SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Gult Stadion  |  Kom i Hytten til kampen mod FCN  |  Fødselsdag, live musik og lodtrækning i Hytten  |  Gratis adgang for medlemmer på søndag  |  Finaleklar?
kartebollen

03.02.2019, 19:28
(redigeret af kartebollen
at 03.02.2019, 19:35)
 


Synes godt om (76)
Synes ikke om (7)

En observation fra en gammel mand (SydSiden Online)

Kære allesammen

Jeg er én - af sikkert mange - der primært er herinde og læse lidt om jeres fine input og betragtninger, og jeg hugger også holdninger fra tid til anden... Stor respekt herfra for jeres store engagement og viden. Men der er nu nogle overordnede ting jeg har konstateret i forskellige tråde som jeg har et behov for at knytte en kommentar til.

Grundlæggende vil jeg starte med at konstatere at vores spillere er mennesker. Ofte unge mennesker der vokser op og udvikler sig. Den udvikling bliver langsomt til erfaring og det ser man jo når spillere rammer sidst i tyverne. Så har de nogel år hvor deres fysiske udvikling stopper og man så kompenserer for tingene ved at bruge erfaring. Igen så kommer der et tidspunkt hvor erfaringen ikke længere er nok når hurtighed og råstyrken ikke længere kan bibeholdes. Det er en helt naturlig udvikling.

Alle elite-fodboldspillere er dygtige. De løber hurtigt, er fysisk stærke, har en vis teknisk forståelse og mange fodboldmæssige kompetencer. Nogle løber hurtigere end andre, nogle er mere fysisk stærke, nogle glimrer ved at have stor teknisk forståelse og nogle behandler en fodbold med stor og overlegen elegance. Men alle er igennem samme udvikling. De lærer at bevæge sig hurtigere, bliver stærkere o.s.v.

Der er en tendens til at vi bedømmer alle spillere med et her-og-nu perspektiv. Det er blevet meget som et manager-spil hvor vi rater dem og godkender eller kasserer vores spillere med få indhop. Vi glemmer helt at der er en udvikling i gang. En som vi ikke kan vurdere ved at kigge på nogle få kampe. Det kan vores trænere - de kan se hvor meget de bevæger sig i deres udvikling. De ved også om de fester lidt for meget i weekenden, om de spiser rigtigt, om de har interesse i deres medspillere eller er solo-ryttere. De ved om de er ludomaner, familiefædre eller kun gider sidde og kigge på en pc-skærm når de ikke spiller bold.

Alt det ved vi ikke så meget om. En spillers udvikling (når vi ser bort fra ungdomsudvilingen) tager måske 10 år - men vi godkender eller kasserer deres indsats efter en kamp hvor de måske bare har stolpe ind i alt hvad de gør, eller klart har fået benet forkert ud af sengen.

Så konklusionen fra min side er bare: Ro på, kom endeligt med alle jeres holdninger, men husk at der er mennesker på den anden side der ledes, støttes og sparkes af vores fine medarbejderstab. Så skru lidt ned for aggressionerne og hav lidt forståelse for at det er mennesker vi taler om. Tænk hvis vi andre blev bedømt så hårdt efter en dag på jobbet af mange mennesker.

Når det er sagt, så hold endeligt fast i engagementet, brug kritik (men måske med et lille smule mere forståelse) og husk at alt ikke er sort og hvidt, men mere en en skøn farverig palet. Hav respekt for alle der trækker den gule trøje over hovedet - der er ingen der laver fejl med vilje. Ellers.................

Boogi

04.02.2019, 15:11

@ kartebollen
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (10)

En observation fra en gammel mand

godt skrevet, men jeg er sikker på at hvis min arbejdsgiver betaler mig +250000 kr om måneden, hvis ikke mere, så vil de også kræve, at jeg levere derefter.

Vi har intet imod soillerne, men kræver bare, at de som det midste kæmper og viser vilje, hvis ikke for klubben, så i det mindste for den hæderlige løn, som de har bedt om under ansættelse. længere er den ikke....

Benjas

Vilfort Park,
05.02.2019, 20:53

@ Boogi
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

En observation fra en gammel mand

Hvad har løn med det argumemt at gøre?

