en dårlig sæsonstart.

Mr. Mojo

07.08.2022, 13:13

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

Jeg er overbevist om, at han har dumpet lægetjekket.

Måske har man så forsøgt at lave en kontrakt, hvor lønnen i høj grad har været præstationsbetinget, eller hvor klubben fx kunne opsige den med kort frist. Og her har man så ikke kunnet nå til enighed.

Jeg har aldrig taget plads i CV's heppekor, men baseret på den smule, som vi ved fra medierne, tror jeg, at man har taget den rigtige beslutning her.

Edit.: Ok, nu læser, jeg et andet indlæg, hvor det påstås, at han ikke dumpede lægettjekket. Hvis det er sandt, må jeg jo sluge mine ord herover.

Lunkne

07.08.2022, 16:55

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Rungende amatøragtigt

Måden det endte på, kan nu ikke gøre mig super rasende. For mig, er det helheden i, at vi står og mangler en angriber N-U. Hele denne her forhandlingsproces, har vi simpelthen bare ikke tid til. Så det er mere hele tidsperspektivet, som kan give mig grå hår.

Det er utroligt, hvor vanskeligt det er for os, at hente en kompetent angriber. Selv nu, hvor vi rent faktisk har fået nogle penge på kistebunden. Men måske er det hele problemet? Ved de sælgende klubber, er vores pung er blevet større, og så er de umulige at forhandle med? Krydrer man så dét med en Fodbolddirektør, der helst ikke vil risikere at betale for meget, så ender vi ud i en situation, hvor vi først får noget på plads til sidst i transfervinduet. Og guess what, SÅ ER TOGET KØRT!

Jeg kunne faktisk godt se ideen i, at hente en rutineret centerforward, som også havde noget fysik at byde ind med. Så det var egentlig ikke profilen Sebastian Andersson, jeg var utilfreds med. Det er mere, at vi er i status quo lige nu.

Mr. Jinx

06.08.2022, 01:00

@ Jeller
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Fra en meget pålidelig kilde har jeg hørt at Andersson ikke dumpede sit lægetjek, knæet var helt som det skulle og hverken MR scanning eller andre tests viste noget alarmerende, men problemet var lønnen, hvor han og sin agent krævede mere end CV og Brøndby i sidste ende var villige at give ham.

Det forlyder at det var omkring 120.000kr i måneden som skilte de to parter, hvor Brøndby havde strukket sig maksimalt i forhold til budgettet og tilbudt ham en i forhold til sin alder, en særdeles god kontrakt i danske forhold, hvor han tilmed ville ha været tildelt samme løn som Radosevic, hvilket stadig ikke var nok for Andersson.

Min kilde arbejder i Brøndby IF i deres administration, hvor vedkommende tilmed siger at den mindre løn ville have været godtgjort i bonusser, hvilket dig ikke var tilfredsstillende for svensken.

De personligt forhold blev først diskuteret efter lægetjekket, da man fra Brøndbys side først ville se om han kunne cleares.

Jeg vedkender at det virker ret amatøragtigt, og normalt ville det have været omvendt, med lægetjek efter personlige vilkår, dog er det hvad jeg har hørt er sket, og hvorfor det er faldet til jorden.

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 01:39

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

» Fra en meget pålidelig kilde har jeg hørt at Andersson ikke dumpede sit
» lægetjek, knæet var helt som det skulle og hverken MR scanning eller andre
» tests viste noget alarmerende, men problemet var lønnen, hvor han og sin
» agent krævede mere end CV og Brøndby i sidste ende var villige at give ham.
»
»
» Det forlyder at det var omkring 120.000kr i måneden som skilte de to
» parter, hvor Brøndby havde strukket sig maksimalt i forhold til budgettet
» og tilbudt ham en i forhold til sin alder, en særdeles god kontrakt i
» danske forhold, hvor han tilmed ville ha været tildelt samme løn som
» Radosevic, hvilket stadig ikke var nok for Andersson.
»
» Min kilde arbejder i Brøndby IF i deres administration, hvor vedkommende
» tilmed siger at den mindre løn ville have været godtgjort i bonusser,
» hvilket dig ikke var tilfredsstillende for svensken.
»
» De personligt forhold blev først diskuteret efter lægetjekket, da man fra
» Brøndbys side først ville se om han kunne cleares.
»
» Jeg vedkender at det virker ret amatøragtigt, og normalt ville det have
» været omvendt, med lægetjek efter personlige vilkår, dog er det hvad jeg
» har hørt er sket, og hvorfor det er faldet til jorden.

Ok, tak. Ved du hvorfor, man valgte lægetjek før personlige vilkår? Det virker helt gokkelok at bruge ressourcer på at undersøge en spiller, man reelt ikke ved, om man kan mødes med, økonomisk set. Jeg ved godt, du skriver, man ville se, om han kunne cleares, men de økonomiske rammer plejer bare at være det allerførste, man får på plads.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
06.08.2022, 06:36

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (11)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

» Ok, tak. Ved du hvorfor, man valgte lægetjek før personlige vilkår? Det
» virker helt gokkelok at bruge ressourcer på at undersøge en spiller, man
» reelt ikke ved, om man kan mødes med, økonomisk set. Jeg ved godt, du
» skriver, man ville se, om han kunne cleares, men de økonomiske rammer
» plejer bare at være det allerførste, man får på plads.

