På søndag kan du endelig komme i Hytten igen!

Efter at have været lukket ned siden efteråret kan vi med stor glæde fortælle, at Hytten nu endelig åbner igen – før og efter kampen mod Randers.

Vi har alle ventet med længsel på denne dag, og vi ser frem til, at vi sammen med de ca. 8.500 fans, der har fået billet til det nu udsolgte Vilfort Park, igen kan komme ind og støtte drengene.

Hytten åbner kl. 12.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Særlige Covid-19 restriktioner

Vi overholder selvfølgelig de gældende Covid-19 restriktioner, og på søndag vil vi udelukkende have UDENDØRS udskænkning. Der skal dermed IKKE fremvises Corona-pas eller bestilles bord på forhånd i Hytten og det er muligt at vælge imellem både stå- og siddepladser på Hyttens grund med hensyntagen til, at der bør være min. 1 meters afstand mellem folk, som ikke er i nær kontakt med hinanden.

Der vil selvfølgelig være adgang til toiletter og pissoiret i Hytten (mundbind er påkrævet).

3 barer med udendørs udskænkning

Selvom vi kun kører med udendørs udskænkning vil der være hele 3 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand i, og i Grillen vil du desuden som vanligt kunne købe den populære Hytte-burger, flæskestegs-sandwich, toast, pommes frites samt cheeseburger.

 

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før og efter kampen.

Vi har bl.a. mundbind til blot 100 kroner pr. stk eller 2 for 160 kr.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise HER.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, 1664 Blanc samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

 

 

Skrevet af

Spred ordet