Hvis min chef fordoblede min løn og bad mig om at fordoble indsatsen ligeså, så vil jeg aldrig kunne fordoble min erfaring, viden og talent. Hvis du sammenligninger en almindelig lønmodtager med en fodboldspiller, så vil de aldrig kunne levere varen.

tb

04.02.2019, 20:26

@ kartebollen
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

En observation fra en gammel mand

Fedt indlæg og FEDT navn.

Iver

05.02.2019, 12:52

@ kartebollen
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (10)

En observation fra en gammel mand

Hvis du skulle have misset det, så husk at du debatterer på Sydsiden Online. Et spændende forum, men ikke lige et sted hvor aspiranter til Cavling-prisen normalt færdes.

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.02.2019, 11:32
(redigeret af Returnofthemack
at 06.02.2019, 12:26)


@ Iver
 


Synes godt om (11)
Synes ikke om (3)

En observation fra en gammel mand

» Hvis du skulle have misset det, så husk at du debatterer på Sydsiden
» Online. Et spændende forum, men ikke lige et sted hvor aspiranter til
» Cavling-prisen normalt færdes.

Jeg finder virkelig den holdning ekstremt arrogant, og du er desværre ikke ene om at besidde den.

Særligt gennemsyrede den det hedengangne Blok4, men jeg har også oplevet den i forbindelse med lanceringen af nye Brøndby-relaterede sites:
Hvis man ikke lige sidder og tærsker langhalm på bedste Mediano-vis i sine argumenter, hvis man har en kontant holdning til ændringer i klubben eller man, som andre "bedrevidende" debattører på andre sites mener, er så "dum", at man da ikke kan forstå, at det hele er en proces, og man ikke må efterspørge de førnævnte ændringer inden for en overskuelig fremtid, ja så er man en høvisk debattør, der hører til på SSO.

Selvfølgelig ryger der en finke af panden herinde af og til, men på mange måder er debatten meget mere ærlig end andre steder, hvor man helst skal sidde med sin ironiske distance til alting, før man bliver taget seriøst som begavet debattør.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Iver

06.02.2019, 13:42

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (4)

En observation fra en gammel mand

» Jeg finder virkelig den holdning ekstremt arrogant, og du er desværre ikke
» ene om at besidde den.

Hehe, hvis du læser mit indlæg, så kalder jeg da SSO for spændende, men påpeger, at der nok er en overligger mht. det generelle niveau. Det skal man jo ikke læse mange tråde for at se. SSO var til gengæld ret elitært fra midten og til slutningen af 90'erne, og dengang var der meget mere dybte.

» Særligt gennemsyrede den det hedengangne Blok4, men jeg har også oplevet
» den i forbindelse med lanceringen af nye Brøndby-relaterede sites:
» Hvis man ikke lige sidder og tærsker langhalm på bedste Mediano-vis i sine
» argumenter, hvis man har en kontant holdning til ændringer i klubben eller
» man, som andre "bedrevidende" debattører på andre sites mener, er så "dum",
» at man da ikke kan forstå, at det hele er en proces, og man ikke må
» efterspørge de førnævnte ændringer inden for en overskuelig fremtid, ja så
» er man en høvisk debattør, der hører til på SSO.

Overdrivelse fremmer forståelsen, men hvis man skal starte noget nyt op som giver mening, så skal det tilføje noget der ikke findes i forvejen. 3point.dk er et godt eksempel. En overgang væltede det ud med nye sider om BIF, og de fleste gik hurtigt i stå, fordi det er ret tidskrævende.

» Selvfølgelig ryger der en finke af panden herinde af og til, men på mange
» måder er debatten meget mere ærlig end andre steder, hvor man helst skal
» sidde med sin ironiske distance til alting, før man bliver taget seriøst
» som begavet debattør.

Jeg synes desværre der er for mange øv-indlæg i debatten. Folk der kommer med mange korte og tåbelige svar der simpelthen ikke giver mening. Folk, der ikke kan debattere med folk man er uenige med, og hvor det lynhurtigt bliver til mudderkastning i stedet for debat.

Jeg savner de gamle og dybe debatter. Når der i dag kommer nye emner op, så er det tit det lige hurtigt bliver beskrevet lidt i skakten (af "de samme 10-20 personer der hele tiden er online"), og så bliver det til små hurtige shouts i stedet for en debat der kan flytte noget.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
06.02.2019, 19:11

@ Iver
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (1)

En observation fra en gammel mand

» Hehe, hvis du læser mit indlæg, så kalder jeg da SSO for spændende, men
» påpeger, at der nok er en overligger mht. det generelle niveau. Det skal
» man jo ikke læse mange tråde for at se. SSO var til gengæld ret elitært fra
» midten og til slutningen af 90'erne, og dengang var der meget mere dybte.

