Gratis adgang for medlemmer på søndag

Når Brøndby IF søndag d. 28. april kl. 16.00 får besøg af Esbjerg fejrer Brøndby Support også fødselsdag. Det betyder, at du som medlem af Brøndby Support har mulighed for at komme gratis ind til kampen.

Benyt muligheden for at komme på stadion, tage i Hytten og nyde foråret sammen med fællesskabet. Har du allerede billet eller sæsonkort, så inviter en ven med, og introducer dem til Danmarks bedste fans.

Gratis kamp og 26 års fødselsdag

Udover gratis kamp for alle medlemmer, så byder dagen også på fejring af Brøndby Supports 26 år fødselsdag i Hytten med bl.a. dobbelt-op, DJ, Hubertus Band og lodtrækning på klippekort. Læs mere om programmet i denne artikel.

Hvordan kommer du så gratis til denne kamp?

Du skal selvfølgelig være medlem. Modsat tidligere år, kan du i år ikke bruge dit medlemskort, men skal i stedet bruge den voucher-kode, som du får adgang til inde på medlemsområdet og bestille billetten inde på Billetto.

Brøndby Supports medlemmer kan vælge imellem gratis adgang til Sydsiden (i et begrænset antal grundet nedsat kapacitet – så det er først til mølle her), Sydsiden Øvre eller Nord-tribunen (J.Jensen tribunen)

Vi ses til gratis-kampen og fødselsdag mod Esbjerg

Brøndby Support

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her!

Som medlem støtter du Brøndby Support og Brøndby Tifos arbejde for den positive fankultur og opnår også en række fordele såsom: 1 årlig kamp med gratis adgang, rabat i Brøndby Shoppen samt rabat i Hytten og på busturene.

Skrevet af

Spred ordet