Helt generelt er lægetjek vel også det sidste fordi det som oftest er proforma, men i denne case, var lægetjek ikke proforma, da vi havde at gøre med en spiller med slem skadeshistorik (også selvom 90% af SSO har talt hans skader ned). Her kan det vel give mening at gøre begge dele først, da det ikke giver mening af forhandle personlige forhold, hvis man har en formodning om at der er stor risiko for at lægetjekket ikke kan bestås, ligesom det ikke giver mening at lave lægetjek før økonomien er på plads - det er lidt hønen og ægget om hvad der skal gøres først i denne case.

Jeg er i øvrigt enig, det virksom som et voldsomt amatøragtigt forløb. Der var alt for mange måske'er og risici forbundet med Sebastian, til at vi overhovedet skulle have brugt tid på det fra starten af. I det mindste kunne man have fået et forhåndsgodkendelse fra Sebastians lejr, om at en løn i det og det lejde var acceptabelt for dem, men når vi er ifølge rygterne mere end 1 mio. om året fra hinanden er der jo lang vej og ikke kun detaljer der mangler.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Økonomen

06.08.2022, 11:08

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (4)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Ganske underholdende at læse denne tråd med én, der har besluttet sig for at processen er helt "gokkelok", og som virker ganske frustreret over, at de øvrige i tråden ikke deler samme opfattelse.

Nå, men jeg har ikke forventning om at have hverken evner eller argumenter til at ændre din holdning, men jeg kan kun anbefale at læse denne artikel (som dog er bag en betalingsmur): https://frihedsbrevet.dk/det-obligatoriske-laegetjek/

Og så forsøget: Mon ikke rækkefølgen på lægetjek og forhandling blev bestemt ud fra, at man forventede, det var lægetjekket, der havde størst risiko for at forpurre aftalen?

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.08.2022, 12:14
(redigeret af Returnofthemack
at 06.08.2022, 12:24)


@ Økonomen
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Dejligt, du har det forkromede overblik, så det kan more dig, når du ser det hele oppefra.
Jeg er på ingen måde frustreret og svarer blot de andre, hvilket egentlig er formålet med et debatforum, da der ellers ville blive ret stille herinde.

Der er mange mulige scenarier i dette. Jeg har også hørt, at nogle spillere beder om at blive lægetjekket først, før betingelser forhandles på plads for at understrege, de er ok, så der er efterhånden en bred palet af forklaringer.
Men ja, jeg synes, det virker bizart, at et målmæssigt dybt presset Brøndbyhold, skal vente så længe på en angriber, og at den ansvarlige kaster sin kærlighed på en mand, der for ikke længe siden har været alvorligt skadet. At han så tilsyneladende klarede lægetjekket, og der er så mange penge, der skiller ham og klubben, virker også løjerligt. Var det virkelig nødvendigt at få ham helt herop for at finde ud af, man var så langt fra hinanden?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
07.08.2022, 13:09

@ Økonomen
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Enig.

En agent kender niveau af løn i DK, så det kan næppe komme bag på nogen hvor BIF’s grænse ligger.

En million er en voldsom diff. at skyde forbi hinanden.

Jeg synes det er positivt at man så ude i markedet får ridset op hvor grænsen går og at man vender rundt i døren, hvis kravene bliver for vilde.

Alternativ vender vi jo bare tilbage til en SAS business case.

Chester

Nørrebro,
06.08.2022, 13:48

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (2)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Jeg håber at din meget pålidelige kilde fyres og sparkes ud på røv og albuer.

Det er fandme tarveligt over for sin arbejdsgiver at røbe forhandlingsmetoder til en ven. Og nu bræger det videre på et åbent forum.

Du skal skamme dig, bl.a for at svigte din vens tillid.

Godt din ven ikke er ansat hos mig.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

h.n.nielsen

06.08.2022, 13:53

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

» Fra en meget pålidelig kilde har jeg hørt at Andersson ikke dumpede sit
» lægetjek, knæet var helt som det skulle og hverken MR scanning eller andre
» tests viste noget alarmerende, men problemet var lønnen, hvor han og sin
» agent krævede mere end CV og Brøndby i sidste ende var villige at give ham.
»
»
» Det forlyder at det var omkring 120.000kr i måneden som skilte de to
» parter, hvor Brøndby havde strukket sig maksimalt i forhold til budgettet
» og tilbudt ham en i forhold til sin alder, en særdeles god kontrakt i
» danske forhold, hvor han tilmed ville ha været tildelt samme løn som
» Radosevic, hvilket stadig ikke var nok for Andersson.
»
» Min kilde arbejder i Brøndby IF i deres administration, hvor vedkommende
» tilmed siger at den mindre løn ville have været godtgjort i bonusser,
» hvilket dig ikke var tilfredsstillende for svensken.
»
» De personligt forhold blev først diskuteret efter lægetjekket, da man fra
» Brøndbys side først ville se om han kunne cleares.
»
» Jeg vedkender at det virker ret amatøragtigt, og normalt ville det have
» været omvendt, med lægetjek efter personlige vilkår, dog er det hvad jeg
» har hørt er sket, og hvorfor det er faldet til jorden.

Hvis det er tilfældet er håbet vel ikke helt opgivet endnu, Køln mangler penge iflg Kølner Zeitung, så måske kommer Andersson på andre tanker, måske hjulpet af Køln der vil betale en del af lønnen for at slippe af med ham.

Dahut

E-mail

06.08.2022, 14:38

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Sebastian Andersson - Dumpede IKKE læge tjek

Har hørt han har set prisen på smør i Danmark, så han takkede nej

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
577364 indlæg i 27537 tråde, 12724 registrerede brugere, 208 brugere logget ind(2 registrerede, 206 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^