Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osDe mange frivillige der hver dag arbejder for at holde Brøndby Support på toppen er organiseret i en række udvalg af forskellig karakter. De fleste udvalg er åbne udvalg, udvalg der er åbne for alle medlemmer og Brøndby Tifo er også åbent for ikke-medlemmer. Nogle få udvalg relaterer sig til bestyrelsesarbejdet og er besat af bestyrelsen og enkelte frivillige valgt af bestyrelsen.

 

Hytte- og aktivitetsudvalget


Ansvarlig: Brit Jonasen & Kasper Jensen
Kontaktperson i bestyrelsen: Henriette Schiewitz

Hytte- og aktivitetsudvalget står for arrangementer for alle Brøndby fans - både medlemmer og ikke medlemmer. Det værende dels på kampdage, og arrangementer herudover. Arrangementerne kan variere fra år til år, men kan eksempelvis være følgende:
  • Fødselsdagsfest
  • Brøndby dag
  • Bordfodboldturnering
  • Fodboldturnering
  • Fester
  • Spillermøder
  • Underholdning på kampdage

Hytten er Brøndby Supports klubhus. Stedet er mest kendt for at være mødested for mange Brøndbyfans på kampdage, men også udenfor kampdage er Hytten et stort aktiv for fanklubben. Hytten lægger lokaler til mange udvalgsmøder og arbejdsdage, ligesom det er her mange arrangementer afholdes. Uden Hytten, ville meget af det arbejde der udføres i Brøndby Support og Brøndby Tifo regi ikke være muligt. Hytten er således et væsentligt aktiv for ALLE Brøndbyfans, også de der ikke selv benytter sig af stedet.

 

Brøndby Tifo
Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Jesper Hess

Brøndby Tifo er ubetinget Brøndby Supports mest synlige udvalg. Brøndby Tifo varetager på vegne af alle Brøndbyfans en række opgaver der har som mål at øge den vokale og visuelle opbakning til Brøndby IF. Det vil sige at både medlemmer og ikke-medlemmer er mere end velkomne, da et af Brøndby Tifos fornemmeste mål er at samle fangrupperne om opbakningen til Brøndby IF. Brøndby Support har opbygget rammerne for Brøndby Tifos arbejde og støtter hvert år Brøndby Tifo økonomisk, samt med blandt andet økonomi-styring, bogføring, indkøb, lokaler, lagerplads m.v.

 

Busudvalget
Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Karina Henriksen

Brøndby Support arrangerer ture til ALLE udekampe i Superligaen og til de fleste kampe i pokalturneringen og Europa Cuppen. Busturene har udviklet sig fra den klassiske ud-og-hjem-oplevelse, til at de i dag kan strække sig over det meste af en dag, med prematch arrangementer hvor fansene mødes på en eller flere pubber i byen hvor kampen skal spilles.

I de senere år er vi også begyndt at vende busturene, således at der køres fra eksempelvis Jylland og Fyn til kampe på Brøndby Stadion. Disse ture bliver altid annonceret på forsiden af denne hjemmeside - så følg med, hvis du vil opleve en kamp på Brøndby Stadion til en overkommelig pris.

På busturene til udekampene er der salg af øl, vand og sandwich til rimelige priser og kampbillet er som udgangspunkt altid med i prisen for en bustur. På turene til Brøndby Stadion er der salg af øl og vand, ligeledes til rimelige priser.

 

IT-udvalget
Ansvarlig og kontaktperson i bestyrelsen: Kristian Klinting

Brøndby Supports IT-udvalg driver en række hjemmesider og et velbesøgt forum:

Endvidere er IT-udvalget ansvarligt for foreningens IT-udstyr og driften deraf.

 

Kontorudvalget
Ansvarlig: Lasse Hjoth
Bestyrelsesudvalg

Brøndby Supports kontor bliver løbende udviklet for at optimere servicen overfor medlemmerne og for at sikre at der er orden i foreningens sager.

 

Lokalafdelingsudvalget
Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Kristian Klinting


Brøndby Supports lokalafdelinger trækker hvert år mange tilskuere til Brøndby IFs kampe qua deres arrangementer. Ikke mindst er det vigtigt at fastholde mange medlemmer i Jylland og på Fyn, da disse bidrager kraftigt til at vi altid er mange på udebane, uanset hvor og hvornår vi spiller. Mange medlemmer i Jylland og på Fyn er også vigtigt for Brøndby IF. Det sælger sponsorater, og det sælger dem dyrere end hvis klubben kun havde lokal forankring. Dertil kommer at mediernes fokus er større, des flere og des mere geografisk udbredte vi er.

 

Medieudvalget
Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Robert Hendel

Medieudvalget sikrer en god og flydende opdatering af foreningens hjemmesider og stod i sin tid for udgivelsen af medlemsbladet Mighty Colors. I første omgang varetager udvalget opdatering af brondbysupport.dk og gallerierne, men på lidt længere sigt er det meningen at også opdateringen af foreningens øvrige hjemmesider og moderationen af SSO kommer ind under medieudvalget.

Medieudvalget redigerer helt eller delvist følgende medier:

 

Merchandiseudvalget
Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Rumle Lynard

Merchandiseudvalget udvikler nyt merchandise, der produceres og sælges i vores særlige merchandise-webhop samt i Hytten og på stadion på kampdage.

 

Sponsorudvalget
Bestyrelsens kontaktperson: Lasse Hjorth

Sponsorudvalget er et bestyrelsesudvalg, sat i søen for at finde sponsorer, stor som lille, til at støtte aktiviteter i Brøndby Support regi, og dermed sikre midler til at gennemføre endnu flere ideer og arrangementer til fordel for vores medlemmer.

Medlemsudvalget

Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Frederik Frohn

Medlemsudvalget er oprettet 2017og har fokus på at få flere medlemmer til foreningen samt bevare de eksisterende medlemmer.28.04.2019 BRØNDBY IF – ESBJERG fB Superligaen
Kl. 16:00
05.05.2019 fck – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 16:00
13.05.2019 BRØNDBY IF – FCN Superligaen
Kl. 19:00
20.05.2019 BRØNDBY IF - FCM* Superligaen
Kl. 19:00
26.05.2019 OB – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 17:00