Jeg kender ikke ordet "dybte", men jeg er formentlig ikke elitær nok til at forstå den slags eller måske er det lixtallet den er gal med.

» Jeg synes desværre der er for mange øv-indlæg i debatten. Folk der kommer
» med mange korte og tåbelige svar der simpelthen ikke giver mening. Folk,
» der ikke kan debattere med folk man er uenige med, og hvor det lynhurtigt
» bliver til mudderkastning i stedet for debat.

Ja det var der i hvert fald aldrig noget af på blok4 - IA

» Jeg savner de gamle og dybe debatter. Når der i dag kommer nye emner op, så
» er det tit det lige hurtigt bliver beskrevet lidt i skakten (af "de samme
» 10-20 personer der hele tiden er online"), og så bliver det til små hurtige
» shouts i stedet for en debat der kan flytte noget.

Blok4(nu 64) er jo ikke anerledes, det er også altid de samme 10-20 personer der holder trådene i gang. Når det så er sagt, så er skakten heller ikke et sted jeg opholder mig ret meget, men jeg syntes det er perfekt at SSO giver mulighed for de korte dialoger samt diverse sludder for en sladder-samtaler i skakten, mens trådene/selve forummet giver mulighed for noget mere.

Nu nævner du selv en debat der kan flytte noget. Hvornår har en debat på et fanforum(SSO eller B4) sidst reelt flyttet noget? - f.eks. som den gang der var en tråd på B4 om videreførelse af sitet - ja det flyttede virkeligt noget - B4 flyttede til blok64 - Jaja der bliver ganske rigtigt flyttet noget med debatterne på B4.

Jeg har aldrig forstået jeres behov for at nedgøre SSO eller brugerne herinde, slet ikke når I selv læser med og er aktive i ny og næ.
Men jeg forstår at der er 2 måder at højne sig selv på. Den ene måde er at tale andre ned og den anden er rent faktisk selv at præstere noget - så kan du jo selv vurdere hvilken kategori dit indlæg befinder sig.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Dannyboykejser

06.02.2019, 20:01

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

» » Hehe, hvis du læser mit indlæg, så kalder jeg da SSO for spændende, men
» » påpeger, at der nok er en overligger mht. det generelle niveau. Det skal
» » man jo ikke læse mange tråde for at se. SSO var til gengæld ret elitært
» fra
» » midten og til slutningen af 90'erne, og dengang var der meget mere
» dybte.
»
» Jeg kender ikke ordet "dybte", men jeg er formentlig ikke elitær nok til
» at forstå den slags eller måske er det lixtallet den er gal med.
»
» » Jeg synes desværre der er for mange øv-indlæg i debatten. Folk der
» kommer
» » med mange korte og tåbelige svar der simpelthen ikke giver mening. Folk,
» » der ikke kan debattere med folk man er uenige med, og hvor det
» lynhurtigt
» » bliver til mudderkastning i stedet for debat.
»
» Ja det var der i hvert fald aldrig noget af på blok4 - IA
»
» » Jeg savner de gamle og dybe debatter. Når der i dag kommer nye emner op,
» så
» » er det tit det lige hurtigt bliver beskrevet lidt i skakten (af "de
» samme
» » 10-20 personer der hele tiden er online"), og så bliver det til små
» hurtige
» » shouts i stedet for en debat der kan flytte noget.
»
» Blok4(nu 64) er jo ikke anerledes, det er også altid de samme 10-20
» personer der holder trådene i gang. Når det så er sagt, så er skakten
» heller ikke et sted jeg opholder mig ret meget, men jeg syntes det er
» perfekt at SSO giver mulighed for de korte dialoger samt diverse sludder
» for en sladder-samtaler i skakten, mens trådene/selve forummet giver
» mulighed for noget mere.
»
» Nu nævner du selv en debat der kan flytte noget. Hvornår har en debat på et
» fanforum(SSO eller B4) sidst reelt flyttet noget? - f.eks. som den gang der
» var en tråd på B4 om videreførelse af sitet - ja det flyttede virkeligt
» noget - B4 flyttede til blok64 - Jaja der bliver ganske rigtigt flyttet
» noget med debatterne på B4.

