Info til Brøndbyfans op til derby

Tirsdag d. 9/5 havde Brøndby Support i samarbejde med FCKFC inviteret Vestegnens politi, Københavns politi samt de sikkerhedsansvarlige til dialogmøde inden det forstående derby i Brøndby.

Denne idé udsprang af, at vi mente, at en del af de uheldige episoder vi så ved sidste derby i Brøndby med fans fra begge hold kunne have været undgået, hvis forberedelsen i højere grad havde inkluderet fans. Så vi både kunne være med til at præge med input, men i ligeså høj grad få noget brugbar info, som vi kunne videreformidle til vores respektive fanbaser.

Foto: Robert Hendel

Særlig info i forbindelse med Derbyet
Der vil på søndag være afspærret flere steder, og det er vigtigt, at man som Brøndbyfan er forberedt på, hvor man kan bevæge sig, og hvor man ikke kan bevæge sig.

Undgå Glostrup Station søndag
Da fck-fans er henvist til at rejse via Glostrup Station opfordres alle Brøndbyfans til at undgå at benytte denne stadion. Der kører shuttlebusser via. Brøndby Strand St.
Busserne kører tre timer før kampstart og en time efter slutfløjtet.

Afspærring af veje ved fck-fansenes ankomst
Fra kl. 13:30 vil der være spærret omkring udebaneafsnittet, hvilket vil sige, at man IKKE kan gå fra NORD mod SYD og omvendt fra den side af stadion, hvor Brøndby Shoppen ligger.

Hvis man skal bevæge sig NORD til SYD og SYD til NORD, så skal det ske via Gl. Kirkevej (se kortet nedenfor)

Der åbnes igen mellem NORD og SYD ca. kl. 14:15 alt efter FCK-fans ankomst i marchen.

Det anbefales derfor Brøndby fans at benytte den SYDLIGE ende ved parkering, transport til og fra stadion.

15 min. før kampens afslutning lukkes der igen for passage mellem NORD og SYD, og der åbnes igen ca. 30 min efter kampens afslutning.

Det er på intet tidspunkt muligt at gå NORD om stadion!

Se faninfo fra Brøndby IF op til søndagens derby

Evaluering efter derby
Vi sætter stor pris på, at politiet var med på at mødes og involvere os i planlægningen, og vi har en stående aftale om, at det skal være normalen fremover før hvert derby. Derudover satser vi også på at holde et evalueringsmøde efter kampen, så vi kan følge op på, hvad der virkede, og hvad der ikke gjorde.

Oplever man situationer som bør tages med i evalueringen, så er man meget velkommen til at kontakte os via kontoret@bif-support.dk.

Vi ønsker alle et godt og fredeligt derby.

Kæmp for 3 point!

Kig endelig forbi Hytten før og efter kampen!

Skrevet af

Spred ordet