Kom i Hytten til sæsonåbningen mod FCN på søndag!

På søndag kl. 16.00 starter sæsonen igen for Brøndby IF, og vi lægger ud med en hjemmekamp mod FCN.

Vi havde stor succes med en masse glade medlemmer såvel som ikke-medlemmer til den lidt anderledes sæsonafslutning i sommers, hvor vi havde et særligt Corona-setup.

På søndag skruer vi ekstra op for set-uppet, så vi alle kan være ekstra trygge ved at lade op og ned i selskab med ligesindende.
Vi kører med siddepladser, hvor der holdes 1 meters afstand, og der vil være en endnu mere tydelig skiltning både inde som ude.

Kig forbi Hytten før og efter kampen. Hytten åbner kl. 12.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

På søndag supplerer vi det normale øl-udvalg med speciel-øllen 1664 Blanc, som vi serverer i 40 cl. krus, som vi også gør det med special-øllen Carlsberg 1883.

Brøndby Support og Fanafdelingen står “Sammen om Brøndby”. Nedenfor kan du se vores fælles bandereklame på bane 2, hvor vi fælles støtter amatørafdelingen.

På søndag vil du kunne møde Fanafdelingens formand, Lasse Bauer samt næstformand, Claus Billehøj i Hytten før kampen, hvis du skulle have spørgsmål om Fanafdelings arbejde.

Grillen er selvfølgelig åben, og til denne kamp kan du købe den populære Hytte-burger, flæskestegs-sandwich, toast, pommes frites samt cheeseburger.

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før og efter kampen.

Vi har bl.a. diverse fede T-shirts og halstørklæder til blot 100 kroner pr. stk.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise HER.

Vilfort Park T-shirt

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883 samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

 

Skrevet af

Spred ordet