Kom i Hytten til kampen mod OB!

Efter torsdagens kamp i Europa League gruppespillet mod Rangers FC står den allerede igen søndag kl. 18.00 på bold på Vilfort Park, når OB kommer på besøg.

Hytten åbner kl. 14.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Foto: Robert Hendel

Frivillige Brøndbyfans i barerne

Husk, at dem der betjener dig i barerne og i Grillen alle er frivillige medfans, der gør alt hvad de kan for at give dig en god oplevelse i Hytten. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – vi skal også på stadion og støtte drengene som alle andre.

Vi kan altid bruge flere frivillige, så skulle du have lyst til at blive frivillig – enten i Hytten, på busturene, i merch-udvalget eller andet, så skriv en mail til os på frivillig@bif-support.dk eller kom forbi Hytten til en snak (når der ikke er allermest travlt).

Udskænknings-steder

Der vil søndag være følgende 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 17.10)

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne
  • Salg af merchandise

Grillen (sidste udskænkning kl. 17.00 – mad kl. 16.45)

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne

I Grillen vil du desuden kunne købe den populære Hytte-burger, flæskestegs-sandwich, toast, pommes frites samt cheeseburger og Bearnaise-burger.

Grillen er ikke åben for køb af mad efter kampen (kun drikkevarer)!

 

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før kampen og i vores fanboden på stadion, som genåbnes for første gang siden Corona.

Du kan bl.a. købe vores nye “Brøndby I Europa” linje med Hoodie (350,- kr.), T-shirt (150,- kr) og mulepose (50 kr).

Der er pt. 20% på hele linjen ved køb af min. 2 produkter.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise HER.

Skal du være den næste Fanrepræsentant?

Vores Fanrepræsentant i Brøndby IF’s bestyrelse, Sune Blom stopper til foråret, og der skal derfor vælges en ny på Fanafdelingens næste generalforsamling.

Kunne det være dig? Eller vil du blot høre mere om rollen? Så kom i Hytten inden hjemmekampen mod OB, hvor alle, der er interesseret, vil kunne høre mere om rollen.

Meld dig ind som Kombi-medlem af Brøndby Support og Fanafdelingen for blot 225 kr. årligt

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, Guld Tuborg samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Skrevet af

Spred ordet