Information til deltagere på Basel-turen

I morgen tidligt sender Brøndby Support og Groundhopping Tours et fly med 189 Brøndbyfans til Basel.

Trods en del udfordringer med at få denne tur til at lykkedes, så gik det op i en højere enhed ved hjælp af et større tilskud fra Brøndby Support samt et mindre et fra Brøndby IF.

Vi glæder os til igen at kunne sende et helt Brøndby-fly på vingerne til kamp for gul og blå.

Alle deltagere har fået en mail direkte, men her følger lidt ekstra info til både dem, der skal med vores fly derned samt andre interesserede.

Efter ankomst til Basel lufthavn vil vi køre med busser ind til “Erdbeergraben“, hvor der er 1 km op til mødestedet på “Barfüsserplatz“.

Det er standard udebane-setup i Basel, at der sættes af der og at ude-holdets fans så går til mødestedet.

På mødestedet vil der stå folk fra Alpha og Brøndby Tifo klar til at sælge den særlige camo T-shirts for blot 50 kr. samt Bøllehatte. Vi håber, at alle der har billet til udebane-afsnittet bærer denne T-shirt på tribunen.

Der vil være fælles march til stadion ca. kl. 17.00.

Fly-deltagere prioriteres efter kampen
Efter kampen køres alle fly-deltagere i busser direkte til lufthavnen. Luftrummet i Basel lukker kl. 23.00, så ved forlænget spilletid er det vigtigt, at vi kommer hurtigt afsted fra stadion.

Vi har selvfølgelig kontakt med både Brøndby IF og Politiet om dette, og vores 189 fly-deltagere vil blive prioriteret og samlet, når kampen er slut, så vi kan nå flyet hjem.

Der vil være shuttle busser til dem, der IKKE skal med fly, bus eller biler hjem.

Se også info fra Brøndby IF

Flyv så højt som vinger bær – kæmp for stolthed og for ære

Skrevet af

Spred ordet