Afsked med Hytten på søndag med livemusik m.v.

På søndag når Vendsyssel kommer på besøg på Vilfort Park vil det være vores sidste åbnings-dag i Hytten.

Hytten har været Brøndby Supports klubhus siden midten af 90’erne, og frem til 1978 var det faktisk klubhus for Brøndbyernes IF – hvilket de færreste nok vidste.

 

 

Brøndby Supports klubhus, Hytten
Der er sket meget, siden vi i 90’erne startede med at dele klubhuset med den lokale håndboldklub (de brugte det i hverdagene og vi om søndagen). En løsning, som ikke var helt optimal. Håndboldklubben fik istedet deres eget sted, og vi fik klubhuset for os selv og fik sat vores eget præg på det og gav det navnet “Hytten”.

Hytten: En naturlig del af en kampdag
Hytten har været vores faste base før og efter kampene samt base for foreningens aktiviteter udenfor kampdage, og mange Brøndbyfans er vokset op med Hytten som en naturlig del af deres kampdag. Der er blevet ladet op til kampe, fejret store sejre, drukket gravøl, fortalt røverhistorier og mange venskaber er startet i Hytten.  

 

 

Afsked med den gamle Hytte – indflytning i den nye Hytte
Hytten ejes af Brøndby Kommune, og vi har i mange år vidst, at de skulle bruge grunden til deres materialegård, og at vi skulle flytte til et nyt klubhus, og vi har haft en super god dialog med kommunen om dette. 

Nu er dagen kommet, og selvom det er med en del vemod, at vi på søndag skal tage afsked med Hytten, så glæder vi os over, at vi kan åbne op i et helt nyt klubhus (Hytten) til den første kamp i foråret. Vi er allerede langt i processen med at få flyttet sjælen fra den gamle Hytte på Gammel Kirkevej 1 over i den nye Hytte på adressen: Brøndby Stadion 42 (ca. 100 meter tættere på stadion), og vi synes selv, at det tegner super godt.

Kom og ta´afsked med Hytten
Vi håber, at rigtigt mange vil komme og tage afsked med den gamle Hytte!

Hytten åbner kl. 14.00 med dobbelt op fra kl. 14.00-15.00 på fadøl (Tuborg og Classic), Somersby og sodavand for alle medlemmer af Brøndby Support.

Både medlemmer samt ikke-medlemmer er velkommen både før og efter kampen.
 

Livemusik, lodtrækning og helstegt pattegris
Vi ønsker, at tage afsked med Hytten med manér, så vi har hyret Benjamin Askholm Larsen til at komme og spille en masse kendte hits fra gennem tiderne, og der vil være lodtrækning på klippekort. Derudover smider vi en pattegris på grillen og sælger en menu med pattegris, kartoffelsalat og salat samt en øl efter kampen for blot 85 kr. (det udleveres i Grillen mellem kl. 14.30-16.00)

Menu med pattegris skal bestilles på forhånd her.

Der vil være mulighed for at købe mad i Grillen før kampen.

Program for dagen:

Kl. 14.00: Hytten åbner
Kl. 14.00: Dobbelt op (til kl. 15.00)
Kl. 14.30: Helstegt pattegris (til kl. 16.00)
Kl. 15.15: Lodtrækning på klippekort
Kl. 15.30: Livemusik i Hytten (til kl. 16.30)
Kl. 18.00-20.00: Kamp
Kl. 20.15: Livemusik i Hytten (til kl. 22.00)
Kl. 23.19.64: Hytten lukker for sidste gang

Salg af Brøndby Support merchandise
Det vil være muligt at købe merchandise i Hytten – både før og efter kampen.

Vi har lavet et særligt tilbud på vores sorte Vestegnen hoodie, som du kan købe for blot 200 kr. (normal pris 350 kr.). 

Se mere om vores merchandise.


Hytten – stedet hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede med-fans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Du finder Hytten på Gammel Kirkevej 1, tæt på Brøndby Stadion.

Med klippekort spares der penge
Medlemmer af Brøndby Support sparer penge på mad- og drikkevarer samt får mulighed for at deltage i lodtrækninger om fede præmier 1-2 gange årligt. Et klippekort med 10 klip koster 125 kr. og kan købes i baren. For et klippekort kan du fx købe 5 øl eller 10 vand – og selv bestemme hvor mange du køber af gangen- Klippekort kan selvfølgelig også bruges til mad fra Grillen.
 
Indmeldelse i Brøndby Support
I Hytten kan du selvfølgelig melde dig ind og spare penge på mad- og drikkevarer allerede på dagen. Dette foregår i indendørs-baren.
 
Vi glæder os til at se medlemmer som ikke-medlemmer i Hytten – både før og efter kampen.
 
Vi ses i Hytten!
 
Brøndby Support
 
Endnu ikke medlem?

 

 

Se mere om Hytten – stedet hvor Brøndbyfans mødes (herunder priser)

 

Skrevet af

Spred ordet