Debatten med Oscar var en der fyttede lidt ;)
»
» Jeg har aldrig forstået jeres behov for at nedgøre SSO eller brugerne
» herinde, slet ikke når I selv læser med og er aktive i ny og næ.
» Men jeg forstår at der er 2 måder at højne sig selv på. Den ene måde er at
» tale andre ned og den anden er rent faktisk selv at præstere noget - så kan
» du jo selv vurdere hvilken kategori dit indlæg befinder sig.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
07.02.2019, 07:34

@ Dannyboykejser
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

» Debatten med Oscar var en der fyttede lidt ;)

Her på SSO - det kan ikke passe :)

Mej ja det er rigtigt, den havde helt glemt

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

Iver

08.02.2019, 12:39

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

En observation fra en gammel mand

Jeg tror du misforstår, hvis du mener at jeg er talsmand for BLOK4. Det er jeg nemlig ikke, men jeg var aktiv på BLOK4's debatter. Lige som jeg også var på det gamle AlleHaderOs debatforum (Shout It All Out).

Min pointe er, at SSO ikke er hvad det engang var. Det var sjovt nok netop derfor at NOGLE valgte at neddrosle engagementet på SSO og i stedet debatterede på BLOK4. Nogle valgte at gøre begge dele.

Jeg synes der er KLART mere mudderkastning her på SSO, specielt fordi debatter om HVER kamp næsten altid ender ud i diskussioner eller tilsvininger/hyldester af spillere, som man er uenige i.

Denne tråd er også et fint eksempel, hvor det ikke krævede meget af mig før debatten begynder at blive betændt.

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
09.02.2019, 15:49

@ Iver
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

» Min pointe er, at SSO ikke er hvad det engang var. Det var sjovt nok netop
» derfor at NOGLE valgte at neddrosle engagementet på SSO og i stedet
» debatterede på BLOK4. Nogle valgte at gøre begge dele.

Ja Sterup(mener jeg det var) havde i hvert fald en meget teatralsk afskedssalut.

» Jeg synes der er KLART mere mudderkastning her på SSO, specielt fordi
» debatter om HVER kamp næsten altid ender ud i diskussioner eller
» tilsvininger/hyldester af spillere, som man er uenige i.

Det kan vi godt blive enige om.

» Denne tråd er også et fint eksempel, hvor det ikke krævede meget af mig før
» debatten begynder at blive betændt.

Krævede ikke ret meget ?

Du vælger selv at svine et helt forum(Hvis du skulle have misset det, så husk at du debatterer på Sydsiden Online. Et spændende forum, men ikke lige et sted hvor aspiranter til Cavling-prisen normalt færdes.)

Når du peger betændte fingre af andre er der tre meget betændte fingre der peger mod dig selv.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

batigol2

10.02.2019, 09:00

@ The Pride Of Denmark
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

»
» Krævede ikke ret meget ?
»
» Du vælger selv at svine et helt forum(Hvis du skulle have misset det, så
» husk at du debatterer på Sydsiden Online. Et spændende forum, men ikke lige
» et sted hvor aspiranter til Cavling-prisen normalt færdes.
)
»
» Når du peger betændte fingre af andre er der tre meget betændte fingre der
» peger mod dig selv.

'ikke et sted for aspiranter til cavlingprisen' er vel netop bare en konstatering af, at sso ikke er debatforummet for lange højpandede debatter, men mere et sted hvor alle fans kan være med. Også dem der nogle gange er lidt korte for hovedet.

Det behøves vel ikke nødvendigvis skulle betragtes som en tilsvining.

Trådstarter bringer et indlæg der kalder på tålmodighed, nuancering og forståelse. Det kan vel ikke fornærme nogen, hvis man siger det ikke ligefrem er kodeordene for hovedparten af debatterne herinde. Hvilket det heller ikke behøver at være

Pollux

E-mail

06.02.2019, 16:53

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

En observation fra en gammel mand

»
» Særligt gennemsyrede den det hedengangne Blok4, men jeg har også oplevet
» den i forbindelse med lanceringen af nye Brøndby-relaterede sites:
» Hvis man ikke lige sidder og tærsker langhalm på bedste Mediano-vis i sine
» argumenter, hvis man har en kontant holdning til ændringer i klubben eller
» man, som andre "bedrevidende" debattører på andre sites mener, er så "dum",
» at man da ikke kan forstå, at det hele er en proces, og man ikke må
» efterspørge de førnævnte ændringer inden for en overskuelig fremtid, ja så
» er man en høvisk debattør, der hører til på SSO.
»
» Selvfølgelig ryger der en finke af panden herinde af og til, men på mange
» måder er debatten meget mere ærlig end andre steder, hvor man helst skal
» sidde med sin ironiske distance til alting, før man bliver taget seriøst
» som begavet debattør.


