Fredagsbar og live-musik i Hytten

Fredag gælder det et brag af en sidste hjemmekamp, hvor Brøndby IF møder tager imod Randers FC i kampen om Europa.

Kig forbi Hytten før og efter kampen, og vær med til at lukke sæsonen med maner. Hytten åbner kl. 15.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Live Musik og DJ på Scenen

Vi har sørget for et live-band før kampen, og byder velkommen tilbage til After Eight Partyband, som åbnede vores nybyggede scene mod Odense tidligere på sæsonen. After Eight Partbyband indtager scenen fra 17-18, og sørger for et brag af en fest, og er med til at varme godt op inden Retovs udvalgte skal bringe Brøndby i Europa. Efter kampen spiller vores hus-dj DJ Fuller op til fest.

 

 


GULT STADION

Sidste hjemmekamp i sæsonen betyder naturligvis GULT STADION. Du kan naturligvis købe en gul T-shirt og andet lækkert merchandise i Hytten eller i vores merchandise stand under Sydsiden 

Vilfort Park T-shirt 

 — 

Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før kampen
Grillen har som altid åbent og her kan du bl.a. købe de super lækre pulled pork-burgere samt vores klassiske Hytte-burger helt frem til en time før kick-off.

— 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Øget udvalg i Hytten
I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883 og Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og vand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

 

Skrevet af

Spred ordet