Vind billetter til Mikenta Fight Night lørdag d. 26/2

Lørdag d. 26. februar er der igen Mikenta Fight Night i Albertslund Musikteater, hvor der bl.a. er kamp mellem danske Johannes Bakke og portugisiske Goncalo Prudencio.

 

Du kan læse mere om stævnet samt købe billetter her.

Vi udlover 2 x 2 billetter til det store stævne, som du kan vinde via vores opslag på Brøndby Supports Facebook side.

 

MIKENTA
Mikenta ligger i Albertslund og har eksisteret siden 1989. Her kan man træne Thaiboksning og MMA, lave Cross Training, deltage på HipHop-hold samt dyrke Yoga, og vores egen Blas Riveros under hans genoptræning også har været en tur forbi Mikenta og træne med Mikenta fighteren, Mikkel Lund.
 
Mikkel Lund siger følgende om Mikenta:
“Mikenta betyder alt for mig. Mikenta har været med til at gøre mig til den jeg er i dag. Lidt ligesom Brøndby, så er Mikenta et sted for alle. Hvor alle er lige. Jeg tør ikke tænke på hvor en vestegnsdreng som mig ville have endt, hvis det ikke havde været fordi jeg havde haft de mennesker der er i og om Mikenta i mit liv.”

Skrevet af

Spred ordet