Jeg svarer på bedste SSO-vis (altså kontant og uden at tærske langhalm): "Men ikke desto mindre havde debattørerne på Blok4 en pointe"

Det gode ved SSO er, at jeg (qua din argumantation og med god samvittighed) unuanceret kan fremføre min påstand og holde samme debatniveau som mange herinde.

Pollux

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.02.2019, 18:00

@ Pollux
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

En observation fra en gammel mand

» »
» » Særligt gennemsyrede den det hedengangne Blok4, men jeg har også oplevet
» » den i forbindelse med lanceringen af nye Brøndby-relaterede sites:
» » Hvis man ikke lige sidder og tærsker langhalm på bedste Mediano-vis i
» sine
» » argumenter, hvis man har en kontant holdning til ændringer i klubben
» eller
» » man, som andre "bedrevidende" debattører på andre sites mener, er så
» "dum",
» » at man da ikke kan forstå, at det hele er en proces, og man ikke må
» » efterspørge de førnævnte ændringer inden for en overskuelig fremtid, ja
» så
» » er man en høvisk debattør, der hører til på SSO.
» »
» » Selvfølgelig ryger der en finke af panden herinde af og til, men på
» mange
» » måder er debatten meget mere ærlig end andre steder, hvor man helst skal
» » sidde med sin ironiske distance til alting, før man bliver taget seriøst
» » som begavet debattør.
»
»
» Jeg svarer på bedste SSO-vis (altså kontant og uden at tærske langhalm):
» "Men ikke desto mindre havde debattørerne på Blok4 en pointe"
»
» Det gode ved SSO er, at jeg (qua din argumantation og med god samvittighed)
» unuanceret kan fremføre min påstand og holde samme debatniveau som mange
» herinde.
»
» Pollux

Ironisk (på en ikke-blok4-måde), at du med dine formuleringer bekræfter essensen af mit indlæg, og det ses med al tydelighed, at tabet af Blok4 må være meget stort for dig. Hvor kan man nu søge hen og tale indforstået samt være overbærende over for brugere, der ikke formulerer sig lige så godt?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Pollux

E-mail

06.02.2019, 18:10
(redigeret af Pollux
at 06.02.2019, 18:16)


@ Returnofthemack
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

En observation fra en gammel mand

Hahaha... pointen med det indlæg strøg vist over hovedet på dig. I øvrigt sjovt at du startede med blok4 bashing, og når man så går til dig, så trækker du niveauet ned under gulvbrædderne. Det et netop den debatstil der gør, at vi er nogen der savner bla blok4.

PS. Var det mit brug af ordet qua eller anvendelsen af parenteser der provokerede? Nå skidt pyt. EOD (tænker den forkortelse rammer det ønskede lixtal)

Returnofthemack

2730 Lykke,
06.02.2019, 18:52

@ Pollux
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (2)

En observation fra en gammel mand

» Hahaha... pointen med det indlæg strøg vist over hovedet på dig. I øvrigt
» sjovt at du startede med blok4 bashing, og når man så går til dig, så
» trækker du niveauet ned under gulvbrædderne. Det et netop den debatstil der
» gør, at vi er nogen der savner bla blok4.
»
» PS. Var det mit brug af ordet qua eller anvendelsen af parenteser der
» provokerede? Nå skidt pyt. EOD (tænker den forkortelse rammer det ønskede
» lixtal
Min pointe er blot, at enhver fugl synger med sit næb, og at det ikke nødvendigvis giver en bedre debat at formulere sig som Politikens kultursektion, så jeg ved ikke helt, hvor jeg trak det ned under gulvbrædderne?
Var det med “men ikke desto mindre havde debattørerne på Blok4 en pointe”? Nå nej vent, det var jo dig, der skrev det.

