Kom i Hytten til sidste kamp før vinterpausen

Søndag er sidste kamp, og sidste chance for at støtte drengene frem mod 3 vigtige point i kampen om at nå mesterskabsspillet, inden en usædvanlig lang vinterpause på 3 måneder.

Hytten åbner kl. 12:00, og i den første time kan der, købes fadøl og Somersby til blot 20 kr og sodavand for blot 10 kr (30 kr og 15 kr for ikke-medlemmer)

Efter kampen lukker Hytten kl. 21:00

Bliv klar til vinteren med nyt merchandise

Sammen med Brøndby IF og Fanafdelingen lancerede vi en kampagne mod vold og til støtte for den positive og sunde fankultur. Kampagnens overskud er målrettet det dedikerede arbejde til at hjælpe unge på Vestegnen ind i fællesskabet i klubben.

Brøndby Support har valgt at bidrage yderligere til kampagnen, og samtidig sikre, at du er klædt godt på til vinteren. Du kan købe caps og huer med udskiftelige patches, så du selv kan vælge, hvilket budskab du ønsker at vise i dag, om det er Respekt for fællesskabet, Nej til vold og Hærværk eller blot ønsker at vise at du er Vestegnen.

Har du set, at ALLE medlemmer SKAL gøre noget efter skift af medlems-system?

Foto: Robert Hendel

Der vil denne dag være følgende 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 15.00 – de frivillige skal også på stadion)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af merchandise

Grillen (sidste udskænkning kl. 14.30 – de frivillige skal også på stadion)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af mad

Før kampen kan du til denne kamp desuden købe Hytteburger, flæskestegssandwich, toast og pommes frites.

Nyt klippekort-system i Hytten

Efter mange år med det ellers ikoniske fysiske klippekort skifter vi nu over til en ny og elektronisk løsning. Der sælges derfor nu kun de nye klippekort.
Du vil stadig kunne bruge gamle klippekort i resten af 2022.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

Udvalget i Hytten
I Hytten kan du til denne kamp købe Carlsberg (0,5 cl.), Tuborg Classic (0,5 cl.), 1664 Blanc (0,4 cl.), Carlsberg 1883 (0,4 cl.) samt Nordic (0,5 cl.). Vi har Somersby Apple og Blackberry, diverse sodavand samt kildevand og Cocio. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser
HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Adressen til Hytten er Brøndby Stadion 42

Sådan kommer du til dit elektroniske medlemskort (til fremvisning ved køb af klippekort):

Skrevet af

Spred ordet