Fodboldeuropa – og Brøndby – rundt på én sæson

Tilbage i december 2017 var der udenlandsk besøg til Brøndby Supports julefrokost.

Engelske Matt Walker slog nemlig vejen forbi på sin tur rundt blandt alle Europas 55 fodboldnationer og overværede efterfølgende hjemmekampen mod AGF.

I alt 79 kampe så han i løbet af sæsonen 17/18 inklusiv altså kampen mod AGF samt Helsingør-Lyngby dagen forinden, og det er der nu kommet en bog ud af – “Europe United: 1 football fan. 1 crazy season. 55 UEFA nations”.

Her oplever læseren fodbold-rundturen set gennem Matt Walkers humoristiske og observante øjne, der også tager os forbi de mennesker og lokale seværdigheder, der er med til at gøre en fodboldklub til det, den er.

Er du nysgerrig på at finde ud af, hvad en englænder tænker om måden, Brøndbyfans holder julefrokost på, og hvordan Vilfort Park tager sig ud til en frostkold december-kamp for en inkarneret fodboldfan, der besøger stadion for første gang? Så kan du købe bogen hos Saxo for blot 189,95 kr.:


Køb bogen her!

 

 

Vi udlodder også 2 x 1 eksemplar, som du kan vinde ved at sende svaret på følgende spørgsmål til os: Hvor meget koster et medlemskab af Brøndby Support om året? 

Du deltage i konkurrencen via vores Facebook-side eller du kan sende dit svar på en mail til os til: kontoret@bif-support.dk. Vi trækker 2 vindere mandag d. 9/9 kl. 12.00.

Følg Matt Walker:

Skrevet af

Spred ordet