Hvis du ikke kan se det bedrevidende i den udtalelse, så giver jeg dig helt ret - EOD, for lige nu er vi vist ude i en cirkelslutning.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Superman04

07.02.2019, 13:06

@ kartebollen
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

En observation fra en gammel mand

Fint skrevet og gode observationer.

Min største anke herinde er, at "debattørerne" ikke anerkender den økonomiske situation vi er i. Vi har IKKE råd til at købe spillere som FCK og FCM har. Vores økonomiske formåen gør, at vi skal købe spillere billigt og så træne dem bedre. Købe spillere fra en anden hylde, men der så passer til vores system. Alternativet er vores egne tallenter, men hvis vi skal være ærlige, hvem har vi opfostret på det seneste, som er/var god nok til startopstillingen? Nogen vil mene Kabongo? Hvis man siger Nørgaard, så husk lige at han ikke slog igennem før Zorniger kom til og satte ham på den defensive midtbane.

Samtidigt så "revser" en del allerede Jens Martin Gammelby, uden han har fået en reel chance. Det er nu og det næste år - ikke 3-4 kampe - han skal bevise sit værd.

---
Når jeg er på stadion og sidder med lukkede øjne, ja så får jeg gåsehud. Når jeg så åbner dem igen, kommer der tårer.
- Jan Bech Andersen

Superman04

13.02.2019, 20:09

@ Superman04
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

Syntes dette klip fra Troels Bech - som jeg har henvist til før - skal være med til at sætte vores økonomiske formåen i perspektiv..!

Vores to kære midterforsvar har kostet os under 2,5 mio til sammen..

Hvis det er hvad vi har råd til, så forvent også resultater derefter

https://www.tv3sport.dk/sport/fodbo...-staerke-og-veltraenede-spillere

---
Når jeg er på stadion og sidder med lukkede øjne, ja så får jeg gåsehud. Når jeg så åbner dem igen, kommer der tårer.
- Jan Bech Andersen

JD

12.02.2019, 22:29
(redigeret af JD
at 12.02.2019, 22:42)


@ kartebollen
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

En observation fra en gammel mand

» Kære allesammen
»
» Jeg er én - af sikkert mange - der primært er herinde og læse lidt om jeres
» fine input og betragtninger, og jeg hugger også holdninger fra tid til
» anden... Stor respekt herfra for jeres store engagement og viden. Men der
» er nu nogle overordnede ting jeg har konstateret i forskellige tråde som
» jeg har et behov for at knytte en kommentar til.
»
» Grundlæggende vil jeg starte med at konstatere at vores spillere er
» mennesker. Ofte unge mennesker der vokser op og udvikler sig. Den udvikling
» bliver langsomt til erfaring og det ser man jo når spillere rammer sidst i
» tyverne. Så har de nogel år hvor deres fysiske udvikling stopper og man så
» kompenserer for tingene ved at bruge erfaring. Igen så kommer der et
» tidspunkt hvor erfaringen ikke længere er nok når hurtighed og råstyrken
» ikke længere kan bibeholdes. Det er en helt naturlig udvikling.

Dette er jo så en meget generel betragtning, men jeg er som udgangspunkt forholdsvis enig i dine synspunkter. Dog ser man at 'fårene skilles fra bukkene' ret tydeligt i denne 'periode' af en (måske) kommende superligaspillers fremtid, som 'professionel fodboldspiller'. (altså: om vedkommende kan forvente at kunne gøre sin 'hobby' til sin 'levevej' fremadrettet).

» Alle elite-fodboldspillere er dygtige. De løber hurtigt, er fysisk stærke,
» har en vis teknisk forståelse og mange fodboldmæssige kompetencer. Nogle
» løber hurtigere end andre, nogle er mere fysisk stærke, nogle glimrer ved
» at have stor teknisk forståelse og nogle behandler en fodbold med stor og
» overlegen elegance. Men alle er igennem samme udvikling. De lærer at bevæge
» sig hurtigere, bliver stærkere o.s.v.

Hér er jeg også meget enig, dog vil der selvfølgelig næsten altid være én eller 2 i hver årgang der 'skiller sig ud' som et såkaldt 'talent'. (som jo såå kan bygge på fysisk styrke, veludviklet spilforståelse, goal-getter, eller andet).

