Bak op om Brøndbys kvinder på lørdag

Spred ordet

Brøndby IF’s kvindehold tager lørdag imod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeliga. Pigerne fra Vestegnen har indledt sæsonen forrygende med et enkelt bump på vejen.

Brøndby-toget kom af sporet i sidste uge, da HB Køge vandt 5-0 over Brøndby. Det skal revancheres mod FC Nordsjælland på lørdag, og her får de blå-gule fodboldkvinder brug for din opbakning.

Kig forbi Bane 2 lørdag eftermiddag, og hjælp Per Nielsens tropper med at sende FC Nordsjælland hjem med nul point. På Vestegnen er vi med, når det går godt, men vi står der også i modgang.

Sæsonkortholdere, medlemmer af amatørafdelingen og børn under 15 år kan GRATIS hente billetter til kampen.

Ungdomsbilletter (15-17 år) koster 20 kroner, mens voksenbilletter koster en 40-kroneseddel.

Kom i Hytten først!
Vi åbner Hytten før kampen, så du fra kl. 12.00 kan mødes med venner og bekendte over en kold Tuborg Classic inden kvindernes kamp.

Priserne vil være happy hour priser, så en øl koster 20 kr. og en vand koster 10 kr. (30 kr. og 20 kr. for ikke-medlemmer).

Foto: Robert Hendel

Du finder al information om billetter til kampen på dette link.

Vil du følge med i, hvordan det går Brøndby IF’s fodboldkvinder, anbefaler vi, at du tager et kig på kvindeholdets officielle instagramprofil, som altid bringer al nødvendig information om kampene: @brondbywomen

 

 

Skrevet af

Spred ordet