» Der er en tendens til at vi bedømmer alle spillere med et her-og-nu
» perspektiv. Det er blevet meget som et manager-spil hvor vi rater dem og
» godkender eller kasserer vores spillere med få indhop. Vi glemmer helt at
» der er en udvikling i gang. En som vi ikke kan vurdere ved at kigge på
» nogle få kampe. Det kan vores trænere - de kan se hvor meget de bevæger sig
» i deres udvikling. De ved også om de fester lidt for meget i weekenden, om
» de spiser rigtigt, om de har interesse i deres medspillere eller er
» solo-ryttere. De ved om de er ludomaner, familiefædre eller kun gider sidde
» og kigge på en pc-skærm når de ikke spiller bold.

Hmm...Véd ikke om jeg er helt enig her, for uagtet hvad det enkelte individ (fodboldspilleren) foretager sig udenfor 'banen', burde det egentlig ingen indflydelse have på om vedkommende er én man bør satste på fremadrettet. (Med mindre vedkommende fører en decideret 'alternativ' livsstil, eks. omgås personer i 'negative miljøer' eller lign.) Dét det hele bør dreje sig om, er om vedkommende har et såkaldt 'talent', for dét spil vi alle elsker. Og skulle der så være visse 'faresignaler' omkring vedkommende, så bliver disse forhåbentig opfanget af de ungdomstrænere/holdledere/osv. der er omkring vedkommende. Og dermed selvfølgelig også påtalt, og at der bliver 'taget fornuftig hånd' om sådanne eventuelle problematikker. Og vedkommende vil selvfølgelig få hjælp til at komme ud af sådanne 'negative miljøer', såfremt vedkommende ønsker dette. NB.: Kan selvfølgelig også være vedkommende ikke vil tage mod 'fornuft' og senere ender på Sydsiden. ;) [indforstået joke, nok rimelig malplaceret, I know]

» Alt det ved vi ikke så meget om. En spillers udvikling (når vi ser bort fra
» ungdomsudvilingen) tager måske 10 år - men vi godkender eller kasserer
» deres indsats efter en kamp hvor de måske bare har stolpe ind i alt hvad de
» gør, eller klart har fået benet forkert ud af sengen.

Hmm, tror mange af os véd mere end hvad godt er! Jeg tror desværre at visse klubber, simpelthen ikke "tør" give unge talenter chancen, af misforstået "frygt" for at give disse "talenter" denne "chance" FOR tidligt i deres "karriere". Det undrer mig rigtig meget, at vi eks. i BIF ikke rigtig har haft nogle unge "talenter" der har fået chancen (sådan rigtigt , læs: flere kampe i træk), i efterhånden alt for mange år. Når de rundt omkring, ikke mindst i udlandet, sagtens kan finde på at benytte eks. 16 årige spillere på det bedste hold i klubben.

» Så konklusionen fra min side er bare: Ro på, kom endeligt med alle jeres
» holdninger, men husk at der er mennesker på den anden side der ledes,
» støttes og sparkes af vores fine medarbejderstab. Så skru lidt ned for
» aggressionerne og hav lidt forståelse for at det er mennesker vi taler om.
» Tænk hvis vi andre blev bedømt så hårdt efter en dag på jobbet af mange
» mennesker.

Fin konklusion, og er enig i at vi (tribunerne) bør bakke en smule mere op, i stedt for at tage de negative 'pifte-briller' på alt for tit. Men husk så også lige at 'professionelle fodboldspillere', altså ER enormt priviligerede, og når de når dét niveau, altså kan leve rigtig godt af deres 'hobby', uagtet at det selvfølgelig kræver mange timer på træningsbanen, men igen de ER altså forholdsvis priviligerede, i forhold til os der står på tribunerne. Og med dét in mente, mener jeg egentlig godt "vi" kan tillade os at "kræve" lidt af dem. Den der sammenligning med én af os 'normale' 8-16 lønslaver, giver jeg altså ikke så meget for, må jeg indrømme!

» Når det er sagt, så hold endeligt fast i engagementet, brug kritik (men
» måske med et lille smule mere forståelse) og husk at alt ikke er sort og
» hvidt, men mere en en skøn farverig palet. Hav respekt for alle der trækker
» den gule trøje over hovedet - der er ingen der laver fejl med vilje.

Enig! Og godt 'indspark' her på SSO'en, et af de bedste længe, imho.

» Ellers.................

Hvad? ;-)

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
542331 indlæg i 26076 tråde, 12421 registrerede brugere, 163 brugere logget ind(33 registrerede, 130 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^